Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Πολιτική ασυνέπεια και αναξιοπιστία

Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί «ΜΝΗΜΕΙΟ» ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΣΥΝΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ. Τι έλεγε η κα Μούσιου ΤΟΤΕ και ΤΩΡΑ…

Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΣΙΟΥ - ΜΥΛΩΝΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Ο κ. Βοσκόπουλος με την τετραετή θητεία του ως νομάρχης έδωσε τα δείγματα γραφής του.
Η υπερβολή των 450 αναθέσεων, των χιλιάδων SMS, ο μνημειώδης σε πολυτέλεια απολογισμός του, που τελικά είναι το προσωπικό άλμπουμ των φωτογραφιών του, και οι κακοδιαχειρίσεις, που του αποδίδει ο πρώην Νομάρχης Γιάννης Στρατάκης στην πρόσφατη συνέντευξή του, μας αφήνουν άναυδους.
Μια αλαζονική νομαρχιακή θητεία χωρίς σχέδιο ανάπτυξης, με κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος και κακοδιαχείριση του Τοπικού πόρου, με πληθώρα δημοσίων σχέσεων, που δεν απέδωσαν καρπούς για τη Φλώρινα και με αναρίθμητες πελατειακές σχέσεις που περιμένουν την εξαργύρωσή τους.
Σε μια εποχή οικονομικής στενότητας η Νομαρχία Φλώρινας έδωσε το δικό της ρεσιτάλ αμετροέπειας σε όλη τη διάρκεια της θητείας της με κακά παραδείγματα (DVD 82.000 ευρώ αντί 13.000 ευρώ, κρασιά των 500 ευρώ, γεύματα των 1.000 ευρώ στον Καραβόμυλο, 100.000 ευρώ Μερσεντές, κ.ά.).
Ακόμα και το φαινόμενο της εγκατάλειψης του κ. Βοσκόπουλου από την πλειονότητα των νομαρχιακών συμβούλων του στις εκλογές αυτές καταδεικνύει την κακή του διοίκηση και τη δυσκολία του να διαχειριστεί τα πράγματα. Τι μπορεί να περιμένει η Φλώρινα από τους ανθρώπους αυτούς που δε σεβάστηκαν για 4 χρόνια το δημόσιο χρήμα και χωρίς αιδώ επιζητούν να παραμείνουν στις καρέκλες της εξουσίας;
Ποιος μπορεί να δει στο πρόσωπό τους την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον;


Φλώρινα, 16 Απριλίου 2014
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΜΟΥΣΙΟΥ-ΜΥΛΩΝΑ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Επέλεξα να συνεργαστώ με τον Δήμαρχο, τον κ. Βοσκόπουλο, συμμετέχοντας στον νικηφόρο σχηματισμό που έχει συγκροτήσει για τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, συμπράττοντας με μια ομάδα αποφασισμένων και έντιμων συνεργατών με σκοπό να διαχειριστούμε τα φλέγοντα ζητήματα της περιοχής μας και με τη κοινή μας προσπάθεια να πετύχουμε να υλοποιήσουμε τους ρεαλιστικούς και οραματικούς μας στόχους.
Θεωρώ ότι ο κ. Βοσκόπουλος είναι η πλέον κατάλληλη επιλογή την παρούσα στιγμή για τη θέση του Δημάρχου Φλώρινας και εξηγώ αναλυτικά στη συνέχεια. Καταρχήν, ο κ. Βοσκόπουλος είναι ένας άριστος τεχνοκράτης, καταξιωμένος επαγγελματικά στην τοπική μας κοινωνία, που δεν αναζητά επαγγελματική στέγη στον δημαρχιακό θώκο. Είναι πολύ έμπειρος πλέον και αφοσιωμένος στην τοπική αυτοδιοίκηση, εφόσον επί 8 χρόνια ασχολείται με αυτήν, και άσκησε αποτελεσματικά τον ρόλο του ως Νομάρχης και ως Δήμαρχος. Η εμπειρία του αυτή αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για τη διαχείριση των σοβαρών θεμάτων του τόπου, όπως είναι ο τομέας της ενέργειας και της ανάπτυξης. Επιπλέον, ο κ. Βοσκόπουλος, είναι όπως κι εγώ, αυτόφωτος πολιτικά και αυτοδύναμος, δεν χειραγωγείται και δεν εξαρτάται από τα παλαιοκομματικά κατεστημένα πολιτικά συστήματα της περιοχής μας, για αυτό και δέχεται τόσες μεθοδευμένες συκοφαντικές επιθέσεις από «γνωστούς-άγνωστους» κύκλους.

