Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας του Κίμωνα Τσαρτσιταλίδη

Ο Τσαρτσιταλίδης Κίμων υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος, καλεί τους πολίτες του τόπου μας σε αγώνα με στόχο την συγκρότηση ενός μαχητικού, ελπιδοφόρου, νικηφόρου μετώπου για την έξοδο από το τέλμα της στασιμότητας του τόπου μας.
Όταν κάποιος κάνει ανασκόπηση του παρελθόντος, πάντοτε θα βρει θετικό απολογισμό, είτε για τον εαυτό του είτε για την παράταξή του. Είναι όμως περίοδοι στην προσωπική μας διαδρομή, που θα πρέπει να υπερβούμε αυτό που κάναμε, να υπερβούμε ακόμα και όσα μπορούσαμε να κάνουμε και δεν κάναμε και να συγκεντρώσουμε την προσοχή μας σ’ αυτό που είναι αναγκαίο να κάνουμε, σήμερα και αύριο. Αυτό που είναι επιβεβλημένο να κάνουμε, για το δικό μας και το γενικότερο καλό.
Καλώ στην προσπάθεια αυτή καθέναν που έχει όραμα, εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Τους πολιτικούς φορείς, τους ανένταχτους πολίτες, τους προοδευτικούς ανθρώπους. Τα μέλη και τους οπαδούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ., του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. που δεν συνέδεσαν την ζωή τους με την αρπαχτή και το βόλεμα, που πιστεύουν στους συλλογικούς και μαζικούς αγώνες. Τους εργαζόμενους που θέλουν να υπερασπιστούν την τιμή και την δουλειά τους. Τη νεολαία που ανησυχεί, που αμφισβητεί και παλεύει.
Αγαπητοί συντοπίτες
Ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Φλώρινας θέλω μια Φλώρινα εξωστρεφή, με δυναμική οικονομία, με κύρος και με αυτοπεποίθηση, και όχι μια Πόλη που θα πανηγυρίζει για αυτονόητες παρεμβάσεις.
Δεν ζητώ από κανέναν να παραιτηθεί από τις ιδέες και τις συνολικές του απόψεις. Καλώ ιδιαίτερα όλους τους σκεπτόμενους συνανθρώπους και συντοπίτες μας, να συστρατευτούν.
Γνωρίζω ότι η προσπάθεια αυτή είναι δύσκολη ή πολύ δύσκολη, δεν είναι όμως αδύνατη.
Όλων η πρωτοβουλία, πρέπει να έχει σαν στόχο την συγκρότηση ενός μαχητικού, ελπιδοφόρου, νικηφόρου μετώπου, για την έξοδο από το τούνελ της απελπισίας, και το τέλμα της στασιμότητας.
Για όλα τα παραπάνω ζητώ την στήριξή σας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΣΑΡΤΣΙΤΑΛΙΔΗΣ ΚΙΜΩΝ

Βιογραφικό
Τσαρτσιταλίδης Κίμων του Ηλία, γεννήθηκα στον “ακριτικό” Πολυπλάτανο της Φλώρινας το 1965.
Τελείωσα το τεχνικό λύκειο Φλώρινας με την ειδικότητα του ηλεκτρολόγου το 1983. Αποφοίτησα από την Νοσηλευτική σχολή της Κοζάνης το 1986. Υπηρέτησα τον Ελληνικό στρατό με ειδικότητα τεχνίτης τηλεπικοινωνιών 3ου κλιμακίου. Από το 1988 εργάζομαι σαν νοσηλευτής, με εξειδίκευση στην αιμοκάθαρση. Βραβεύτηκα το 1999 στο Αμβούργο σαν Ευρωπαϊκός νοσηλευτής της χρονιάς με την καλύτερη εργασία. Επίσης ήμουν από τους πρώτους νοσηλευτές στην Ευρώπη και ο πρώτος στην Ελλάδα που εκπαιδεύτηκα σε “νέες μεθόδους” αιμοκάθαρσης και έφερα στην Ελλάδα την “on line” αιμοκάθαρση.
Είμαι παντρεμένος με την Ζαφειρίου Ευτυχία και έχω τέσσερα παιδιά τον Ηλία, την Ειρήνη-Μαρία, τον Ιωάννη και την Αγάπη.
Ήμουν και θα είμαι πάντα ενεργός πολίτης. Μέσα σε όλα τα 15μελή σχολικά συμβούλια, πρόεδρος της νοσηλευτικής, δημιουργός της ΔΑΚΕ του Α. Φλέμιγκ νοσοκομείου Μελισσίων Αττικής το 1989, πρόεδρος του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας και από το 2012 Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Καράτε Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας

9 σχόλια:

  1. Δεν μας είπες βρε παλικάρη...Ξεχασες το πιο βασικό.
    Με Βοσκό ή με Κωνστα;;;;;;

    Μύρισα τα χέρια μου αλλά...τίποτα.
    Σαν συντοπίτης σου, πού θα συστρατευτώ;;;;;;;;;

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκαιο φίλε μου και πάνω από όλα έχεις χιούμορ και αυτό είναι πολύ καλό στην εποχή μας ..... δαίμων του "τυπογραφείου" που λένε ... έστειλα το λογότυπο του συνδυασμού αλλά από λάθος δεν μπήκε ... είμαι υποψήφιος με τον +ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ του Αργυριάδη Παντελή ..... και σε ευχαριστώ για την παρατήρηση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Οσοι σε ξέρουν θα μπουν στον πειρασμό να σκεφτουν οτι το ΄΄ξεχασες΄΄ επίτηδες, ετσι ωστε να αναγκαστούμε να διαβασουμε όλο το κείμενο - θεσεις σου.

      Διαγραφή
  2. με Αργυριάδη, κατεβαίνει ο άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς δεν θα σε ψηφίσω Κίμων, καθώς άλλο συνδυασμό θα τιμήσω.
    Να σου ευχηθώ καλή επιτυχία. Και να υπογραμμίσω πως πολύ θα ήθελα όλοι όσοι εκλεγούν να έχουν την ακεραιότητα την φιλοτιμία και την εργατικότητα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια .... το ίδιο θέλουμε κι εμείς να βγουν καλά εργατικά και προπάντων ΤΙΜΙΑ άτομα .......

      Διαγραφή
  4. Καλή επιτυχία Κίμων.
    Σ.Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.