Τρίτη 1 Απριλίου 2014

O Αριστοτέλης ευχαριστεί τον κ. Γρηγόρη Χατζηλάμπρου

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον κ. Γρηγόρη Χατζηλάμπρου, για τη δωρεά δεκαεννέα (19) καβαλέτων, προς το Εικαστικό Τμήμα του Συλλόγου μας.
Η δωρεά του κ. Χατζηλάμπρου, παλαιού μέλους του Αριστοτέλη και επί πολλά χρόνια ενεργού μέλους του ΔΣ του Συλλόγου μας, με την ανήσυχη καλλιτεχνική του ματιά και τη μεγάλη του προσφορά στα εικαστικά της πόλης μας, εκτός του ότι αποτελεί πολύτιμη ανάσα για το Σύλλογό μας, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις δυσβάστακτες πλέον λειτουργικές ανάγκες όλων των Τμημάτων μας, και ιδίως του Εικαστικού Τμήματος, αποκτά επιπλέον βαρύνουσα σημασία, εάν ληφθεί υπόψη ότι γίνεται σε εποχή πολυποίκιλης κρίσης, ενάντια στο πνεύμα της ιδιωτείας που τείνει να επικρατήσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας.
Στην προσπάθεια που κάνουμε για να διατηρήσουμε την ιστορία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και να εξασφαλίσουμε την πορεία και το αύριο του Συλλόγου, μέσα από τα πιεστικά προβλήματα του σήμερα, ο καλλιτέχνης κ. Γρηγόριος Χατζηλάμπρου, ήλθε ως αρωγός με την ένθερμη χειρονομία του.
Ευχαριστούμε.

Το ΔΣ του ΦΣΦΑ

1 σχόλιο:

  1. για τη δωρεά δεκαεννέα (19) καβαλέτων, προς το Εικαστικό Τμήμα του Συλλόγου μας.

    Υπάρχει!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.