Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Η Λ.Π.Φ. στο 2ο πρωτάθλημα τένις – Ε3

Η ομάδα αντισφαίρισης της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας πήρε μέρος στο 2ο πρωτάθλημα Ε3 που έγινε στη Βέροια το Σάββατο 24 Μαΐου με δύο αθλητές στις κατηγορίες, κορίτσια 12 και αγόρια 16.
Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία Κ12 συμμετείχε για πρώτη φορά η δεκάχρονη αθλήτρια ΚΟΥΤΣΟΤΟΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ που κατάφερε να φτάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης πετυχαίνοντας δύο νίκες επί μεγαλύτερων αντιπάλων. Στον πρώτο γύρο κέρδισε την Σούδη Μαρία με 2-1 set και στο δεύτερο γύρο την Τσίτσου Σταυρούλα επίσης με 2-1 set. Στα προημιτελικά έχασε από το νούμερο ένα του tamplo και τελική νικήτρια των αγώνων τη δωδεκάχρονη Γανίτη Ζωή με 2-0 set. Στην κατηγορία Α16 ο αθλητής ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ μετά από καλή εμφάνιση έχασε στον γύρο των 16 από το νούμερο δύο του tamplo Τσαρκνιά Νικόλαο με2-0 set. Οι προπονητές της ομάδας συγχαίρουν τους αθλητές για την παρουσία τους στους αγώνες και υπόσχονται καλύτερα αποτελέσματα για το μέλλον.

Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.