Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Σε εξέλιξη μεγάλη παρέμβαση στην αγροτική οδοποιία του Αμυνταίου (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη παρέμβαση στην αγροτική οδοποιία όλων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Αμυνταίου.
Μετά από συμφωνία του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Μάκη Ιωσηφίδη με τη Διοίκηση της ΔΕΗ επιστρώνονται οι αγροτικοί δρόμοι μας με χαλίκι που προέρχεται από το ορυχείο της περιοχής μας. Υπολογίζεται ότι θα μεταφερθούν 8.000 – 10.000 φορτηγά χαλίκι, δηλαδή 110.000 έως 140.000 κυβικά μέτρα, που θα συμβάλουν στη βελτίωση της ποιότητας των αγροτικών μας δρόμων σε έκταση που δεν έχει γίνει ποτέ άλλοτε!
Το σημαντικό είναι ότι η ΔΕΗ εκτός από την δωρεάν παροχή των άριστης ποιότητας χαλικιών καλύπτει και το κόστος της μεταφοράς τους, ενώ η τελική διαμόρφωση γίνεται με διαμορφωτές γαιών του Δήμου Αμυνταίου. Με βάση την τιμή των χαλικιών που χρησιμοποιήθηκαν στην προηγούμενη τεράστια προσπάθεια διάνοιξης και διαμόρφωσης των αγροτικών δρόμων, το κόστος αγοράς και μεταφοράς αυτών των ποσοτήτων χαλικιού υπερβαίνει το 1.500.000 €, ενώ με την προσφορά της ΔΕΗ ο Δήμος Αμυνταίου δεν θα ξοδέψει ούτε ένα ευρώ!
Ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης ευχαρίστησε τη Διοίκηση της ΔΕΗ για τη σημαντική κοινωνική προσφορά στους αγρότες της περιοχής μας προσθέτοντας ότι η ΔΕΗ με δημόσιο χαρακτήρα έχει να προσφέρει πολλά στις λιγνιτικές περιοχές και για το λόγο αυτό επιβάλλεται οι τοπικές κοινωνίες να αγωνιστούμε ενάντια στο επιχειρούμενο ξεπούλημα των μονάδων και των ορυχείων της περιοχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.