Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Βράβευση του Αντώνη Σελεμίδη σε μουσικό διαγωνισμό

Στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Μουσικό Διαγωνισμό ΤΑΛΕΝΤΑ – ΒΡΑΒΕΙΑ ΦΙΛΩΝΑ 2014 που διοργάνωσε το Πανελλήνιο Πνευματικό Κέντρο “Ο ΦΙΛΩΝ” σε συνεργασία με το Ωδείο Αθηνών, και πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 6 Απριλίου ενώπιον κοινού στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου Αθηνών, ο μαθητής του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Αντώνης Σελεμίδης απέσπασε το 1ο βραβείο – χρυσό μετάλλιο στην Γ’ κατηγορία πιάνου (ηλικίες έως 22 ετών).
O Αντώνης Σελεμίδης ανήκε στους διακεκριμένους μαθητές του Ωδείου μέχρι και την εισαγωγή του στο Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης των σπουδών του πιάνου για την απόκτηση του διπλώματος σε Ωδείο της Θεσσαλονίκης με καθηγήτρια την κα Δόμνα Ευνουχίδου. Παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα αντίστιξης στο Ωδείο Φλώρινας με καθηγητή τον κο Γιάννη Παυλίδη.
Το Ωδείο τον συγχαίρει για την νέα του διάκριση και του εύχεται ευόδωση των προσδοκιών και των επιδιώξεών του.

4 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο Αντώνη!! Το να επιλέγεις να κυνηγάς "το όνειρο" δεν είναι πάντα εύκολο!!! Συγχαρητήρια!! Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πεσιριδης ιωαννης11 Απριλίου 2014 στις 12:10 π.μ.

    Αξιος!! Σου εύχομαι να διατρανωσεις τις επιτυχίες σου και να αποκτήσεις μια λαμπρή καριέρα αντάξια των ικανοτήτων σου...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.