Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Οι πρώτοι υποψήφιοι του Θ. Καρυπίδη στη Φλώρινα (video)

Τους πρώτους τέσσερις υποψήφιους του συνδυασμού του «Ανατροπή – Δημιουργία» στην Π.Ε. Φλώρινας παρουσίασε χθες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρος Καρυπίδης, στη γεμάτη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.
Πρόκειται για την Ελισάβετ Παναγιωτίδου, τον Κώστα Λιθοξοίδη, τον Γιώργο Αντωνιάδη και τον Μίμη Πεσκέλογλου.
Στην ομιλία του κ. Καρυπίδης ανέπτυξε τους στόχους και της προτεραιότητες του, ενώ απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και πολιτών.


91 σχόλια:

  1. ΝΑΤΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΡΕΚΟΡ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΞΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με εκπλήσει η σημαντικότητα των στελεχών του. Όλοι μόνο με κομματικές αναφορές (κάνουμε και κανένα check in για να δείξουμε ότι εργαζόμαστε) μερικοί ψεκασμένοι και ένας που βρίζει τους πάντες!!! Η ανατροπή είναι σίγουρη με αυτούς! Κρίμα Θοδωρή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα πολλά ακούγονται Αντιπεριφερειάρχες Αντιδήμαρχοι Βουλευτές κλπ.

      Διαγραφή
  4. Εντάξη βρε, κ.Μπιρο,εσένα σε ξέρουμε τι Ο.Φ.Σ.Α.[οπου φυσαη ο ανεμος] είσαι αλλα τον αλλον δίπλα σου πως τον εμπλεξες με τον Καρυπίδη...
    Αρε!!!!!!!Οταν υπαρχουν στον καμπο σκα... ολες οι μυγες μαζευοντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό το βίντεο, μα δεν μου άρεσε το τέλος στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι το τέλος είναι αρχή αυτή, λίγη υπομονή.

      Διαγραφή
    2. ...θα βγει ο κακός ο λύκος;

      Διαγραφή
  6. ΠΑΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΛΙΘΟΞΟΙΔΗ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΕΞΙΟΣ.
    ΠΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ , ΑΠΟ ΠΟΤΕ !! ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥΣ !!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ !!

      Διαγραφή
    2. Σοφτ κομμουνιστής είναι ο Καρυπίδης και κανένα πρόβλημα.
      Δεξιός πάντως δεν είναι και ειδικά ακροδεξιός που τον είπανε.
      Και πάλι κανένα πρόβλημα.
      Τώρα ανεξάρτηος είναι και τους χωράει όλους.
      Οσο για το Λιθοξοϊδη μια με τον Ααπρίδη μια με τον Καρυπίδη και τί έγινε αν του θυμώσει ο...δεξιός καλπίδης;

      Διαγραφή
  7. καταρχάς χρόνια σου πολλά Θεόδωρε. Να ρωτήσω αντιπεριφερειάρχη ποιόν ή ποιά θα βάλεις, εάν κερδίσει ο συνδυασμός σου; βλέπω μαζί σου γνωστά πρώην στελέχη άλλων κομμάτων, "που αλλού.... και αλλού ......όπως λένε" έχω μεγάλη περιέργεια.....μόνο οι ανεξάρτητοι έλληνες τάχθηκαν ώς κόμμα ανοιχτά να σε στηρίξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είδα κάποιο δελτίο τύπου των ΑΝΕΛ που να λέει στηρίζουμε Καρυπίδη, παρά μόνο μια δήλωση του κ. Λιθοξοίδη, τίποτα περισσότερο. Προς το παρόν στήριξη από ΑΝΕΛ δεν βλέπω πουθενά

