Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Πασχαλινές επισκέψεις του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Σειρά επισκέψεων αγάπης πραγματοποίησε τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Πέμπτη ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης.
Ο κ. Ηλιάδης επισκέφτηκε κατά σειρά το Κ.Η.Φ.Η. Φλώρινας, το Γηροκομείο, το ΚΑΠΗ Φλώρινας, το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. Γ.Ν. Φλώρινας (πρώην ΚΕΚΥΚΑμεΑ), το Κέντρο Προστασίας Παιδιού, και το ΚΑΠΗ Αμυνταίου.
Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν σε εγκάρδιο κλίμα, με ανταλλαγή πασχαλινών δώρων και ευχών.
Το βράδυ του Μ. Σαββάτου, ο κ. Ηλιάδης θα κάνει Ανάσταση μαζί με τους αξιωματικούς και τους οπλίτες στο στρατιωτικό φυλάκιο Νίκης.

5 σχόλια:

  1. Έκανε τις επισκέψεις του ο "μεγάλος" ηγέτης για να μαλακώσει τον πόνο του κοσμάκη. Είπαμε.. την δόξα ουδείς εμίσησε και ειδικότερα τώρα που τελειώνει μια "μεγάλη καριέρα".. για να πάρει μια τελευταία γεύση και ικανοποίηση ο Ηλιάδης από τη "γλυκιά" ανούσια και ανώφελη θέση του. Πως αλλιώς να εξηγηθούν οι λόγοι τέτοιων επισκέψεων;; Ο "μεγάλος".. πάει να επισκεφθεί τους "μικρούς". Και εσείς εκεί στα ΝΕΑ ΦΛΩΡΙΝΑ, αφού μια παρόμοια είδηση είχατε βάλει προ ημερών.. γιατί τώρα την ξαναβάζετε;; Τόοοοοσο μεγάλη είδηση είναι.. ή μήπως στέρεψε η ειδησιογραφία;;;; Εεεεεε;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό έχεις καταλάβει; Τότε είσαι βαθιά νυχτωμένος!

      Διαγραφή
    2. Πάσχα και πάλι γκρίνια!
      -Πάει, γιατί πάει;
      -Δεν πάει, γιατί δεν πάει.
      Υπάρχει ένα μόνο ερώτημα που δεν έχουμε κάνει, ακόμα, οι Φλωρινιώτες:
      -Αναστήθηκε, γιατί αναστήθηκε;
      -Δεν αναστήθηκε ακόμα, γιατί δεν αναστήθηκε ακόμα;

      Διαγραφή
  2. Ηλιάδης για τον πόνο του άλλου. Α, ρε Μίμη Ομπάμια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.