Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Και επίσημα υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης ο Σ. Βόσδου

Και με τη… βούλα υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας θα είναι ο Σωτήρης Βόσδου, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Δημήτρη Ηλιάδη. Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Δακής, πριν τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Δείτε το σχετικό video από το kozanimedia.gr.

41 σχόλια:

  1. Για την κουτάλα πολλοί πήγανε,για τον λαό κανείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Aθήνα αποφασίζει και η επαρχία υπακούει
    Το ίδιο δεν έγινε και με τον Καρυπίδη; Η περιφέρεια αποφάσισε Καρυπίδη και η Αθήνα διόρισε Μουμουλίδη.
    Το ίδιο έγινε με το Βόσδου, που τον διόρισε η Αθήνα δηλαδή το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εδώ κάνεις λάθος. Η Αθήνα αποφάσισε Καρυπίδη και ευτυχώς η βάση αντέδρασε.

      Διαγραφή
  3. Το κόμμα προσέχει τα παιδιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΑΛΑΧΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάνε με τον Καρυπίδη βρε Ηλιαδη και θα σε ψηφησω και εγω ο αριστερός.
    Και δεν κάνω πλάκα...
    Ο Ηλιάδης ήταν ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ηλιάδης ήταν πράγματι για όλους τους Φλωρινιώτες... για τα μικρορουσφετάκια του καθενός ''μανούλα''! Για να είναι ο καθένας μας ευχαριστημένος ότι τον ''κάλυψε''.
      Χωρίς όμως όραμα για τον τόπο. Που είναι τα 16 ''δημιουργικά'' του χρόνια σαν αιρετός του τόπου;;
      Από την άλλη πολύ κομψός και ο τρόπος της ΝΔ... και μη κοκκορεύεται κανένας για τον κο Βόσδου, ούτε και ο ίδιος για τον τρόπο που εμφανίζεται στα δημόσια πράγματα της Φλώρινας. Αυτό είναι το ήθος σας κύριοι-''επαγγελματίες'' της πολιτικής! ''Δοξάστε'' τους και ''τιμήστε'' τους όπως τους αρμόζει!!!

      Διαγραφή
    2. ε όχι και αριστερός. Για να ψηφίζεις Καρυπίδη το πολύ ανεξάρτητος έλλην

      Διαγραφή
  6. καλά που έχουμε δημοκρατία στη χωρά μας ,αποφασίσουμε κ διατάσσουμε .ζήτω η δημοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 'Ετσι σε θέλω, Φλωρινιώτη. Ψήφιζε μνημόνιο. Χωρίς πετρέλαιο θέρμανσης το χειμώνα, με πανεπιστήμια να κλείνουν, χωρίς ασθενοφόρα και σύντομα και χωρίς νοσοκομείο, με την ΔΕΗ να πουλιέται (=χαρίζεται) στους ημετέρους, με τα νερά και τα δάση νε ξεπουλιούνται κι αυτά (λίγο μετά τις εκλογές), με τα παιδιά σου να φεύγουν μετανάστες, με τα μισά μαγαζιά κλειστά, με τους παππούδες να περιμένουν 360€ σύνταξη.
    Εσύ όμως, βόδι όπως πάντα, πιστός στις σταθερές σου αξίες: ΝΔ και ας μη @@@@ ποτέ! Εσύ ο άνεργος, ο απολυμένος, ο ρημαγμένος, ο χρεωμένος, τρέχα να ψηφίσεις τον εκλεκτό του Μνημονίου, που δε δούλεψε ούτε μια μέρα στη ζωή του. Αυτός δεν έχει πρόβλημα. Τρώει και πίνει από το κόμμα στην υγειά εσένα του κορόιδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή επιτυχία Σωτήρη , αλλά για ψήφο, δεν μου το επιτρέπει η συνηδησή μου , βλέπεις το μνημόνιο και ο Βενιζέλος ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα μόλις ησύχασα. Η Φλώρινα θα έχει τον κουμπάρο του Μειμαράκη. Ποιος την χάρη μας. Θα γεμίσουμε λεφτά και υποδομές. Στην χώρα έχει πάψει να υπάρχει δημοκρατία. Πριν 1,5 χρόνο οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα τον βγάλανε 3ο. Αυτό σημαίνει ότι και 2 βουλευτές να έβγαζε η ΝΔ αυτός δεν θα έβγαινε. Αλλά τα κουμπαράκια αλλιώς αποφάσισαν.
    Ρε σεις κατά ΝΔ μεριά θα ψάχνετε και την ψήφο σας. Τόση δημοκρατία πιά. Εμένα πια και την οικογενειά μου που ψηφίζαμε μέχρι και το 2010 ΝΔ μας χάσατε. Και ευτυχώς δεν θα είμαστε οι μόνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μητσάκι...και ο Κωνσταντινήδης έβαλε την ουρά του για να έχει και αλλον παρεα για την πολιτική των υπογραφών των μνημονίων...
    Ε!!!!!!!!!!Ολοι δουλεύουν για τα κοματόσκυλα και όχι για το καλό του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ

