Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Σεμινάριο αγωνιστικού καράτε

Την Κυριακή 13/4/2014 οι αθλητές του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας παρακολούθησαν σεμινάριο αγωνιστικού καράτε στο αθλητικό κέντρο του “προμηθέα” στην Βέροια.
Εκεί δίδαξαν ο Παγκόσμιος Ολλανδός Πρωταθλητής Renne Smalle η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκυ Πανετσίδου και ο Ευρωπαϊκός διαιτητής Νικόλαος Πανετσίδης. Το σεμινάριο είχε τρεις ενότητες όπου ο καθένας από τους διδάξαντες ανέπτυξε. Μεγάλη απήχηση στους αθλητές είχε όλο το σεμινάριο μιας και διδάχτηκαν νέες τεχνικές αγωνιστικού καράτε από τον Rene, τακτική αγώνων από την Βίκυ και κανονισμοί και επεξήγηση αυτών από τον Πανετσίδη Νίκο.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): Η διοίκηση του συλλόγου θα είναι πάντα ενεργά δίπλα στους αθλητές της και θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε οι αθλητές που εκπροσωπούν ή θα εκπροσωπήσουν την Πόλη μας και τον σύλλογο να είναι γνώστες όλων των κανόνων και τεχνικών που διέπουν το άθλημά μας. Δεν είναι λοιπόν τυχαίες οι διακρίσεις των Παιδιών μας με πιο πρόσφατη την είσοδο τριών αθλητών μας στην Εθνιική Ομάδα της χώρας μας (Αμβράσης, Αναστασίου και Παλιογιάννη). Θα ακολουθήσουν και άλλα σεμινάρια βέβαια καθώς και αγώνες ώστε να είναι “ετοιμοπόλεμοι” με στόχο τώρα το κύπελλο της Ένωσης Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας στις 31/5/2014 και 1/6/2014 στο “Φιλίππειο” Αθλητικό κέντρο της Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.