Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ντροπή! Έριξαν πάλι φόλες στο Αμύνταιο (video)

Σκόρπισαν πάλι τον θάνατο οι ασυνείδητοι που πετούν φόλες σε κεντρικά σημεία του Αμυνταίου… Στο βίντεο που ακολουθεί (προσοχή γιατί πρόκειται για σκληρό βίντεο), μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου «Η ΑΓΚΑΛΙΑ» δίνουν μάχη με τον χρόνο για να σώσουν το άτυχο τετράποδο.



Πηγή: eperiskopio.blogspot.gr

8 σχόλια:

  1. Ντροπή στους ανεγκέφαλους που χρησιμοποιούν αυτή την μέθοδο για να απαλαγουνε από τα αδέσποτα της πόλης που ζούνε. Το βίντεο είναι σοκαριστικο αν και όλοι μας έχουμε γίνει μάρτυρες ενός περιστατικού.ας φιλοτιμιθουνε οι αρμόδιοι και να αναλάβουν της εφθινεσ του, Υ,Γ, ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΌΤΙ ΑΓΑΠΟΎΝ ΤΑ ΤΕΤΡΆΠΟΔΑ.ΤΑ ΚΑΤΙΚΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Π.Α.Ι.Χ.Ν.Ι.Δ.Ι. ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΎΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΒΑΡΕΘΟΎΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΆΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΌΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα παρανοϊκά τέρατα ξαναχτύπησαν. Είναι επικίνδυνοι ψυχοπαθείς. Να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ω της υποκρισίας! Τόσα ανθρώπινα έμβρυα σφαγιάζονται με τις αμβλώσεις, ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ, κι εμείς αλλοιθωρίζουμε στα τετράποδα! ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ; ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΣΚΟΤΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΡΑΛΙΚΗ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΩΛΑ ΑΜΑΝ,,,,

      Διαγραφή
  5. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.