Πότε λέγατε την ΑΛΗΘΕΙΑ κα Μούσιου;

Στάιος Ευάγγελος
Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Φλώρινας

41 σχόλια:

  1. Μπράβο η Όλγα!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάν για σκοινί Βαγγελάκη..άντε συρσου πισω απο τον ναι σε ολα και ασε τα μαθήματα για άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΝΕΟΙ-ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ- ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΟΜΠΩΔΗΣ ΚΑΙ ΕΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΕ ΣΤΑΙΟ ΒΑΓΓΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ειπαμε οτι η κ Μουσιου εχει χασει καθε ιχνος αξιοπρεπειας.'Μωραινει κυριος ον βουλεται απωλεσαι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα δεν περιμενα κ η κρουα να γραφει σε αλλα μπλοκ κ μαλιστα ανωνυμα...

      Διαγραφή
  5. Σωστός και επαινετός ο κ. Στάϊος για την υπενθύμιση. Βέβαια υπάρχει και η ρύση ότι η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού παρότι εμένα μου φαίνεται ότι τη ρύση αυτή την έφτιαξε πολιτικός για να δικαιολογεί και το δεύτερο επάγγελμα του κωλοτούμπα παλιάτσου στο τσίρκο. Όπως και ν' άχει πάντα υπάρχει και η (ελαφρά διασκευασμένη) ρήση: μια του ψεύτη, δυό του ψεύτη, τρεις και τον επιάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποσο συνεπεστατη ειναι η Ολγα μα ποσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑ..ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kathe, statheros stis apopsis tou ideologos kai autofotos, antropos auto tha ekane pantos........ Tha pigene me ton "nikiti".......!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΚΑ ΜΟΥΣΙΟΥ!
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥΣΙΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ...........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν θεωρείς ότι είσαι ελάχιστα αξιοπρεπής γράψε ένα κείμενο στο οποίο θα αναφέρεις την άποψη σου για τον Στάθη, τον Παπασωτηρίου και τους υπολοίπους συνοδοιπόρους σου .Να αναφέρεις σε παρακαλώ τον χυδαίο ορισμένες φορές τρόπο που εκφραζόσουν για αυτούς.Σταμάτα λοιπόν να γίνεσαι γραφικός και κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέφτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΓΑΚΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΜΑΣ ΛΕΣ "ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ"?
      ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΓΡΑΠΤΕΣ-ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕΝΟΥΝ ΟΛΓΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ

      Διαγραφή
    2. ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΒΕΛΑΖΕΙ

      Διαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Η ΚΑ ΜΟΥΣΙΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο κύριε Στάιε, για άλλη μία φορά μας αποδεικνύετε πόσο σωστός είστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κράμερ ενανίον Κράμερ ή αλλιως είπε ο Γαϊδαρος τον πετεινό ΚΕΦΑΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι εγινε βαγγελακι ζοριζομαστε η ολγα μας κοβει προσωπικες ψηφους στην πολη ?
    εσυ δηλαδη εχεις αντιπαλο την ολγα κ οχι τον βοσκοπουλο?
    εισαι αρχηχος παραταξης?
    ποσο μικρος εισαι για πολιτικη κριμα γιατι διπλα στο δσσκαλο σταθη θα επρεπε μα μαθεις κατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω πως αυτή η κυρία, ανήκει στο χώρο του επικεφαλή της εδώ και πολύ καιρό, οι δικοί του να ανησυχούν?Μάλλον και εσύ θα είσαι πιο μικρός για να ασχολείσαι με τη πολιτική.Ο καθένας με την πίκρα του, Βαγγέλη μη μασάς.

      Διαγραφή
  15. Γιατί ρε παιδιά τόσο σας τσούζει με την κ. Μούσιου Αφού όλοι εσείς παρατήσατε το ΠΑΣΟΚ και ειδικά την κ, Μούσιου, ( την είχατε αφήσει μόνη της να βγει Δήμαρχος) Μήπως πρέπει να τα λέτε αυτά για τους εαυτούς σας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΥΝΕΠΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.. Το έχει και σε ένα παραπάνω σχόλιο νομίζω.

    Αγαπητέ μου Ευάγγελε μάλλον δεν έχετε καταλάβει ακριβώς το μέγεθος της γκάφας που έχετε κάνει εκει στο ΠΑΣΟΚ της Φλώρινας οπότε άσε καλύτερα, μην μιλάς για άλλους και τα κάνεις χειρότερα. Ασε τον χρόνο να απαλύνει τις κουταμάρες σας και μην εκτίθεσαι..