      Διαγραφή
    2. ελληνική κατακραυγή ξημερώνει για όλα τα παράσιτα και εθνοσωτήρες

      Διαγραφή
  11. Τα μυστικά που κρατάμε στα βάθη της ψυχής μας βγαίνουν με εμπάθεια και ερωτώ τον «κακόβουλο» υποψήφιο Περιφερειάρχη, τι φως μπορούμε να κουβαλήσουμε στην μοναξιά των ανθρώπων…των ανθρώπων που κείτονται ημιθανείς υπό το μηδέν.
    Δες ταπεινέ υποψήφιε Περιφερειάρχη την αθωότητα στις ψυχές μας το χρόνο που ξοδέψαμε στην «ποίηση» κινώντας τα νήματα της ψυχής.
    Μα εσύ ως πορφυρογέννητος απέκλεισες την παρουσία αυτού που
    μόνο όφελος θα μπορούσε να δώσει, στηρίζοντας πάντα τις προσπάθειες σου σε μια συλλογική θεσμική «εκστρατεία»… μα δεν πειράζει εμείς ειρηνοφόροι και πάλι θα πορευτούμε, υπηρετώντας τις αξίες και τα ιδανικά μας, με αυτά που μας μεγάλωσαν οι γονείς μας… φτωχοί αλλά καλοπροαίρετοι γεμάτη αγάπη, ακόμα και για αυτούς που δεν το αξίζουν!

    Σπύρος Α. Ηλιάδης
    Δημοσιογράφος.
    Εκδότης ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.
    τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
    TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...τύφλα να χει ο Σεφέρης!..Αυτό είναι ποίηση!

      Διαγραφή
    2. Όλο αυτόν τον καιρό ο "αποκλεισμένος" που υπηρετούσε κάτω από την διοίκηση του "ταπεινού" αλλά τώρα "πορφυρογέννητου" δεν είχε πάρει χαμπάρι την "κακοβουλία" του?...και ποιοι δεν "αξίζουν"?.....ποιοι...και γιατί?

      Incola Florinus
      Acricola
      κλπ.
      κλπ.
      κλπ.