      Διαγραφή
  8. Τι αστείο, τους 3 από τους 4 τους έχει βρει ο γνωστός Τσαούσογλου, οι δύο κατ'ευθείαν από τη νομαρχιακή του Σύριζα! Τρομερή δημοτικότητα ο Καρυπίδης! Εννοείται πως οι δύο έχουν αυτόματα εαυτούς εκτός Σύριζα! Όμορφος κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. XAXAXA έχεις χιούμορ!!!! Ούτε καν θα κατέβει το ψηφοδέλτιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "...Όπου φυσάει ο άνεμος πάω, είμαι καλάμι, γέρνω δε σπάω, όπου φυσάει ο άνεμος, γίνομαι άνεμος..."!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο συνδυασμός Καρυπίδη πάει για 65% απο την πρώτη Κυριακή. Θα λάβουν άραγε το μήνυμα της συνεργασίας στη βάση οι κομματάρχες των Αθηνών; Με ή χωρίς αυτούς η νίκη θα είναι του αφυπνισμένου Πολίτη! Καλή αρχή σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητηρια στην ελισαβετ η οποια με συνεπεια ως μελοσ του συριζα αφου κατεβαλε τα μεγιστα πρικειμενου να βλαψει την πρωτοβουλια πολιτων λειτουργωντσσ ωσ παραπληροφορητρια του τασουλη τησ αλλα και ετερου υποψηφιου δημαρχου ο οποιοσ οχι απλα αδυνατει να κανει συνδυασμο αλλα κα ν επικοινωνησει με το περιβαλλον του κατεβαινει τωρα ωσ γνησιο πιονι τησ σκακιερασ του τασουλη με αυτον που εξ αρχησ ηθελε ο τασουλησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Καρυπίδης αλλά από τα πρώτα ονόματα "βρωμάει" το πράμα. Αν είναι να κατεβάσει αριβίστες δείχνει και το δικό του ποιον. Ο Πεσκέλογλου δεν είναι "τσιράκι" του Τσαούσογλου; Ο Πεσκέλογλου δεν είναι ο γνωστός αγρότης με τις Μερσεντές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τα τρια σχόλια περι τσαουσογλου ειναι στανταρ απο τον ιδιο!η δυναμικη του καρυπιδη απλα σας φοβιζει! φυσικα υπαρχουν και αυτοι, που δεν θα ειναι με τιποτα και κανεναν ευχαριστημενοι!οσο για την παναγιωτιδου, μαγκια της και μπραβο της που ρισκαρε τη θεση τησ στην νομαρχιακη και στο κομμα για να κατεβει υποψηφια. φανηκε συνεπης ιδεολογικα γιατι αν ηθελε καριερα θα καθοταν στο συριζα να περιμενει να την βαλουν βουλευτη. αντιθετα τρωει τον πολεμο τον συριζαιων , οπως τον ετρωγε παντα...ας την αξιοποιουσε το συριζα νωριτερα!μαζι της!εχει μαγκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σαρώσει ο Καρυπίδης ο δε σύριζα έπαθε μεγάλη ζημιά που του φεύγουν στελέχη.
      Θα τα διαγράψει άραγε; θα τολμήσει;

      Διαγραφή
    2. Αλήθεια, αν ηθελε καριερα Η Ελισσάβετ, θα καθοταν στο Συριζα να περιμενει να την βαλουν βουλευτη;

      Διαγραφή
    3. οι τυχοδιώκτες παραμένουν πάντα τυχοδιώκτες, απομονωμένοι και δακτυλοδεικτούμενοι κ βουλευτή

      Διαγραφή
  15. Ελισσαβετ προχωρά...νεα, άφθαρτη με άποψη και πολυ μαγκια...αποδείξες με την επιλογη σου οτι δεν σε ενδιαφερει η πολιτικη σου καριέρα αλλα η ιδεολογία σου! Καρυπιδης απο τη πρώτη κυριακη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό είναι να δίνονται ευκαιρίες στους νέους αλλά από την άλλη, χρειάζονται και άνθρωποι με περισσότερη εμπειρία ζωής, έξω από τα στενά όρια των τοίχων σε κλαμπ, μπαρ, εστιατόρια και χαμάμ.

