Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Σάρισες: αντιμετωπίζοντας τους κορυφαίους

Με τους κορυφαίους της κατηγορίας τους βρέθηκαν αντίπαλοι οι τρεις έφηβοι των ΣΑΡΙΣΩΝ Σουμπάσης, Ιωαννίδης και Λυγούρας στους τελικούς του Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος Εφήβων που διεξήχθη στην Αθήνα στις 15 και 16 Απριλίου 2014 στο Σ.Ε.Φ.
Πρώτα στο ομαδικό η ομάδα μας κληρώθηκε να παίξει με τον Άρη Νικαίας και την Ελευσίνα. Και στα δύο παιχνίδια ηττήθηκαν με σκορ 1-3 και 0-3. Τη μοναδική νίκη πήρε ο Ιωαννίδης.
Στο ατομικό έπαιξε ο Σουμπάσης (Νο 51). Αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων σημειώνοντας δύο ήττες (0-3) από τον Σγουρόπουλο (Νο 2) αθλητή της ομάδας Α.Ο. “Ταταύλα” Κων/πόλεως και από τον Σκουτέρη (Νο 14) της ομάδας Α.Σ. “Πρόοδος” Βουτζάς Ραφήνας.
Στο διπό ο Σουμπάσης αγωνιζόμενος με τον Λυκοστράτη της Βέροιας σε αγώνα νοκ-άουτ έχασε από το δίδυμο Αντωνιάδη (Νο 3) -Κορδούτη (Νο 11) με σκορ 0-3 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.
Μπορεί τα αποτελέσματα να ήταν αρνητικά για τους αθλητές μας, όμως η παρουσία της Φλώρινας για πρώτη φορά στους τελικούς της κορυφαίας διοργάνωσης της κατηγορίας από μόνη της είναι μεγάλη επιτυχία. Οι αθλητές μας άπειροι από τόσο σημαντικά παιχνίδια δεν μπόρεσαν να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Οι αντίπαλοι σαφώς καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα επικράτησαν εύκολα.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.