Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Οι υποψήφιοι του Γ. Δακή στη Φλώρινα (video)

Τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη και τους 11 υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Φλώρινας του συνδυασμού του «Συμμαχία των Πολιτών» ανακοίνωσε χθες ο Γιώργος Δακής.




41 σχόλια:

  1. ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!
    ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η στεργιου ποια είναι που θέλει και την ψήφο μας για την περιφέρεια; είναι πολιτικά έμπειρη? Χμμμμμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ο Στεργίου ποιός είναι ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΙΑΤΑ;

      Διαγραφή
  3. ΡΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
    2. ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΛΠ

      Διαγραφή
    3. ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΛΙΑΝΗ.

      Διαγραφή
    4. ΚΑΙ Ο ΛΙΑΝΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΔΑΚΗ;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  4. ΣΩΤΗΡΗ ΣΕ ΕΚΤΙΜΩ ΒΑΘΥΤΑΤΑ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ¨ΜΝΗΜΟΝΙΟ ¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΘ ΚΑ ΑΔΑΚΑ

      Διαγραφή
    2. ΣΩΤΗΡΗ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ;; ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ.

      Διαγραφή
  5. Μου άρεσε η ανανέωση. Ευαγγέλου 30 χρόνια στα κοινά χωρίς καμία ουσιαστική προσφορά. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν οι εκδρομές. Νέο αίμα και ο Λιασόπουλος με τεράστια προσφορά. Δεν ξεχνάμε και το Μποντζίδη από τους νεώτερους. α να μην είμαστε κακή καλή επιτυχία σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ΡΕ ΜΠΟΝΤΖΙΔΗ ! ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ @@@ ΜΙΣΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φάτε ΜΝΗΜΟΝΙΟ να χορτάσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΑΚΗ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η 11άκα του Πρωταθλητή!!
    Όλοι οι από-τύχη-μένη, πολιτευτές, κουμπάροι, κολλητάρια του Λιάνη και του Κορτσάρη συγκροτούν την ομάδα κατάκτησης του «Double».
    Με το στανιό δεν μπορείς να βγεις και κυρίως με αυτούς τους συμπαίκτες, Σωτήρη!
    Το ερώτημα είναι, υπάρχει άλλος λιγότερα χειρότερος?
    Περιμένω προτάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρωτάτε ποιά είναι η Στεργίου και εαν είναι εμπειρη. Αυτοί οι ατσαλάκωτοι που είναι έμπειροι τι σου έχουν προσφέρει. Μόνον τον εαυτό τους κοιτάνε. Στηρίξτε νέα παιδιά και στείλτε σπίτι τους γέροντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι νέοι μπορούν οι νέοι θελουν....ετσι μας είπε η ειρήνη τσαλαγιωργου χθες. ψηφίστε ειρήνη τσαλαγιωργου για να βρει δουλειά, όχι βέβαια σε εμάς τους ανέργους αλλά η ίδια βεβαίως βεβαίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΟΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. συμμαχία πωλητών της ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χθες στην τηλεόραση πάντως ο Βόσδου ήταν πολύ λίγος. Τρακαρισμένος και ανενημέρωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ;;; Ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ;;; ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.

      Διαγραφή
    2. Ενώ ο Μπίρος μες στην ενημέρωση!Ούτε που ανήκει το Βοήθεια στο σπίτι δεν ήξερε!Κάποιος να του πει όταν βγαίνει στην Τι βι επίσης να φορά κανά ανοιχτό χρωματάκι

      Διαγραφή
  15. 2.52 ενώ ο Μπίρος με γιο εργαζόμενο στον Μπόμπολα είναι επαναστάτης !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και ο βασιλιάς γυμνός συνεχίζει απτόητος την παρέλαση.
    Δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι σας περιμένει , όχι Μπονζίδη , Βόσδου και τον Κορτσάρη να βάλετε πάτε ντουγρού για την λήθη ,τον δρόμο που χάραξε το ΠΑΣΟΚ
    Ελληνική αυγή και οι κλέφτες φυλακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΑΚΗΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εκανες μεγαλη ΠΑΤΑΤΑ που εβγαλες εκτος τον ΗΛΙΑΔΗ! θα χασεις δακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TO MONO ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΖΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ.