      Διαγραφή
    2. Σιγά ρε παιδιά μην τρελαθώ που θα μου πείτε ότι δεν την ενδιαφέρει η πολιτική καριέρα,αλλά η ιδεολογία και έτσι ξαφνικά η Ελισσάβετ θα προβάλλει το αριστερό και αγωνιστικό της προφίλ. Από πότε μια 25 ή 26 χρονη να λέμε καλύτερα έχει αποκτήσει τέτοιο ιδεολογικό υπόβαθρο.Τώρα όσον αφορά για τα βουλευτιλίκια και τα σχετικά αν κερδίζονται τόσο εύκολα,ώστε να ταυτίζονται με συγκεκριμένα ονόματα είτε λέγεται Ελισσάβετ είτε Τάσος είτε Χρήστος είτε Άννα κλπ τότε να ξέρετε ο δείκτης δυσκολίας εκατονταπλασιάζεται.

      Διαγραφή
  16. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΥΤΡΥΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΚΝΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι μεγάλη κουτοπονηριά να μιλάτε μερικοί για "δυναμική".. Καρυπίδη. Δεν πείθετε.. ούτε επηρεάζετε τον κοσμάκη με αυτόν τον τρόπο. Στη Φλώρινα.. ίσως.. να έχει κάποια "δυναμική".. αλλά μέχρι εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Ελισσάβετ είναι κατά πολύ ανώτερη.. του αρχι-υποψηφίου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ:
    Χωρίς να θέλω να γίνω καυστικός ή αρνητικός εναντίον κανενός, αυτό που αντιλαμβάνεται κάποιος αμέσως-αμέσως όταν βλέπει τις υποψηφιότητες, είναι ότι ούτε ο Καρυπίδης γνωρίζει τους Φλωρινιώτες, αλλά ούτε οι Φλωρινιώτες τον Καρυπίδη. Εκτός κι αν δεν πληροφορείται σωστά από τους εδώ συνεργάτες του. Εξαιρείται η επιλογή στο πρόσωπο της Ελισσάβετ, η οποία αξίζει την υποψηφιότητα. Γενικά πιστεύω πως ο Καρυπίδης θα την πατήσει λόγω ελλείψεως σωστής ενημέρωσης για αποδοτική προεκλογική οργάνωση, αλλά και ελλείψεως προηγούμενης εμπειρίας. Και άραγε.. πως είναι δυνατόν, να πιστεύεις ότι το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί από τις ψήφους της Φλώρινας, και από την άλλη να προχωράς σε ακατανόητες υποψηφιότητες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το αντικειμενικά μου άρεσε....πλάκα κάνεις;

      Διαγραφή
  20. ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ : ΠΡΩΣΕΧΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ 10% ! ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ! Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΛΗΘΑΡΓΟΥΣΑΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 70%, ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΤΑ 490€ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΜΩ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΑΣ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ , ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ , ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ,
      ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ

      Διαγραφή
  22. Ελισάβετ, η αγωνιώδης προσπάθεια του μπαμπά σου να σου στήσει καριέρα κυριολεκτικά σε καίει! Κατάφερε με το ζόρι να σε βάλει στο κόμμα που σήμερα αποτελεί τη μόνη ελπίδα της Ελλάδας για έξοδο από τη μαυρίλα του Σαμαρά και του Βενιζέλου, και τώρα που νομίζει πως ο Καρυπίδης αποτελεί τον κατάλληλο χώρο για το γούνινο iphone σου, σε στέλνει θυσία όπως ο Αγαμέμνονας την Ιφιγένεια...Αλλά τι να γίνει, "κατά μάνα κατά κύρη"...Κρίμα για σένα, κρίμα για τη χαμένη γενιά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κάποιος μπερδεύει την ιδεολογία με την προσωπική φιλοδοξία.....Το μόνο καλό από την όλη υπόθεση είναι ότι κάποια κοριτσάκια που δεν είχαν καμία σχέση με την αριστερά και που τυχαία βρέθηκαν σε κάποια κομματικά όργανα θα τραβήξουν ευτυχώς τον δρόμο τους που είναι παράλληλος με αυτόν της αριστεράς .....δεν θα συναντηθούν ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Απίστευτη η Ελισσάβετ... στην 1η Συναντηση της Πρωτοβουλίας Πολιτών για Δημοτική Κίνηση, της ζητήθηκε να ανέβει πάνω με το πάνελ και να βοηθήσει, να μιλήσει αλλά δεν ανέβηκε..λόγω ιδεολογίας μάλλον.. δεν της ταίριαζε η ιδεολογία της Πρωτοβουλίας και της ταιριάζει του Καρυπίδη, του Αργυριάδη και του Τσαούσογλου.. Ήταν ταγμένη από την αρχή.. αυτό απέδειξε!! Σιγά σιγά παραιτήθηκε από την Πρωτοβουλία, και τώρα από την ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ... Μπράβο Μαγκιόρα Ιδεολόγα!! Αργήσαμε αλλά καταλάβαμε το ρόλο σου στην Πρωτοβουλία Πολιτών!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς βρέθηκε στον Σύριζα;Όποιος θέλει, πάει και γράφεται στον Σύριζα;

