Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Περί αποκατάστασης βλαβών σε οδούς της Φλώρινας

Πριν από τα Χριστούγεννα έγινε βλάβη της ΔΕΥΑΦ στην Λεωφόρο Καντιώτη. Στο ύψος της Ν. Πύρζα σε δυο σημεία, ο δρόμος είναι στα κακά του χάλια.
Στην γωνία Πύρζα και Λ. Καντιώτη (πρώην Λ.Ελευθερίας) είχε βλάβη ο ΟΤΕ, έσκαψε, έκανε τη βλάβη και παράτησε το μέρος σε άθλια κατάσταση.
Στο μέσον της οδού Ν. Πύρζα υπήρχε φρεάτιο όμβριων με σχάρα. Εργάτες του δήμου το έκλεισαν με χώμα και κύβους με αποτέλεσμα όταν βρέχει να γίνεται λίμνη και να μη μπορείς να περάσεις.
Ευχαριστώ.

Βασίλειος Νικολαΐδης

11 σχόλια:

  1. ΠΕΡΙΜΕΝΩ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΥΛΟΥ ΚΥΡΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΠΥ
    ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην γωνία Πύρζα και Λ. Καντιώτη (πρώην Λ.Ελευθερίας) ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΙΜΕΝΩ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ
    ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκείνους τους πολλαβαρείς αντιδημαρχους που περιφέρονται με ένα κινητο στο χέρι(πληρωμένο από τον Δήμο) τι τους έχουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να τους πληρώνουμε ....αλλά εύχονται εις υγεία τα κορόιδα που μας ψήφισαν και θα μας ξαναψηφίσουν ................

      Σ.Γ.

      Διαγραφή
  5. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ
    ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην ψάχνεται να βρείτε απάντηση ούτε το δίκιο σας αγαπητοί συμπολίτες μου.... Από τον Άγιο Νικόλαο παραποτάμια μέχρι και την Αφροδίτης οι δρόμοι και απο τις δύο όχθες του Σακουλέβα έιναι γεμάτοι λακούβες. Σε κάποια σημεία η κατάσταση είναι λιγάκι... ανθρώπινη, σε κάποια άλλα (μετά την γέφυρα του Αγίου Γεωργίου επί της Αφροδίτης) η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Μετά το 2007 και μέχρι πριν 2 χρόνια που σταμάτησε η οικοδομανία μετά την γέφυρα του Αγίου Γεωργίου ξεφύτρωσαν περίπου 150 διαμερίσματα (150χ3=450)........Ζούν περίπου 500 φορολογούμενοι Φλωρινιώτες, που πληρώνουν φόρους, δημοτικά τέλη, κλπ , κλπ. Ο δρόμος.... γεμάτος λακούβες, τα φορτηγά και τα αστικά παρκάρουν όπου βρούνε και όπως να ναι, τα σκουπίδια δεξιά και αριστερά, τα χόρτα πιο ψηλά και απο τα σπίτια, τα φίδια σε λίγο θα ανέβουν στα μπαλκόνια μας.... Ευαισθησία των τοπικών αρχών .... δεν ξέρω/δεν απαντώ. Κλείνω για να μην κουράσω.... Ζούν 500 Φλωρινιώτες, πολίτες όχι Β' Διαλογής επειδή ζουν στην άκρη της πόλης και δεν τους βλέπουν αλλά 500 Φλωρινιώτες που τους έχουν ξεχάσει (να το πώ ευγενικά).
    Υ.Γ. Ζουν επίσης 500 Φλωρινιώτες που σε 2 μήνες θα ψηφίσουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βλαχοδημητρόπουλος11 Μαρτίου 2014 στις 3:31 π.μ.

    Θα σας χαρακτηρίσω για να σας θορυβήσω και όχι για να σας εξυβρισω. Είσαστε γίδια. (με την καλή έννοια). Ψηφίσατε έναν δήμαρχο ο οποίος εμφανώς χέστηκε για τη Φλώρινα. Εμφανώς. Σε άλλες πόλεις ο κόσμος μπαίνει στις συνεδριάσεις τους Δημοτικού συμβουλίου και τους κράζει. Εδώ πραγματικά κοιμάστε όρθιοι. Τίποτα. Μηδέν. Τι περιμένετε? Ο,τι απαιτείτε αυτό παίρνετε. Απλά. Και το ξαναλέω, το "γίδια" με την καλή έννοια της ηρεμίας. Της απραξίας. Η έλειψη αντίδρασης φέρνει χειρότερη δράση. Αυτό εκμεταλεύεται ο Δήμαρχός σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΣΙΚΑ; ΜΕΤΗΝ ΚΑΛΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.