    Και αν και υπήρχε "γραμμή" όπως μπορεί να δεί κανεις και απο την γειτονική Κοζάνη για συμπράξεις όπως οι δικές σας κάποιοι έπρεπε να έχετε και λίγη τσίπα.. Οπότε, άσε της Ολγας και κοίτα τα δικά σου καμώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΡΟΦΗ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΕΧΕΙΑΣ.
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΣΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΝ ΔΥΑΣΜΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΥΒΑΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΗ.
    ΑΡΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΜΑΣΑΕΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 2:49 μακαρι αυτους που ψηφιζεις να ηταν καθαροι οπως ο στα'ιος αλλα αν εισαι βολεμενος και εσυ απο τον βοσκοπουλο ολα σου φαινονται οτι πηγαινουν ρολο'ι,βαγγελη συνεχισε ετσι και παλι πρωτος θα βγεις μην μασας τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βαγγέλη έχεις κουράσει, Ποιος νομίζεις οτι είσαι? Εσύ που γκάριζες οτι σε πούλησε ο Τσώκας ? Εσυ που έκραζες τον Στάθη και την Ν.Δ? Τι εισαι επιτέλους αποφάσισε...Πούλα κανα αγκίστρι και σύρσου πίσω από τον ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και μετά μίλα..
    Φιλικά πάντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ντροπή της μας έχει απογοητεύσει όλους, μια έτσι και μια αλλιώς, παντα με γνώμονα το συμφέρον της , αφού ξεζουμισε τον χώρο της περνώντας από όλα τα αξιώματα "πουλήθηκε" νομίζοντας πως και με τον βοσκόπουλο θα κάνει τα ίδια, αυτό όμως δεν θα γίνει ποτέ, η κοινωνία θα την τιμωρήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κυρία Μούσιου στην πολιτική γεννά προβλήματα το να κάνει κάποιος χοντράδες. Πραγματικά εάν κατά το παρελθόν δηλώσατε τα παραπάνω για το πρόσωπο που ατυχώς είναι Δήμαρχος της πόλης μας και στον παρόντα χρόνο δηλώσατε επίσης τα παραπάνω, θλίβομαι για το κατάντημά σας και αισχύνομαι για τις πολιτικές σας επιλογές. Αν και πλέον είμαι βέβαιος ότι δεν είναι μόνο πολιτικές ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βαγγελάκη, αφού πήγες με τον κύριο ΝΑΙ-ΣΕ-ΟΛΑ, είσαι και εσύ μέρος του προβλήματος. Μην μας παριστάνεις τον κριτή. Ούτε την Όλγα θέλουμε, ούτε εσένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μην ξεχνας φιλε βαγγελη , σημειωτεον οτι οσα αναφερεις ειναι σωστοτατα, το οσκαρ πολιτικης υποκρισιας και κανιβαλισμου συναμα το παιρνει επαξια ο γιωργακης παπανδρεου ,τον οποιο εκθειαζες δυστυχως. Θα χαιρομουν αν διαβαζα ενα αρθρο αυτοκριτικης δικης σου και αναγνωρισης των τεραστιων ευθυνων της κυβερνησης που υπεραμυνοσουν για την καταστροφη της χωρας μας με συνειδητη θεληση αποξενωσης απο τα σαπια πολιτικα προσωπα και παραταξεις. Φιλικη η κριτικη μου και επαναλαμβανω οτι ως προς την ουσια της καταγγελιας σου εχεις καθε δικιο με το μερος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ρε φίλε ο Στάιος τι ήταν?Βουλευτής ή στέλεχος της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ για να κάνει αυτοκριτική.

      Διαγραφή
  25. Βαγγελακηηηηη πες αλευρι...ο Στάθης σε γυρεύει να του κουβαλήσεις ψιφουλακια για να κάνεις εσύ, ο σκληρός οπαδός του ΠΑΣΟΚ, τον βουλευτή της ΝΔ δήμαρχο και μετά να σε πετάξει στον κάδο των αχρήστων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και εσύ ποιος είσαι "mister" Βαγγέλης και από που ξεφύτρωσες για να σε πάρουμε στα σοβαρά;; Μήπως ξύπνησες μια μέρα και είπες: "Αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική;" Πήγαινε να αλλάξεις @@@ πρώτα.. και μετά έλα να μας μιλήσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα ο Βαγγέλης δεν είναι "αυτόφωτος" όπως η Ολγίτσα και ο Βοσκός.

      Διαγραφή
  27. Πολλοί καλοί τα ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ Βοσκόπουλου και Μούσιου!!! Αφού είστε τόσο αντιμνημονιακοί και ο Στάιος τόσο μνημονιακός (εξήρε τον Παπανδρέου, όπως ειπώθηκε παραπάνω) και"έρμαιο" στο "άρμα" του Κωνσταντινίδη, τότε θα πρέπει όλοι οι Πασόκοι που απαρτίζουν τον συνδυασμό του Βοσκόπουλου να την "κάνουν με ελαφρά".... μάλλον οι συγκεκριμένοι-ες Πασόκοι, επειδη δεν έβρισκαν αλλού μαντρί (γιατί άραγε;;;;) πήγαν στο πλέον ενδεδειγμένο (μάλλον λόγω παρόμοιων πολιτικών κριμάτων) μαντρί, στο μαντρί του Βοσκού... scripta manent, κυρία Μούσιου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σας πειράζει ρε γατάκια που ο Στάιος έχει τα @........@ και εδώ και τρία χρόνια τα λέει επώνυμα,πολλοί από εσάς θα θέλατε να τα πείτε αλλά μάλλον κάτι φοβάστε.
    Μπράβο στο Βαγγέλη για άλλη μια φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταθερό το στυλ του εντεταλμένου απαντητή σχολίων του Σταθίκα.. Ασε γατάκι, σε καταλάβαμε, κοίτα να αλλάξεις λίγο γιατι δεν θα πέφτει παραδάκι..

