Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο μήνυμα του δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου

Συνδημότισσες, συνδημότες
Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και δώσατε τη μεγάλη νίκη στον συνδυασμό μας «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.
Σας ευχαριστώ, γιατί αντισταθήκατε στον παλαιοκομματισμό και τις πιέσεις, στο λαϊκισμό και τους εκβιασμούς, γι’ αυτό και η νίκη μας στις εκλογές της 18ης και 25ης Μαΐου είναι νίκη δική σας.
Οι εκλογές τελείωσαν και αντίπαλός μας πια είναι τα προβλήματα του Δήμου μας και η λύση τους. Το καλό του τόπου.
Μαζί θα συνεχίσουμε τον δρόμο της προόδου και των έργων. Να πάμε ακόμα ψηλότερα, ακόμα μακρύτερα τον Δήμο μας.
Για μας δεν υπάρχουν πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε Δημοτική Αρχή όλων των πολιτών, χωρίς διακρίσεις, χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς αποκλεισμούς.
Με γνώμονα πάντα το συμφέρον των πολιτών και του τόπου μας θα ασκήσουμε τα καθήκοντά μας με απόλυτη διαφάνεια και συνεργασία με το σύνολο των παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Καλούμε τους πολίτες του Δήμου μας να συνεργαστούν με τη Δημοτική Αρχή, συμμετέχοντας με προτάσεις και ιδέες στις διαδικασίες που θα ξεκινήσουν σε κάθε γειτονιά, σε κάθε κοινότητα, ώστε ο πολίτης να γίνει δημιουργός και εκφραστής της πολιτικής της νέας Δημοτικής Αρχής.
Ως συνδυασμός «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ», θα τηρήσουμε ό,τι σας υποσχεθήκαμε, χωρίς παρεκκλίσεις και υπαναχωρήσεις.
Είμαστε ο συνδυασμός των έργων και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε μαζί με τους πολίτες, για τους πολίτες και τον τόπο μας, ποτέ από το χρέος μη κινούντες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

13 σχόλια:

  1. O Kωνσταντινίδης που κρύφτηκε; μετά τις εκλογές δεν έβγαλε ούτε μια ανακοίνωση.
    Να μας πει αν αποδέχεται ή όχι το αποτέλεσμα;αν θα κάνει ένσταση ; Γιατί τέτοια σιωπή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
    ΕΔΩ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΒΓΗΚΕ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΜΟΥΣΙΟΥ Ή Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MALON TON EUXARISTIRIO APEFTHINETE SE MIKRO ARITHO ATOMON AS POUME 230.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σου Δήμαρχε! τους κατατρόπωσες όλους!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Σας ευχαριστώ, λωτοφάγοι Φλωρινιώτες, που "λησμονήσατε" την υπόθεση "Ζέτα", τις απ ευθείας αναθέσεις για τις οποίες βοά το διαδίκτυο, τον όγκο των αρνητικών δημοσιευμάτων που αφορούν στο πρόσωπό μου και που αν ήταν άλλος στη θέση μου θα παρακαλούσε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί, την υποστήριξη της Νόβα-Ζόρα στο πρόσωπό μου και άλλα πολλά. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους "δεξιούς-εθνικόφρονες", που κατά τα άλλα κόπτονται για το εθνικό θέμα, που παρόλο που με στήριξε η Νόβα-Ζόρα όταν η δικαιοσύνη έπραξε το καθήκον της, αυτοί με τίμησαν με την ψήφο τους επιβραβεύοντας τη συγκεκριμένη στήριξη."
    Δε θα ήταν ειλικρινέστερος ο δήμαρχος εάν εκφραζόταν έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ε,όχι και μεγάλη νίκη του συνδυασμού!!! με 150 ψήφους διαφορά και με 1459 άκυρα, μόνο νίκη δεν είναι... βιάστηκες Βοσκόπουλε να βγάλεις ευχαριστήριο μήνυμα...ας βγήκε το αποτέλεσαμ της ένστασης των άκυρων και ύστερα ευχαριστείς για τη...μεγάλη νίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας ευχαριστώ, γιατί αντισταθήκατε στον παλαιοκομματισμό και τις πιέσεις, στο λαϊκισμό και τους εκβιασμούς. Μάλλον για το ιδιο μιλαει ........... υπαρχει θεια δικη πιστευω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 2.08 αλήθειες λες.
    Αυτά είδε ο Στάθης κι ήρθε να μας φορτωθεί σαν Σωτήρας.
    Δεν είχε άλλους δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.