      Διαγραφή
    3. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?...
      Τελικά θα στηρίξετε τον χρισμένο της Νέας Δημοκρατίας κ.Σπύρο Ηλιάδη?....ή θα συνεχίσετε να "αποδημείτε" τα πρόσωπα του ψηφοδελτίου του κ.Δακή και τον ίδιο...για καθαρά μη πολιτικούς λόγους? Θα πολεμήσετε την υποψηφιότητα του κ.Δακή και των συνεργατών του και ειδικά τον τοπικά επικεφαλής κ.Βόσδου... όπως διαφαίνεται καθαρά αυτό, ως συμπέρασμα από την όλη πρόσφατη αναρτημένη αρθογραφία σας και το περιεχόμενό της, στο παρόν blog?... Ναι ή Όχι!
      Επίσης θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να ξέραμε την γνώμη του κ. Μίμη Ηλιάδη, την οποία θα μπορούσατε να την προωθήσετε δημόσια, μέσα από μια συνέντευξη που το περιεχόμενό της ,μπορείτε να το δημοσιεύσετε εδώ μέσα ή σε άρθρο της εφημερίδας που είστε Δ.ντής.Κάντε το μια και είστε έγκριτος δημοσιογράφος και ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για την πολιτική υπόσταση του κ.Μίμη Ηλιάδη!Μην αφήνετε τον κόσμο να βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα για την μελλοντική του πολιτική συμπεριφορά ,παίρνοντας αφορμή από τις δικές σας αξιολογήσεις για τον κ.Δακή και τον κ.Βόσδου.Ας τοποθετηθεί δημόσια και ίδιος! Δεν νομίζεται ότι ως δημοσιογράφος θα πρέπει να πράξετε έτσι? Εκτός εάν το θέμα δεν είναι πολιτικό με δημοσιογραφικό ενδιαφέρον κατά την εκτίμησή σας και σχολιάζετε την όλη υπόθεση δημοσιογραφικά, εκφράζοντας μόνο την προσωπική σας άποψη, η οποία όμως όπως βλέπετε οδηγεί αρκετό κόσμο να βγάζει συμπεράσματα για μια μελλοντική στάση του κ Μίμη Ηλιάδη αυθαίρετα! που ίσως δεν είναι και αληθή. Μάλλον κάνετε ζημιά στον κ.Μίμη Ηλιάδη ως αυτόκλητος υπερασπιστής του.Εκτός εάν είναι σύμφωνος με την όλη σχετική αρθογραφία σας. Οπότε και πάλι μια δικιά του συνέντευξη από σας θα ήταν νομίζω η καλύτερη ενημέρωση- πληροφόρηση για όλους!...

      Διαγραφή
    4. στην Φλώρινα είστε όλοι τυφλοι ...΄κι εσύ κυριε Ηλιάδη δημοσιογράφε μην λές μεγάλες κουβέντες γιατι θα κάνεις στις βουλευτικές εκλογές ...μεγάλες κολοτούμπες...

      Διαγραφή
  12. Ούτε να τους δοξάσουμε ούτε να τους τιμήσουμε , μόνο να τους μαυρίσουμε για να ξυπνήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ 4 ΛΕΞΕΙΣ
      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ

      Διαγραφή
    2. αυτές είναι 5 λέξεις. πάμε από την αρχή 1+1 =2 ελληνική κατακραυγή, επιστροφή στις πρίζες

      Διαγραφή
  13. Κύριε Ηλιάδη δικαιωθήκατε με τις δημοσιεύσεις σας και για Κωνσταντινίδη και για Βόσδου.Πραγματικά σας συγχαίρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γω σε συγχαίρω Θσπύρο 4:47 μ.μ.....γι αυτό και θα σθου πάργω μια λιαμπάδα από τα Τζθάμπο!...για τα καλά σου λόγια!......Καλό Πάθσχα!