      Διαγραφή
  29. νεα φλώρινα πότε θα κατατεθεί ΔΗΜΟΣΙΩΣ το ψηφοδέλτιο του Βοσκόπουλου πέραν της Μούτσιου που είναι του στυλ όπου φυσάει ο άνεμος;

    πότε θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο του έτερου αρχιτέκτονα στο επάγγελμα κΓκέξη?

    επιτέλους να μάθουμε και από την άλλη πλευρά τι ονοματεπώνυμα πάιζουν μπάλα στις υποψηφιότητες για τον Δήμο!

    Ακούμε για στρατευμένους ψηφοφόρους που κοντευουν στον αριθμό ένα σύνταγμα με συνταγματάρχη τον Βοσκόπουλο Γιάννη! Επιτέλους πότε θα είμαστε σοβαροί και έγκυροι στην πληροφόρηση του κόσμου; Πέραν από κουτσομπολια και προπαγανδιστικές φήμες της παράταξης Βοσκόπουλου ΄τ ι π ο τ α δεν ακούμε κι εμείς οι ετεροδημότες!!!!!!

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΫΝΕ???ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ?

    ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΚΡΥΒΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ????

    ΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΆΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΜΗΝ ΤΥΧΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΘΟΥΝΕ???????

    Οσο για τον Βαγγέλη τον Στάιο καλά τα είπε για λόγους αντιπολιτευτικής τακτικής και εξέθεσε τις οβιδιακές κυβιστήσεις της κας Μούσιου..Αν όμως το παιχνίδι παιζόταν διαφορετικά φαντάζομαι δεν θα ακουγόταν λέξη εκτός κι εάν μας τα θύμιζε η κα Κουτουράτσα. η όι γνωστές φήμες και τα ράδιαρβύλες παρατρεχάμενων για το κατιτι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η "αυτόφωτη","αυτοδύναμη",με το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ και παιδί του Γ.Παπανδρέου χέρι-χέρι με τον Βοσκό.Χαχαχα μαντρί για μαντρί δεν αφήνει.Εδώ έχει πολύ μπεεεε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. και συνεχίζοντας στο παραπάνω δημοσιευμένο σχόλιό μου "τα ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ", στο φύλλο 5359 της Εφημερίδας "Πολίτης" (18-04-14) όπου δημοσιεύτηκε η συνέντευξη τύπου της κυρίας Μούσιου, στην ερώτηση του δημοσιογράφου "μας προξενεί έκπληξη το εγκώμιο για το δήμαρχο, κύριο Βοσκόπουλο. Σας θυμίζουμε πως τόσο στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές όσο και την περίοδο που ο κύριος Βοσκόπουλος ήταν Νομάρχης είχατε τελείως διαφορετική άποψη. Σας θυμίζουμε επίσης πως μετά τις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές κυκλοφόρησαν φήμες, τις οποίες και γνωρίζετε. Δε νομίζετε ότι με τη σημερινή σας επιλογή, να συμπράξετε με τον κύριο Βοσκόπουλο αναβιώνετε και ενισχύετε αυτές;"...προφανώς, η κυρία Μούσιου δε θυμάται τι έλεγε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εκλογικής περίοδου...λέτε αυτό να συμβαίνει, έχει ασθενή μνήμη;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. κύριε Στάιε βρήκα το δημοσίευμα στο αρχείο μου με τις δηλώσεις περι δομημένων της κυρίας Μούσιου ..θέλεις να δημοσιευτεί η σχετική φωτογραφία της εφημερίδας με την δήλωση ;;; δώσε email please και θα στην παραδώσω ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Βρε συνέπεια ο Στάιος και αξιοπιστία; Μήπως μεγάλε είσαι δεξιός και δεν το ήξερες; Γιατί τώρα που τόμαθες το υπηρετείς καλά και συ και ο Μιχάλης, ξέρεις βρε! Αν πάντως δεν κατάλαβες σκέψου πόσο αγαπάς και πόσο σε αγαπάει ο Στάθης. Ίδιοι είστε ατιμούλικα. Να σας χαιρόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.