Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Κάλεσμα στην απεργία

Το ΔΣ του Σωματείου Εμπορικών Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων σε Επιχειρήσεις Προσφοράς Υπηρεσιών Ν. Φλώρινας μέλος ΠΑΜΕ , πήρε απόφαση για συμμετοχή στην 24ωρη Πανεργατική Απεργία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Απριλίου.
Η υπογραφή της νέας ΓΣΣΕ μαζί με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου πετσοκόβουν και άλλο εισόδημα των εργαζομένων, χτυπάνε τις τριετίες, τις υπερωρίες τις αποζημιώσεις, μειώνουν τα επιδόματα ενώ χιλιάδες εργαζόμενοι συνεχίζουν να εργάζονται με ελαστικές σχέσεις και σε προγράμματα απασχόλησης για 200 και 300 ευρώ.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του νομού σε κάθε κλάδο να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και στην απεργιακή συγκέντρωση μαζί με τις ταξικές δυνάμεις. Είναι ανάγκη να μπει ένας φραγμός απέναντι στην πολιτική των αντεργατικών μέτρων που ασκεί η κυβέρνηση, διεκδικούμε επαναφορά του βασικού μισθού στα 751 ως βάση για νέες διαπραγματεύσεις και υπογραφή κλαδικών και συλλογικών συμβάσεων παντού.
Οι εργαζόμενοι αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να κάνουν ούτε βήμα πίσω, πρέπει να διεκδικήσουν δυναμικά και αποφασιστικά τους όρους για ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.