      Διαγραφή
    2. Aυτή η πρωτοβουλία πολιτών τι κάνει; Ο Γκέκτσης θα κατέβει τελικά ως υποψήφιος του Συριζα

      Διαγραφή
    3. Eσεις που ειστε στην πρωτοβουλία πολιτών (που δεν ξέρω ποιοί είστε) έχετε το αλάθητο του Παπα και κρίνεται τους άλλους ;

      Διαγραφή
  25. ekinos o stefanos ti psaxnei mwre ekei e.as katevei san ipopsifios sth periferia na dei ti noumero psifon tha pari

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αφου τον απέπεμψε ο ΣΥΡΙΖΑ, κόλησαν μαζί του κάποιοι δήθεν αριστεροί Φλωρινιώτες, "αντιϊμπεριαλιστές", "αντιαμερικάνοι", "αντιευρωπαίοι", αντισημίτες, (της θεωρίας για όλα φταίνε οι σιωνιστές εβραίοι, ανθέλληνες. Δυστυχώς τέτοιους έχουμε πολούς στη Φλώρινα στην Δυτική Μακεδονία αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Δοξάστε τους!!! Κίτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφήστε κατά μέρος το "ψαλίδι", και την "Πουτινική λογοκρισία". Οι αναγνώστες, λέτε ότι μπορούν να σχολιάζουν ελεύθερα;;;!!! Κίτσος.

      Διαγραφή
  27. Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μπίρο που από όσο ξέρουμε είσαι πολύ βολεμένος κατεβα στις εκλογες να δούμε τι θα πάρεις. Εργατοπατέρα. Όσο για την κόρη του γυρολόγου των κομμάτων δεν έχω να πω τίποτα. Θα λάβει ότι έλαβε και το ΔΗΚΚΙ του τσοβόλα. Ααα και να μην ξεχνομαστε τα ιδια εκαναν και στην ριζου της ανφλω απλα εκεινη ηταν τουλαχιστον κομματικα συνεπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό με την ιδεολογική συνέπεια της Παναγιωτίδου είναι πράγματι χαρακτηριστικό της οικογένειας. Όλοι έτσι είναι! Ιδεολογικά συνεπείς!
    Όλοι μαζί: Παναγιωτίδου, Τσαούσογλου, Αργυριάδης, Καρυπίδης! Πάνω από όλα για την ιδεολογία φυσικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΟΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς εσύ φίλε της κωλοτούμπας δεν διαφέρεις καθόλου στην νοοτροπία από τους συντρόφους Παναγιωτίδιδες που αλλάζουν κάθε εξάμηνο κόμμα και έχουν ως ίνδαλμα τον Νίκο Μπίστη

      Διαγραφή
  30. Αφήστε το κοριτσάκι ήσυχο. Ήταν ένα πλασματάκι άφωνο σε όλο το σχολείο (καλή μαθήτρια δε λέω)αλλά ξαφνικά έβαψε τα μαλλάκια ξανθά έβαλε και ματάκια γαλανά και παριστάνει την συνεπή ιδεολόγο με τις πλάτες και τις γνωριμίες του μπαμπά.Δικαιούται όμως και αυτή ως νέα να ακουστεί και να διαφημιστεί. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για την καριέρα του. Αν μπορούσα θα το έκανα και γω για το παιδί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τότε βάψτο ξανθό και βάλτου και μπλε μάτια.