      Διαγραφή
  19. ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΡΑ ΠΑΝΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ Η ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βγάλτε όση κακία και κόμπλεξ θέλετε, ο Δακής θα είναι και πάλι περιφερειάρχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλησπέρα. Πάλι αντιδράσεις, πάλι γκρίνιες, αλλά για μια ακόμα φορά διαβάζω ίδια σχόλια, διακρίνω ίδιες γκρίνιες, αλλά για διαφορετικούς χώρους και για διαφορετικά πρόσωπα. Όλοι στο ίδιο τσουβάλι!!! Όμως δεν γίνεται δουλειά έτσι.
    Στον συνδυασμό αυτόν παρατηρούνται τα εξής:
    Νέος επικεφαλής ο Βοσδου. Νεώτερος και σαφώς με περισσότερες δυνατότητες από τον Απερχόμενο αντιπεριφερειάρχη, με εμπειρία στην Αυτοδιοίκηση αυτής της βαθμίδας. Δεν προέρχεται από συνδικαλιστικό χώρο και τουλάχιστον είναι γνωστή η πολιτική του κατάσταση. Δεν έχει πολιτικά ψεγάδια, δεν έχει κατηγορηθεί για τίποτα από την περιφέρεια των Ιονίων Νήσων και δεν εκκρεμεί σε βάρος του τίποτα. Από αυτόν έχουμε πολλές απαιτήσεις.
    Οι παλαιοί υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι, στάθηκαν εκεί, προσπαθούν να στηρίξουν τον συνδυασμό και έχουν ακόμα πράγματα να προσφέρουν, σε αντίθεση με τους άλλους περιφερειακούς συμβούλους που προσάραξαν ή έβαλαν πλώρη για άλλα μεγαλύτερα λιμάνια, προφανώς πιστεύοντας οτι ολοκλήρωσαν το έργο που τους είχε ανατεθεί. Αλλιώς θα έπρεπε να βρίσκονται στον αγώνα.
    Οι νεότεροι υποψήφιοι, από όσο μπορεί να διακρίνει κάποιος που είναι από έξω, έχουν έναν αγώνα μπροστά τους με τον οποίο θα πρέπει να δείξουν οτι δεν είναι επιλογή για να κλείσει ο συνδυασμός, αλλά είναι ισότιμοι συνδιεκδικητές των ψήφων των ψηφοφόρων του νομού. Φαίνονται να έχουν διάθεση και πίστη στις δυνάμεις τους. Γιατί όχι;; Τους προτιμώ από αυτούς που νομίζουν οτι ασκούν επιρροή σε ψηφοφόρους, σαν να πρόκειται για άβουλα όντα.
    Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους, όλων των συνδυασμών, καλή
    επιτυχία και να επικρατήσει ο καλύτερος, με γνώμονα το καλό του τόπου για να σταματήσει επιτέλους αυτή η αιώνια γκρίνια. Και όποιος από εμάς θεωρεί οτι μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα, την επόμενη φορά (τώρα δεν προλαβαίνει) να κατέβει στο ταρτάν.
    ΔΙΟΝΥΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κ ΔΙΟΝΥΣΕ ΓΕΛΑΣΑΜΕ. ΤΑ ΙΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ. ΓΙΑ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ ΒΟΣΔΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ Π.Σ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.

      Διαγραφή
    2. θα ήθελα να ξέρω που να ψάξω τον λόγο που δεν κατέβηκαν οι παλιοί, Π.Σ. αλλά δυστυχώς οι προσβάσεις μου είναι περιορισμένες. Γι΄αυτό παρακαλώ, αφού εσεις ξέρετε, οφείλετε να διαφωτίσετε το εκλογικό σώμα της Φλώρινας. Σε διαφορετική περίπτωση θα θεωρηθεί οτι χρησιμοποιήσατε τους ψηφοφόρους σας για να εκλεγούν δικά σας άτομα για ιδια συμφέροντα. Αν πάλι υπάρχει τόσο σοβαρός λόγος που τους ωθησε να αποσύρουν την βούλησή τους για εκ νέου κάθοδο, πες μου πότε προέκυψε αυτός; Αν προέκυψε πρίν την αντικατάσταση του Ηλιάδη είναι άκαιρη η προειδοποίηση. Αν προέκυψε μετά εξηγείστε μας να καταλάβουμε και να πράξουμε ανάλογα.
      ΔΙΟΝΥΣΟΣ

      Διαγραφή
    3. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 16 Π.Σ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ 4.

      Διαγραφή
  22. Katantia me koustoumia kai fraka. Toulaxiston o Stathis einai katantia me xyma parousia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ελευθερος πυροβολητής28 Απριλίου 2014 στις 10:08 μ.μ.

    το μάθαμε το "μεγάλο σας κόλπο"...η νδ διόρισε Δακή πάλι στην περιφέρεια,.....Βοσκόπουλο στον Δήμο να κάνει μπίζνες με τον Μπόμπολα βλ τηλεθέρμανσεις και άλλα παραμύθια ...πάλι Στάθη για βουλευτή ...για ελάσσονα αντιπολίτευση Τσιώκας...μείζων ατιπολίτευση λίγο από Αργυριάδη Καρυπίδη Μουμιουλίδη και Γκέκτση ( κι αυτοί αλιζβερίσι με τον Μπόμπολα) .....Ρε σείς μας δουλέυετε;;; Γιατί μας περάσατε ;;; για ηληθίους;;; σας πήραν είδηση και οι πέτρες. η επιλογή όλων όσων τα μάθαμε Μα φυσικά μεταξύ Χρυσή Αυγή ή ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.