      Διαγραφή
  14. Εδώ στη Φλώρινα έχω δει πολλά "κουφά" και δεν μου προκαλεί πλέον εντύπωση σχεδόν τίποτα!
    Αν όμως δω τον Ηλιάδη να συμπορεύεται με τον δήμαρχο Βοσκόπουλο, νομίζω ότι δεν θα το αντέξω.
    Πριν τρία χρόνια πληρώσαμε οι Φλωρινιώτες, τις αστείες κόντρες και τους ψευτοεγωισμούς τους! Έτσι δεν χώρεσαν και οι δυο στα κτίρια του διοικητηρίου με αποτέλεσμα να μετακομίζει η πολεοδομία στο Πέρασμα, η Πρόνοια στις Κλεινές, οι οικονομικές υπηρεσίες στο νέο χωριό και οι τεχνική υπηρεσία στην διασταύρωση Μελίτης!
    Μήπως σκέφτηκε κανείς τους την ταλαιπωρία αλλά και τις άσκοπες δαπάνες για δήμο και πολίτες;
    Όχι βέβαια διότι τότε δεν μπορούσαν ούτε να βλέπουν ο ένας τον άλλον και συμπεριφέρονταν (η μήπως ήσαν) σαν τα βουβάλια που τσακώνονται στον βάλτο και βέβαια την πληρώνουν τα βατράχια (δηλαδή όλοι εμείς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειχε κουρασει με τις ευχαριστιες και τα συγχαρητηρια ο Ηλιαδης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η τράπουλα ξαναανακατεύεται. Η επιλογή του Βοσδου για την αντιπεριφέρεια έχει μάλλον δύο όψεις. Η Πρώτη έχει να κάνει με δήλωση του απερχόμενου Ηλιάδη, που έλεγε οτι δεν θα είναι υποψήφιος αλλά τελικά ήθελε να είναι. Αυτό ενδεχομένως δεν άρεσε στους πιο φιλόδοξους του συνδυασμού του (οι οποίοι βλέποντας δυνατά χαρτιά να αποχωρούν για να πλαισιώσουν δημοτικούς υποψηφίους ή βουλευτικά ψηφοδέλτια), που περίμεναν με καρτερικότητα την παραλαβή της σκυτάλης και έτσι αποδυνάμωσαν την ισχύ του. Σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξαν επίσης άνθρωποι του στενού περιβάλλοντός του, ευνοημένοι και ωφελημένοι, πλην όμως αχάριστοι (Ας πρόσεχε ο Μίμης ΚΑΙ το στενό περιβάλλον του Δακή).
    Η δεύτερη όψη έχει να κάνει με το ξεσκαρτάρισμα της αυλής,
    Η δύναμη του Επικεφαλής είναι συνάρτηση των συμβούλων. Τι μέλλει γενέσθαι ως προς αυτούς; Θα εξακολουθήσουν να προσφέρουν στον θεσμό αυτό όπως μέχρι σήμερα (άριστα κατά κοινή διαπίστωση) ή θα αποχωρήσουν; Μέχρι σήμερα στήριζαν τον Δακή ή μόνο τον Ηλιάδη; Και αφού οι επιλογές είναι κομματικές θα συνεχίσουν να κινούνται στην ίδια κατεύθυνση ή η επιλογή Βόσδου θα είναι γι αυτούς λόγος φυγής; Κάτι τέτοιο βέβαια θα άλλαζε τα δεδομένα τους αφού θα διαφαίνονταν πλέον καθαρά οτι μέχρι τώρα τους ενδιέφερε το προσωπικό όφελος και τίποτα παραπάνω.
    Η επιλογή Βόσδου νομίζω οτι ξεκαθαρίζει το μέχρι σήμερα τοπίο.
    Δεν θεωρώ απαραίτητο να εξετάσει κανείς αν είναι ή όχι κατάλληλος για αντιπεριφερειάρχης δεδομένου ότι για κάποιους θεωρείται ''άκαπνος'' και για κάποιους άλλους ιδανική λύση αφού έχει δύο βασικές προυποθέσεις: Την εμπειρία του σ΄αυτόν τον βαθμό αυτοδιοίκησης και την κομματική του ιδιότητα και δεδομένου οτι προηγούμενοι περιφερειακοί παράγοντες - σύμβουλοι, αν και άπειροι στην αρχή, πέτυχαν τους στόχους τους, (κατά τους ίδιους και γι αυτο ήθελαν να ανανεώσουν την θητεία τους), ο Βόσδου μοιάζει η ιδανικότερη και η πιο συμφέρουσα επιλογή για την Φλώρινα.
    ΔΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα εσυ μπέρδεψες τις περιφερειακές εκλογές με τους χαρτοπαιχτικούς αγώνες..ένα τσίπουρο στον κύριο 13 Απριλίου...!!!!

      Διαγραφή
    2. Ο ''τρόπος'' που επέλεξε ο κος Βόσδου ή δεν ξέρω ποιος άλλος για λογαριασμό του, να ''μπεί'' στα κοινά της Φλώρινας, προδιαγράφει μάλλον και τον ''τρόπο'' που επιλέγει να πορευτεί εδώ και δεν αφορά μόνο τα μεταξύ σας ''μαχαιρώματα'', αλλά και τον τόπο μας. Αλλά το τελευταίο μάλλον δεν είναι η προτεραιότητα σας.

      Διαγραφή
    3. OΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ

      Διαγραφή
  17. μπραβο σταθικα αξιος ....ψαξε τωρα τους ποντιους με τα κυαλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κυριε Δακη.Πες στον κουμπαρο του κ.Βοσδου,πως απο την Φλωρινα του κ.Ηλιαδη και την Καστορια,βγηκες Περιφεριαρχης.Ο κ.Ηλιαδης ειναι εξυπνος και θα σε πληρωσει αναλογα.Ο κ.Καρυπιδης εχει σειρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.