Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Γέμισε παιδιά η Φλώρινα

Με περισσότερα από 100 παιδιά να γεμίζουν τα αγωνιστικά τραπέζια και να δημιουργούν το πιο όμορφο σκηνικό ολοκληρώθηκε το μεσημέρι το πρώτο μέρος στο 2ο ανοιχτό πρωτάθλημα της Φλώρινας. Περιλάμβανε το αγώνισμα του απλού, το οποίο είναι και το μόνο που υπολογίζεται για τους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησης.
Οι συμμετοχές έφτασαν τις 110 και η αποχή χαρακτηρίζεται πολύ μικρή, καθώς οι σχετικές δηλώσεις ήταν 116. Το τουρνουά διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Φλώρινας και το διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Bόρειας Ελλάδας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. σε συνεργασία με το τοπικό σωματείο επιτραπέζιας αντισφαίρισης Σάρισες και υπό την αιγίδα του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.
Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν ο Ξάνθος Παναγόπουλος στους παίδες, η Χριστίνα Ταουσάνη στις κορασίδες, ο Γιώργος Καρπούζας στους παμπαίδες Α΄, ο Ανδρέας Καραμούτης στους παμπαίδες Β΄, η Θεοδώρα Βασιλειάδου στις παγκορασίδες Α΄και η Δήμητρα Πετσίβα στις παγκορασίδες Β΄. Το πρωτάθλημα συνεχίστηκε από το απόγευμα με τα ομαδικό σε παίδες και κορασίδες και ολοκληρώνεται αύριο.
Οι συμμετοχές χωρίζονταν σε 37 παίδες, 19 παμπαίδες Α΄, 23 παμπαίδες Β΄, 12 κορασίδες, 11 παγκορασίδες Α΄και 10 παγκορασίδες Β΄. Οι δύο κατηγορίες των παμπαίδων σχηματίστηκαν από μαθητές Δ΄Ε΄και ΣΤ΄τάξεων δημοτικού η Α΄και Αʼ, Β΄και Γ΄τάξεων η Β΄.

Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.