      Διαγραφή
  31. Φίλες και φίλοι του Σύριζα,μην πέφτετε και παρασύρεστε στη λογική των παραπάνω σχολιασμών,γιατί μόνο κακό κάνουν στο κόμμα.
    Εκτιμώ ότι όλα τα παραπάνω γράφονται μεμονωμένα από 1- 2 πρόσωπα που μόνο κακό επιθυμούν να κάνουν.Προφανώς και δεν είναι μέλη του Σύριζα, γιατί διαφορετικά θα γνώριζαν ότι και πολιτισμό διαθέτουμε για να λύσουμε τις οποιεσδήποτε διαφορές και καταστατικό.
    Συνεπώς για όσους ακολουθήσουν μετά από εμένα, ένα τους λέω τζάμπα πυροβολείτε και κοιτάξτε την ουσία του θέματος, που είναι η ανατροπή της σημερινής "βρώμικης"κεντρικής και αυτοδιοικητικής σκηνής.

    Άφαψις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οι συκοφαντίες περί πρωτοβουλίας την οποία εσεις οι διότι καταστρέψατε ειναι πραγματικα περα απο καθε όριο.. Τη παναγιωτιδου την αποκλεισατε απο τις συνεδριάσεις σας και στο τελος παραιτήθηκε.. Αυτα γιατι δεν τα λέτε;;; Ε;;;; Να την υπολογίζαμε οταν την είχατε...αλλα δεν ηταν διαχείρισιμη και σας πονεσε... Αυτα σας πήγαν πιστω το αριστερό μετρο σας,,,τοσο μικρη σε ηλικία και ομως με θάρρος οσο δεν εχετε ολοι εσεις οι σύντροφοι σας που γράφετε τα σχόλια αν δεν εισαι ενας και μονο δηλαδη...και αν εσυ νομίζεις οτι ο αριστερός πρέπει να ειναι πάνω απο πενήντα να οδηγεί κάρο και να μην πλένετε απλα εισαι ενα απο αυτούς που καταστρέφει την αριστερά... Να λέτε μπράβο στα νεα παιδιά οχι να τα πυροβολείτε..και οσο για την οικογένεια της, ο πατέρας της ηταν γνήσιος αγωνιστής, ουτε εξουσία άσκησε ουτε το ειχε ανάγκη... Ελισσαβετ οσο σε χτυπάνε τοσο περισσοτερο δείχνεις τι αξιζεις...σύντροφοι σου ...σύντροφοι ας γελασω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΟΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΣΑΣ . ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΑΨΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΔΑΓΚΩΤΟ ΔΑΚΗ-ΗΛΙΑΔΗ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ΜΑΣ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ..ΕΥΓΕ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ...ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕΖΙΛΙ...ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΑΣ...ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΔΑΓΚΩΤΟ ΔΕΞΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΤΛ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Από όσο γνωρίζω στις συνεδριάσεις της ΝΕ του Σύριζα η κοπελίτσα ερχόταν πάντα κοκεταρισμένη και ποτέ δεν άνοιξε το στόμα της. Μιλάμε για ιδεολογία με αγωνιστικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΧΕΣΤ..... τους ΟΛΟΥΣ ....και τραβα μπροστά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Check in dikastiko megaro,bo cafe , yab and law office, dimosiefsi arthron tou mpampa k melos syriza mono k mono gia @@@...an den einai afto ideologia k prosfora ston topo tote pio einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Είναι ηθικό Μπίρος και ο Δεληγιώργης του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας να παρουσιάζουν έναν υποψήφιο ως θεσμικοί παράγοντες ή δεν κατάλαβα καλά και είχαν την ιδιότητα των απλών πολιτών. Γιατί μου φάνηκε ότι Μπίρος μίλησε ως οικοδεσπότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν έκαναν την εκδήλωση στο Επιμελητήριο;

