Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Οι υποψήφιοι της «Ελληνικής Αυγής» στην Π.Ε. Φλώρινας

Κατατέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Απριλίου 2014, στο Πρωτοδικείο Κοζάνης, ο συνδυασμός "Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Μακεδονία".
Η Ελληνική Αυγή δίνει το παρών για τις Περιφερειακές Εκλογές στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και καλεί τους Δυτικομακεδόνες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο μας το οποίο απαρτίζεται από επαγγελματίες, εμπόρους, επιστήμονες, αγρότες, από ανθρώπους που έχουν δουλέψει, που συμμετέχουν στα κοινά, που γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα της περιοχής μας και δεν είναι, ούτε φιλοδοξούν να γίνουν, καρεκλοκένταυροι και επαγγελματίες πολιτικοί.
Η Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Μακεδονία, παρά τα ύπουλα σχέδια της προδοτικής κυβέρνησης και των τοπικών κολαούζων της, θα διεκδικήσει δυναμικά την Περιφέρεια εκπροσωπώντας τους Δυτικομακεδόνες που θέλουν να δουν τον τόπο τους να διοικείται και να προχωράει μπροστά από ανθρώπους που είναι εργατικοί, είναι πατριώτες, είναι τίμιοι και θα σταθούν δίπλα τους σε κάθε πρόβλημα.
Από την Βορειοδυτική εσχατιά της πατρίδας μας θα στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα στους προδότες της χουντικής συγκυβέρνησης Σαμαροβενιζέλων (ΝΔ και πασοκ, ή όπως αλλιώς βαφτίστηκαν), στους εθνομηδενιστές αριστερούς και στους χρόνιους καπηλευτές των δεξιών και πατριωτών ψηφοφόρων (Αν.Ελ.-Λαος) ότι τα σχέδια τους να ξεπουλήσουν τον τόπο μας και να μας επιβάλουν νέα τοκογλυφικά μνημόνια δεν πρόκειται να περάσουν διότι τώρα στέκονται άγρυπνοι φρουροί οι Έλληνες Εθνικιστές, παρά τις πολιτικές διώξεις, τις δολοφονίες και την τρομοκρατία. Δίπλα μας συντάσσονται οι Δυτικομακεδόνες πολίτες οι οποίοι με την ψήφο τους θα γυρίσουν οριστικά την πλάτη τους στους πολιτικάντηδες που τους κορόιδευαν 40 χρόνια τώρα και έχουν καταντήσει τη Δυτική Μακεδονία την Περιφέρεια με την μεγαλύτερη ανεργία και τους μικρότερους ρυθμούς ανάπτυξης σε όλη την Ευρώπη.
Ελληνική Αυγή για να ξεβρομίσουμε τη Δυτική Μακεδονία !!!

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας:
ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ – Δικηγόρος

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας:
ΡΩΜΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Έμπορος

Υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Π.Ε. Φλώρινας:
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – Αγρότης
ΓΙΑΓΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ – Αγρότης
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ - Συνταξιούχος ΟΓΑ
ΔΑΦΟΥ ΖΩΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Αγρότης
ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ - Υπάλληλος ΔΕΗ
ΠΑΤΙΟ ΜΑΡΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – Αγρότης
ΣΕΦΕΡΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΙΟΡΔΑΝΗ - Ιδ. Υπάλληλος

18 σχόλια:

  1. 5 στος 7 αγρότες!!! για τοσο πλατιά κάλυψη μιλάμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To προβλημα ΔΕΝ ειναι το 5/7 αγρότες αλλά το 7/7 ΦΑΣΙΣΤΕΣ...

      Διαγραφή
    2. Όπως το πάτε, θα κάνετε τη λέξη αυτή να είναι τίτλος τιμής.

      Διαγραφή
  2. Η λίστα με τα άτομα που πρέπει να φάνε ξύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ νταιλικι ρε μεγάλε, δικιά σου είναι αυτη που παταμε? Καραγκιοζηδες του πληκτρολογιου

      Διαγραφή
    2. Πολύ "δημοκράτη" σε βρίσκω. Χαλάρωσε.

      Διαγραφή
    3. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε; Είστε τόσο ανόητοι και ελπίζεται στους χρυσαυγίτες; Όταν πάει χάλια ο καπιταλισμός αμολάει τους φασίστες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι γέννημα θρέμμα του συστήματος. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

      Διαγραφή
  3. oloi oi fasistes... gia krima einai.. tous brhkan olous tous amorfotous agrotes poios kserei ti tous etaksan kai tous evalan.. are katantia..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΑΣ ΤΙΜΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eseis oloi pou krinete tous allous.afou nomizete oti eiste kaluteroi mporeite na katevete upospifioi kai na swsete ton topo.agrotes einai den einai kleftes san tous dikous sas.lamogia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι αγρότες, πριν δυο γενιές,ήταν αυτοί που κατατρόπωσαν το φασισμό και δημιούργησαν στο φυσικό τους χώρο,στα βουνά,την προσωρινή και ανεπανάληπτη "Ελεύθερη Ελλάδα".Πιστεύω πως αυτοί οι νέου τύπου αγρότες των επιδοτήσεων και της κοινωνικής αμορφωσιάς το άχυρο το έχουν στο κεφάλι τους και το κομπλεξικό μίσος στην ψυχή τους.Αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία.Ελάχιστο Χρέος μας στην ιστορία και στα παιδιά μας να τσακίσουμε τους φασίστες,όπου αυτοί βρυκολακιάζουν και ξαναεμφανίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι έγινε, αγορίνες μου; Σας ενοχλεί η άλλη άποψη; Σας φέρνει αλλεργία η Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Opoios fovate epanastsh apo ton kanape as kanei...H dhmokratia den exei fovous tou tipou na fane ksilo...kontos psalmos oi kalpes tha to diksoun!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας ενοχλει που ειναι αγροτες? Σας ειδαμε επιστημονες του κ@@@...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΩΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ .ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΛΕΓΟΤΕΡΟ 300 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ..ΕΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΤΙ ΖΟΡΙΑ ΤΡΑΒΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. oloi είμαστε ΑΓΡΟΤΕΣ ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΣΑΝ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ....ΒΑΓΕΓΓΕΛΗ ΡΩΜΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ..ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΣΤΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΩΝ..ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΝΑΙ ΚΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.