Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη της εταιρείας «Unilever Food Solutions» στην ΕΠΑ.Σ. ΟΑΕΔ Φλώρινας

Στις 12/3 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη της εταιρείας “UNILEVER FOOD SOLUTIONS”, η οποία σε συνεργασία με την “ΜΠΕΛΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε.”, παρουσίασαν τα προϊόντα τους στους μαθητές του τμήματος μαγειρικής τέχνης στην ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Οι νέοι μάγειρες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη σωστή χρήση των προϊόντων τα οποία παρουσίασαν ο Σεφ της εταιρείας Μάνδρος Βασίλης και ο σύμβουλος ανάπτυξης και πωλήσεων Βασιλείου Στέργιος, δίνοντας χρήσιμες συμβουλές για την επαγγελματική σειρά των προϊόντων που απευθύνεται «από ΣΕΦ σε ΣΕΦ». Η ανταπόκριση των μαθητών ήταν μεγάλη και αρκετά ενθουσιώδης.
Ο διευθυντής της ΕΠΑ.Σ ΟΑΕΔ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, Μαύρος Παντελής δήλωσε ότι: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη διοργάνωση της σημερινής επίσκεψης στη σχολή μας, από τους αξιόλογους εκπρόσωπους της εταιρείας “UNILEVER FOOD SOLUTIONS” αλλά και για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία της “ΜΠΕΛΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε.”, καθώς είναι ο αρωγός όλης αυτής της προσπάθειας που γίνεται προκειμένου να βοηθηθούν οι νέοι μαθητές μας και να αποκομίσουν εμπειρίες και γνώσεις πάνω στο αντικείμενό τους . Αξιοσημείωτη ήταν η βοήθεια του καθηγητή και υπεύθυνου του τμήματος μαγειρικής Σεφ Κοπάτσκας Κωνσταντίνος, ο οποίος μέχρι στιγμής συνεισφέρει πολλά μέσω της δουλειάς του».
Με τη σειρά του ο Σεφ Κοπάτσκας Κωνσταντίνος δήλωσε ότι: «Είμαι αρκετά ευτυχής που δόθηκε η ευκαιρία να συνεργαστώ και να δουλέψω με αξιόλογους συναδέλφους- εκπροσώπους της εταιρείας “UNILEVER FOOD SOLUTIONS”, καθώς μέσω της βοήθειάς τους οι μαθητές μας παρακολούθησαν μία αξιόλογη παρουσίαση και ήρθαν σε επαφή με προϊόντα που είναι η βάση της κουζίνας, δηλαδή οι ζωμοί και οι σάλτσες, λύνοντας τα χέρια του κάθε σεφ, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα με τη σωστή χρήση τους.
Με τη σειρά μου και εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Γιώργο και τον Νίκο Μπέλλη για την άριστη και άψογη συνεργασία μαζί τους και την πραγματική αγωνία που δείχνουν ώστε να πετύχουν οι νέοι μάγειρες. Γι αυτό τον λόγο έχει προγραμματιστεί ήδη μία επίσκεψη στο εργοστάσιο της εταιρείας “ΜΠΕΛΛΗΣ Α.Β.Ε.Ε.” και σειρά άλλων επισκέψεων από διάφορους συνεργάτες.
Τέλος. θα ήθελα να ευχαριστήσω για την πολύτιμη εμπιστοσύνη που έχει δείξει ο διευθυντής, Μαύρος Παντελής, ως προς το πρόσωπό μου εφόσον μου ανέθεσε τη θέση του υπεύθυνου του τμήματος μαγειρικής τέχνης».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.