      Διαγραφή
    2. και που αλλού θα μπορούσε να γίνει η εκδήλωση έχουμε άλλους χώρους;

      Διαγραφή
  41. Ο Γκέκτσης δεν ακούγεται, θα κατέβει τελικά.
    Δεν ακούγεται καθόλου.
    Το 3% θα πάρει πάλι 3%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. το κ οριτσακι σασ βγηκε πολυ πιο αριστερο απ οτι περιμενατε ....τοσο δεν υπαρχει πολιτικο επιχειρημα εναντιον τησ που την κατγορειτε επειδη τολμαει να πιει ενα ποτο εξω η ειναι ξανθια η ντυνετε και πως ντυνετε...και σεξιστεσ και ασχετοι...οταν τησ ζητουσατε να σασ γραφει τα κειμενα ομωσ ηταν καλα? ακου λεει τα γραφει ο μπαμπας της...χαχαχα ρε εχετε πλακα.... χωεψε το οτι η κοπελα εχει τα παντα λογο αποψη και στην νομαρχιακη μια χαρα σας τα ελεγεκαι τοτε δεν σας αρεζε. δηλαδη ρε φιλε στο σχολειο τι επρεπε να κανει για να ειναι ενταξει για σενα?να μιλαει στο μαθημα???πραγγματικα πολιτισμο στο συριζα δεν εχετε γιατι δυο συριζαιοι τα γραφετε κανει μπαμ..λιγο διακριτικοτητα... το κοριτσακι και αριστερο και με λογο ειναι...χτυπηστε την καιαλλο πιο πολυ θα την ψηφισουμε....οτι κανατε με τον καρυπιδη...το μεγαλωνετε το κακο στο κομμα σασ...το ζορικαι η ζηλια μεγαλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κοριτσάκι μια χαρά είναι. Ούτε το ξανθό μας πειράζει ούτε οι στυλιστικές της επιλογές. Απλά δεν έχει σχέση με το θέμα.Δεν έχει πάρει είδηση για το τι σημαίνει αριστερά, συλλογική προσπάθεια, συντροφικότητα, κόμμα. Παραγοντίζει και κάνει προσωπικές επιλογές. Οι αριστεροί νέοι και νέες κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Και γράφουν ιστορία. Οι υπόλοιποι στήνουν την καριέρα τους.

      Διαγραφή
    2. ενω εσεις μεσα στο θεμα, βγες και ζητα σταυρο για το ζυριζα φιλε και μετα να σε δουμε!!!!

      Διαγραφή
  43. Ρε παιδιά, διαμαρτύρομαι! Αυτό το blog θα έπρεπε να ασχολειται με τον Καρυπίδη και την υποψηφιότητά του και όχι με το αμίλητο κοριτσάκι που πέρασε από το Σύριζα μόνο σαν εργαλείο του Τάσου, εξάλλου με την ψήφο της "ξαναφυτεύτηκε" ο εν λόγω Γραμματέας της Νομαρχιακής. Τώρα την χρειάστηκε για να φτιάξει το ψηφοδέλτιο του κολλητού του κι αυτή πείθεται, βουβή κι αμίλητη ως συνήθως, ψελλίζοντας τα απαραίτητα και υποβαλλόμενα.
    Λυπάμαι που θα εκφραστώ σκληρά για ένα νέο κορίτσι, αλλά έχει μηδενική προσωπικότητα και πολιτική οντότητα, ας μην ασχολούμαστε...
    Ας δούμε ποιός είναι ο Καρυπίδης, αν έχει πιθανότητες να εκλεγεί και, στην περίπτωση αυτή, τι θα σημάνει αυτό για την περιφέρεια και το νομό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλη επιτυχια στην Ελισαβετ! Ο κοσμος χρειαζεται νεο αιμα και νεες ιδεες και ιδιαιτερα απο νεους ανθρωπους!
    Η δηθεν εμπειρια αυτων που περασαν απο τις θεσεις εξουσιας εχει ως αποτελεσμα να τρωνε οι λιγοι και να πεινανε οι πολλοι!
    Η Ελισαβετ ειναι μια μορφωμενη, εξυπνη κοπελα και με ηθος που πολλοι "εμπειροι" θα το ζηλευαν!
    Κοριτσι μου αγωνισου για τη νεολαια και η νεολαοα αγωνιζεται για σενα! Μη μασας απο τους δηθεν εκφοβισμους! ολοι εμεις ειμαστε μαζι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ω,μαμα μια, ποιοι ολοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. μιλάει και παραμιλάει και από οσο ξερουμε και πολυ καλα μάλιστα .όπως θα παραμιλάτε και εσείς οι κακαντρεχεις με τα ποσοστά σας…. αντίθετα με εσας, που ανοιγετε το στόμα σας και επιδιδεστε σε ανουσιες αριστεροφιλοσοφιες και τα ξερετε όλα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Στέφανε, Μίμη, Ελισάβετ, (σφοι δηλαδή), τι θα ψηφίσετε στις δημοτικές εκλογές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος Στέφανος, ποιος Μίμης;

