Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Επιστροφή γεμάτη εμπειρίες και διαπιστώσεις για την ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα

...από το Τουρνουά Δικτύου ΠΑΟΚ Football Prints που διοργανώθηκε το τριήμερο 21-23 Ιουνίου 2014 στα γήπεδα ΜΑΤΤΑ στη Θέρμη της Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΣ Φλώρινα συμμετείχε με το ΠΑΙΔΙΚΟ και το Προπαιδικό τμήμα, τα οποία έδωσαν πολύ δυνατούς αγώνες πρωτόγνωρους για τα περισσότερα παιδιά.
Η ομάδα ξεκίνησε με τρένο το Σάββατο το πρωί στις 6:15 από τον ΟΣΕ στην πόλη μας και έφτασε στη Θεσ/νίκη στις 9:00 όπου με το λεωφορείο της διοργάνωσης μετακινήθηκε στα γήπεδα των αγώνων. Εκεί οι ομάδες μας γνώρισαν την ήττα αφού δεν μπόρεσαν να προσαρμοστούν έγκαιρα με τους παίδες να χάνουν 1-0 από τη μεικτή ομάδα της ΠΑΟΚ της Θράκης και τους Προπαίδες να χάνουν με σκορ 3-4 από το Σιδηρόκαστρο (Τασομηνόπουλος, Παπαδόπουλος, Λιασόπουλος). Στην συνέχεια η αποστολή του ΠΑΣ κατέλυσε στο ξενοδοχείο Metropolitan στο κέντρο της πόλης και το απόγευμα επέστρεψε στο γήπεδο με 2 νίκες επί του ΠΑΟΚ Cosmos Αθηνών τόσο στους Παίδες με σκορ 3-1 (Γκούλος, Αντωνιάδης, Σελεμίδης) όσο και στους ΠροΠαίδες με την ίδια ομάδα με σκορ 2-1 (Τασομηνόπουλος2). Στο τελευταίο ματς των ομίλων οι Παίδες έχασαν από τη μεικτή ομάδα ΠΑΟΚ από την Κύπρο με σκορ 2-1(Λιάσος) με αυστηρό πέναλτι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ενώ οι Προπαίδες ηττήθηκαν από τον ΠΑΟΚ με σκορ 3-1 (Κοκαρόπουλος). Οι βαθμολογίες των ομάδων έφεραν τους ΠΑΙΔΕΣ να αγωνίζονται την Κυριακή το απόγευμα με την Παλαιστινιακή ομάδα F.A. MAYLIA. Η ομάδα αυτή αποτελούνταν από Άραβες Ορθόδοξους Χριστιανούς από την περιοχή της Γαλιλαίας ενώ παράλληλα αποτελούν την πρώτη ομάδα από άλλη ήπειρο που αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ Φλώρινα. Ο αγώνας έληξε με σκορ 1-0 για τον ΠΑΣ με διαγώνιο σουτ του Αλούση. Οι προπαίδες αντιμετώπισαν τη 2η ομάδα της Μεικτής ομάδας της Κύπρου και επικράτησαν με σκορ 4-0 (Λιασόπουλος2, Μαργαρίτης, Τασομηνόπουλος). Το πρωί της Δευτέρας σε αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-6 οι ομάδες επικράτησαν του ΠΑΟΚ(2001) με σκορ 1-0 (Αλούσης) για τους Παίδες και με σκορ 2-1 του ΠΑΟΚ Ξάνθης για τους Προπαίδες (Λιασόπουλος, Μαργαρίτης). Έτσι οι Παίδες του ΠΑΣ πήραν την 5η θέση σε 8 ομάδες και οι Προπαίδες κατέκτησαν την ίδια θέση σε 2 ομάδες ενώ σίγουρα μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο.
Η διοργάνωση ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες και αξιόλογες που έχει συμμετάσχει η Ακαδημία μας και δίνουμε ραντεβού για την επόμενη προσπάθεια τον επόμενο χρόνο.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ:
(ΠΑΙΔΙΚΟ): ΚΟΥΣΙΑΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΑΖΕΑΣ, ΠΑΛΙΑΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΤΖΕΤΖΗΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΙΛΙΕΦΣΚΙ, ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΤΣΙΤΣΗΣ, ΑΛΟΥΣΗΣ, ΜΑΓΓΟΣ, ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ
(ΠροΠΑΙΔΙΚΟ): ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΛΙΑΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΚΟΦΣΚΙ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΔΑΪΚΟΣ, ΓΚΕΛΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητηρια για την ωραια δουλεια που κανεται ΜΠΡΑΒΟ σας.Ενας φλωρι/της που μενει θεσσαλονικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.