Τρίτη 15 Απριλίου 2014

…είσαι για το ψυχιατρείο!

Οι πολιτικές, αυτοδιοικητικές, συνδικαλιστικές κολοτούμπες είναι γνώρισμα του καιρού μας, όπου κυριαρχεί η μετριότητα, ο τυχοδιωκτισμός, η αρπαχτή, το ψεύδος και η υποκρισία.
Το να διαψεύδεις ακόμη και γεγονότα δεν είναι γνώρισμα ανθρώπου που σέβεται τον εαυτό του και την πολιτική πορεία του.
Το να διατυμπανίζεις την σταθερότητα σου και στη στιγμή να αυτογελοιοποιείσαι με την ανενδοίαστη ταύτιση σου προς συγκεκριμένες γραμμές, άμεσα και χωρίς αναστολές είναι κολοτούμπα.
Το να διατείνεσαι ότι δεν είσαι εξαρτημένος από συμφέροντα και κατεστημένα και την ίδια στιγμή να επιδίδεσαι μετά πάθους στην λειχία πολιτικών, αυτοδιοικητικών και άλλων προσώπων του δημόσιου βίου είναι κολοτούμπα.
Το να καμαρώνεις ότι είσαι υπόδειγμα πολιτικού ενώ ξέρεις ότι είσαι ο ιεροφάντης της αδικίας είναι κολοτούμπα.
Το να επιμένεις ότι υπηρετείς την θεσμική λειτουργία σου και ταυτόχρονα να προσπαθείς εναγωνίως να διαμορφώσεις κλίμα υπέρ συγκεκριμένης επιλογής και να μεταβάλλεσαι σε εργαλείο άθλιας επιρροής είναι κολοτούμπα.
Το να επιμένεις παρόλα αυτά ότι είσαι ο μοναδικός πολιτικός της εντιμότητας, της λαϊκής βούλησης, ότι κατέχεις ισοβίως το προσόν της αυθεντίας επί παντός του επιστητού… είσαι για το ψυχιατρείο!.

Σπύρος Α. Ηλιάδης
Δημοσιογράφος
Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
τ. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

8 σχόλια:

  1. Από πότε τα αυτονόητα χρήζουν ανάλυσης ? Βαθυστόχαστος συλλογισμός. Σπουδή στο αυτονόητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους μια εξ-ομολογία!...καιρός ήταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ!....NAI…είσαι για το ψυχιατρείο!
    [...αναδημοσίευση..]
    Αλλά εγω σε συγχαίρω Θσπύρο 4:47 μ.μ.....γι αυτό και θα σθου πάργω μια λιαμπάδα από τα Τζθάμπο!...για τα καλά σου λόγια!......Καλό Πάθσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΛΙΑΔΗΣ ΠΙΝΕΙ ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Mε αφορμή τα τελευταία γεγονότα που αφορούν την κατάρτηση του ψηφοδελτίου της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη κ. Δακή για την εμπιστοσύνη που μου εδειξε κατα την διαρκεια της θητείας μου ως αντιπεριφερειαρχη και τους φίλους και συνεργάτες μου που σταθηκαν στο πλευρό μου και μαζί υλοποιήσαμε το μεγαλύτερο μέρος του έργου που είχαμε αναλάβει. Θα βρίσκομαι πάντα στην διαθεση της νέας σύνθεσης και θα βοηθήσω με κάθε τρόπο το έργο της νέας αντιπεριφέρειας Φλώρινας προσφέροντας όλα όσα μου δόθηκαν και ως εμπειρία και ως γνώση από την μέχρι τώρα ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση. Θα ήμουν ευτυχής αν οι άνθρωποι που με πλαισίωναν έκαναν το ίδιο και στην επόμενη διοίκηση της αντιπεριφέρειας''. Ευχαριστώ και όλους τους συμπολίτες μου που μου εμπιστεύτηκαν την τύχη της ιδιαίτερης πατρίδας τους. Ζητώ παράλληλα συγγνώμη από αυτούς αν τυχόν δεν εκπλήρωσα κάποιες από τις δεσμεύσεις μου. Οποιαδήποτε παράλειψη όμως σας βεβαιώ οτι δεν ήταν από έλλειψη ενδιαφέροντος ή από ολιγορία του περιφερειακού συμβουλίου, αλλά από παράγοντες αστάθμητους που ταλαιπωρούν όλη τη χώρα.
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
    Αυτό θα ήθελα από εσας κ ΗΛΙΑΔΗ και όχι κλάματα και μεμψιμοιρίες.

    ΦΙΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε ψευτοεφευρέτη , μήπως είσαι εσύ για το ψυχιατρείο? Ή νομίζεις ότι έχεις κ εσύ κωδικό όπως ο χοντρός?... Άντε στα τσακίδια.... με την μονόπλευρη παραπληροφόρησή σας.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια φορά περνούσα απο τη Μεγαρόβου και πέτυχα την τροχαία να γράφει ένα αμαξάκι που είχε διπλοπαρκάρει και είχε κόψει εντελώς την κυκλοφορία. Καπάκι εμφανίζεται ο τύπος που είχε παρκάρει εκεί και το παίζει "ιστορία" στους Αστυνομικούς ενώ παράλληλα πουλάει πνεύμα και τσαμπουκά προσπαθώντας να δημιουργήσει... ατμόσφαιρα, αντί να ζητήσει συγνώμη και να ράψει το στόμα του με ευλάβεια. Ευτυχώς οι αστυνομικοί του φέρθηκαν με σοβαρότητα και απολύτως τυπικά αποφεύγοντας τα περαιτέρω. Ποιός ήταν?????? κύριε Σπύρο καμιά ιδέα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.