      Διαγραφή
    2. Πρώην σύντροφοι εννοείτε κυρία Σπύρτου; Θα ψηφίσουν ότι και στις Περιφερειακές. Τι ερώτηση

      Διαγραφή
    3. ο Στέφανος Παπαναστασίου και ο Μίμης Πλέσσας !

      Διαγραφή
  48. Η ιδεολογία πάνω από όλα και μέσα σε όλα.Από ΚΚΕ σε ΠΑΣΟΚ σε ΣΑΜΑΡΑ(παλιά) ΔΙΚΚΗ σε ΣΥΡΙΖΑ(πριν λίγο) και σε ΚΑΡΥΠΙΔΗ(τώρα),εεεε υπάρχουν κι άλλοι στη σείρα,αλλά η ιδεολογία- ιδεολογία.Τι μας λέτε,οτι ιδεολογία είναι το προσωπικό συμφέρον κι αν δεν μας το δώσει ο ένας θα πάμε στον άλλο.Δεν έχουν ιδέα μερικοί-εςτο τι σημαίνει ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ,ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΛΕΤΕ ΚΑΙ Ο ...ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΡΥΠΙΔΗ...?? ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΊΟΣ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 69 ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΚΑΙ Ο ΠΡ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΝΦ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ Ε.Κ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ? ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΕ/....ΣΤΗΝ ΡΟΥΛΕΤΑ....ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ Η ΜΠΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΕΛΙΣΑΒΕΤ, Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΟΥΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Δυστυχώς, αυτός ο άνθρωπος ηγείται του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας… Να τον χαίρονται στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο παπαναστασίου από την σκοπιά;

      Διαγραφή
    2. ηγείται του Σύριζα;

      Διαγραφή
    3. Κόψτε τις μπούρδες!!!!

      Διαγραφή
    4. Γιατί απορείτε φίλοι μου για την ποιότητα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ;
      Πως νομίζετε ότι έγινε το 3%, 23%;
      Συνέρρευσε κάθε καρυδιάς καρύδι κοινώς η σάρα και η μάρα!!!!

      Διαγραφή
    5. ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ "ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ " ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ !!! χαχαχαχαααααααααααααα (μ΄έκανες και γέλασα )

      Διαγραφή
  53. Αλήθεια αυτοί οι τέσσερις πρέπει να αισθάνονται τυχεροί,που επιλέχθηκαν από τον κορβανά των 30-40 διαθεσίμων ή μήπως η επιλογή τους, έγινε μεθοδευμένα για επικοινωνιακούς λόγους.
    Η ιδέα και μόνο ότι ο Καρυπίδης έτσι με αυτό το τρόπο θέλει να αποδείξει ότι έχει την στήριξη της αριστεράς και των ΑΝΕΛ,μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη γι'αυτόν και την παράταξή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.