Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Θέση των «Ανοιχτών Οριζόντων» για τους αγροτικούς δρόμους

Μία από τις τεράστιες παρεμβάσεις που κάναμε ως Δημοτική Αρχή ήταν οι αγροτικοί δρόμοι.
Το 2013 σε μία τιτάνια προσπάθεια διανοίξαμε όλους τους αγροτικούς δρόμους, επιστρώσαμε σε πολλά σημεία 12 χιλιάδες τόνους χαλίκι και αποκαταστήσαμε δεκάδες προβλήματα σε υποδομές.
Τότε η αντίπαλη παράταξη ΔΕΝ ψήφισε τις δαπάνες για αγορά χαλικιού και για μίσθωση μηχανημάτων έργου για την υλοποίηση της παρέμβασης.
Το 2014, με χορηγία της ΔΕΗ, επιστρώθηκαν οι αγροτικοί μας δρόμοι με δεκάδες χιλιάδες τόνους χαλίκι. Ήταν μία τεράστια χορηγία του χαλικιού και της μεταφοράς του.
Αφού δεν είχε κόστος για το Δήμο Αμυνταίου και δεν χρειαζόταν ψήφιση του κόστους οι πολιτικοί μας αντίπαλοι δεν είχαν τρόπο να σαμποτάρουν αυτή την τεράστια παρέμβαση. Λάθος!
Προχώρησαν σε επώνυμες (!!!) καταγγελίες στη ΔΕΗ, το ΣΔΟΕ και όποιον άλλο φορέα και υπηρεσία μπόρεσαν να φανταστούν. Είναι ενδεικτικό των διαθέσεών τους το γεγονός ότι δεν ήθελαν να γίνει αυτό το τεράστιο έργο για το Δήμο Αμυνταίου, που δεν κόστισε τίποτα!
Θα δώσουν κάποια εξήγηση ή θα προτιμήσουν τη σιωπή και τους ψιθύρους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.