Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Η ΓΕΝΟΠ κατά της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ (video)

Στη Φλώρινα βρέθηκαν χθες μέλη του προεδρείου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, όπου μαζί με συναδέλφους τους των τοπικών σωματείων εργαζομένων, επισκέφτηκαν τους φορείς και συζήτησαν μαζί τους για το θέμα της ιδιωτικοποίησης της επιχείρησης.

6 σχόλια:

  1. Χωρίς να ανοίξω το βιντεο, ξέρω και τι είπατε και τι ψηφίσατε! Το ίδιο θα έκανε κι εγώ, όταν αφορά στη δική μου τ΄σεπη! Δηλ δικούς μου μισθου΄ς και συντάξεις! Οι υπόλοιποι Φλωρινιώτες γιατί σας στηρίζουν; Ξέρω, έχουν πιό πολύ μυαλό από μένα! Κι εγώ το ίδιο θα απαντούσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 5 ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ 10 ΓΕΛΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΜΟΥΡΗ

      Διαγραφή
  2. Παληκάρι μου, εσύ που θα έκανες το ίδιο για τη δική σου τσέπη, σκέφτικες καθόλου ότι η τηλεθέρμανση, που επηρεάζει και τη δική σου τσέπη, δεν πρέπει να έχει νταβατσή ιδιώτη; Η αδιαφορία του ιδιώτη για το περιβάλλον της πόλης μας, καθώς το κέρδος του και μόνο θα κοιτάει ο άνθρωπος, δεν σε νοιάζει; Και αυτό τη δική σου τσέπη επηρεάζει καθώς θα επιβαρυνθεί η υγεία η δική σου και της οικογένειάς σου. Αν τώρα λοιπόν ακόμα δεν καταλαβαίνεις γιατί είμαστε κατά της πώλησης του εργοστασίου της πόλης μας, ναι έχεις πρόβλημα μυαλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ έχω πρόβλημα και έλλειψη μυαλού, επειδή όμως εσείς είστε σωστοί πείτε για τους μισθούς και τις συντάξεις σας! Τολμάτε! Χωρίς ονόματα! Θα βγάλω και μερικά ,αρκετά ονόματα με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κάποιοι τεως ΠΑΣΟΚΟΙ μιλάνε για την τηλεθέρμανση, δεν τους ακούτε τι προτείνουν! Πόσο ανόητοι είστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν σ΄όλη σου τη ζωή είχες πρόβλημα με αυτούς που δουλεύουν σε εργαστάσια και Ορυχεία, αν δεν καταλαβαίνεις ότι η δικιά σου ζωή δεν βελτιώνεται δείχνοντας απύθμενο μίσος για εργαζόμενους, αν δεν καταλαβαίνεις ποιος σε έχει εξαθλιώσει, τότε ζήσε την απόλυτη ευτυχία σου βγάζοντας ονόματα και διευθύνσεις, μισθούς και συντάξεις και κοιμήσου τον ύπνο του δικαίου. Ά και μη ξεχάσεις να ψηφίσεις αυτούς που σε γ........σαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ 5.00 ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΟΚΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗ ΒΡΙΣΚΟΥΝ.ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΛΥΣΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΤΟΒΛΗΜΑ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΤΖΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΥΠΑΝΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.