Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Παρουσίαση των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης

Την Τρίτη 22 Απρίλη 2014, στις 7:00΄ μ.μ., στην «Οδό Ονείρων», θα γίνει η παρουσίαση της Διακήρυξης και των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στην Π.Ε. Φλώρινας και των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων στο Δήμο Φλώρινας, της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, – των Συνδυασμών που στηρίζει το ΚΚΕ, – στους Δήμους και στην Περιφέρεια.
Την παρουσίαση θα κάνουν: Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στην Π.Ε. Φλώρινας Βασίλης Καραντζίδης και η υποψήφια Δήμαρχος Φλώρινας Βίκη Παπαναστασίου.

5 σχόλια:

  1. Υποψηφιότητες όαση σε σχέση με αυτά που γινονται. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας πάμε να τους ακούσουμε τουλάχιστον. Πάντως είναι δύσκολο να ψηφίσει κανείς αντιπολιτευση και όχι αυτούς που διεκδικούν την εξουσία. Εγώ πάντως θα πάω στην παρουσίαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν το πάρουμε απόφαση και ξεπεράσει ο κόσμος αγκυλώσεις τότε μπορεί και να βγουν. Τουλάχιστον είναι οι μόνοι που δεν θα βάλουν το χέρι στο μέλι. Εχω αηδιάσει με όσα γίνονται σε αυτές τις εκλογές. Ο κόσμος πρέπει να δώσει μια κλωτσιά σε όσους τον δουλεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΌΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.. .ΑΦΗΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αμφότεροι οι υποψήφιοι του ΚΚΕ αποτελούν ξεχωριστές προσωπικότητες με μεγάλο κύρος στην τοπική κοινωνία χωρίς κανείς να μπορεί να τους καταμαρτυρήσει κάτι μεμπτό, είναι όμως δύσκολο να ψηφιστεί ΚΚΕ στην Φλώρινα και θα έπρεπε ίσως να αναζητήσουν συμμαχίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.