Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Με ένδεκα νέους αθλητές συμμετείχε στους αγώνες Παμπαίδων ο Σ.Ο.Χ. Φλώρινας

Με μια πολύ μεγάλη ομάδα και πολύ καλές επιδόσεις συμμετείχαν οι μικροί αθλητές του Συλλόγου στον ΑΓΩΝΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ που πραγματοποιήθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο 3 – 5 Πηγάδια στην Νάουσα στις 30 Μαρτίου.
Οι νεοεισερχόμενοι αθλητές του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας είχαν να αντιμετωπίσουν μια από τις χειρότερες χιονοδρομικά χρονιές με σημαντικά λιγότερες προπονήσεις στο χιόνι. Πολύ σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία έπαιξε η πραγματοποίηση σειράς προπονήσεων στο γειτονικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας την περίοδο που το χιονοδρομικό της πόλης δεν λειτουργούσε λόγο έλλειψης χιονιού (και χωρις καμία επιπλέον επιβάρυνση για τα παιδιά). Παρόλα αυτά με την αμέριστη συμπαράσταση του προπονητή τους Γιαζιτζίδη Βαγγέλη και την μεγάλη βοήθεια των υπευθύνων του Χιονοδρομικού μας κέντρου (Δ. Τόττης Ο.Ε.) πέτυχαν μια πολύ καλή εμφάνιση που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Συγκεκριμένα αθλοθετήθηκε ένα αγώνισμα γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης για τους γεννηθέντες το 2002 και 2003 αθλητές που αγωνίστηκαν σε μια κοινή κατηγορία. Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 100 αγόρια και κορίτσια οι αθλητές του συλλόγου μας τερμάτισαν στις παρακάτω θέσεις :

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
7. ΔΗΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
38 ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
42 ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
44 ΤΡΑΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
47 ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
49 ΜΕΔΙ ΧΡΗΣΤΟΣ
51 ΜΠΑΛΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
15 ΜΠΟΥΤΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
16 ΘΕΟΦΑΝΙΔΟΥ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ
22 ΣΟΥΛΑ ΑΛΕΞΙΑ
24 ΡΩΜΑΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει θερμά τους αθλητές για τις επιδόσεις τους, αλλά και τον προπονητή και όλους τους γονείς που κατάφεραν σε μια τόσο δύσκολή χρονιά (από άποψη χιόνωσης) να στηρίξουν την ομάδα και τον Σύλλογο και να έχουμε τέτοια αποτελέσματα.
Για λεπτομέρειες στο site του Συλλόγου και της Ε.Ο.Χ. (www.soxflorinas.gr, www.eox.gr)

Με επιτυχία πέρασαν τις εισαγωγικές εξετάσεις οι νέοι προπονητές του Σ.Ο.Χ. στην Σχολή Προπονητών Γ΄ Κατηγορίας.
Ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας συγχαίρει τους προπονητές του Βογδάνη Αλέξανδρο, Γιαζιτζίδη Βαγγέλη, Δημητριάδη Χρήστο, Δημητριάδη Φραγκίσκο και Μόμτση Κωνσταντίνο για την επιτυχία τους στις εισαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Προπονητών Γ’ Κατηγορίας. Οι εξετάσεις αφορούσαν ένα αγώνα γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης με όριο χρόνου σε σχέση με τον πρώτο (πρωταθλητή Ελλάδος – Συκαράς Κώστας) και μέγιστο ποσοστό πρόκρισης μεταξύ των αγωνιζόμενων προπονητών. Μεταξύ των ογδόντα προπονητών που συμμετείχαν οι προπονητές μας πέτυχαν άριστα αποτελέσματα μια και όλοι προέρχονται από τις αγωνιστικές ομάδες του Συλλόγου και έχουν πετύχει πολλές αγωνιστικές διακρίσεις.
Ο σύλλογος μας συμμετείχε στην σχολή προπονητών με πέντε νέους προπονητές οι οποίοι προκρίθηκαν όλοι. Επίσης η Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας όρισε τον Msc καθηγητή Φυσικής Aγωγής (και προπονητή του ΣΟΧ Φλώρινας) Βογδάνη Βασίλειο εκπαιδευτή αλπικού σκι της σχολής και μέλος της επιτροπής διοίκησης της Σχολής. Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει θερμά τα στελέχη του και εύχεται καλά πτυχία και σύντομα.

Άριστα αποτελέσματα στο 2ο Πανελλήνιο και Διεθνές Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα Αστυνομικών για τον Βασίλη Ζηλάκη
Εξαιρετική ήταν και η επίδοση του Βασίλη Ζηλάκη, στο 2ο Διεθνές Κύπελλο Ελλάδος Ανδρών Γυναικών Εφήβων Νεανίδων (FIS) που πραγματοποιήθηκε στον Παρνασσό το Σαββατοκύριακο 22-23 Μαρτίου. Ο αθλητής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας ήταν σε εξαιρετική κατάσταση αφού κέρδισε την τρίτη θέση στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση με πολύ καλή διαφορά από τον πρωταθλητή Ελλάδας Συκαρά Κώστα. Δυστυχώς ο υπαστυνόμος στο slalom στάθηκε άτυχος και εγκατέλειψε στην δεύτερη διαδρομή χάνοντας την ευκαιρία για ένα άριστο αποτέλεσμα αφού ο χρόνος της πρώτης διαδρομής ήταν μέσα στην εξάδα και πολύ κοντά στα μετάλλια.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Κύπελλο Αστυνομικών 2014 στη Βασιλίτσα τις 18/3/2014, που διακρίθηκε τόσο για το υψηλό οργανωτικό επίπεδο των αγώνων όσο και για τον μεγάλο αριθμό αθλητών που συμμετείχαν. Ο Βασίλης Ζηλάκης για άλλη μια φορά έδειξε ότι συνεχίζει να είναι ανάμεσα στους καλύτερους χιονοδρόμους της χώρας παίρνοντας άνετα την πρώτη θέση σε έναν πολύ αξιόλογο αγώνα με πολλές συμμετοχές. Συγκεκριμένα αθλοθετήθηκε ένα αγώνισμα γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης αλπικού και ένα για το snowboard. Στον αγώνα συμμετείχε εκτός συναγωνισμού ο Κυριάκος Δούμτσης στέλεχος του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας και εκπαιδευτής της ομάδας χιονοδρομίας της Αστυνομίας.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου συγχαίρει θερμά τους αθλητές του που μέσα από την πορεία τους διακρίνονται για την αθλητική τους παιδεία και αποτελούν για τους μικρότερους παράδειγμα και εύχεται κάθε επαγγελματική καταξίωση στην συνέχεια.
Για λεπτομέρειες στο site του Συλλόγου και της Ε.Ο.Χ. (www.soxflorinas.gr, www.eox.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.