Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Καταγγελίες δημοσιογράφων κατά του γραμματέα της Ν.Ε. Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιογράφοι από την Κοζάνη στρέφονται εναντίον του γραμματέα της Ν.Ε. Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Τσαούσογλου, κάνοντας λόγο για αυθάδεια και αλαζονεία, καθώς και για λεκτική επίθεση την οποία δέχτηκαν.
Τα δημοσιεύματα προέρχονται από τους διαδικτυακούς τόπος kozanimedia.gr και kozani.tv και τους συναδέλφους Παναγιώτη Πλιάτσιο και Σωκράτη Μουτίδη αντίστοιχα.
Δείτε τα δημοσιεύματα εδώ και εδώ.

22 σχόλια:

  1. Ας τον μαζέψει κάποιος επιτέλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά θα είναι να μαζευτούν κάποιοι ταλαντούχοι εντός και εκτός εισαγωγικών που πιάσανε την πένα, και που ίσως να νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο ασκούν εξουσία ή προσφέρουν την εξουσία
      Β.Α

      Διαγραφή
    2. Εσύ Β.Α. είσαι Τσαουσογλικός της τάσης ΣΥΡΙΖΑ ή της τάσης Καρυπίδη;

      Διαγραφή
    3. Είμαι ΣΥΡΙΖΑ και μόνο.Τάση δεν έχω γιατί δεν είμαι ρεύμα. Άλλες τάσεις υπάρχουν εκτός ΣΥΡΙΖΑ. Για τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν μόνο δύο ονόματα: Θέμης Μουμουλίδης, Ευάγγελος Γκέκτσης. Να σταματήσουμε την λάσπη λοιπόν σε όλους.
      ΒΑ

      Διαγραφή
  2. Τσαούσογλου Τάσος12 Μαρτίου 2014 στις 10:17 π.μ.

    Δημοσιογραφία, ρεπορτάζ για το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και λάσπη στον ανεμιστήρα της ενημέρωσης

    1. Οι επιθέσεις των κ.κ. Μουτίδη Σωκράτη και Πλιάτσιου Παναγιώτη αφορούν στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. συνολικά, έχουν στόχο το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δυτικής Μακεδονίας, επικεντρώνονται στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φλώρινας και επιλέγουν το πρόσωπό μου, ελπίζω εντελώς συμπτωματικά.
    2. Με τους εν λόγω κυρίους μέχρι και αυτήν τη στιγμή δεν γνωριζόμαστε. Μιλήσαμε πρώτη φορά και μόνο τηλεφωνικά προχθές και χθες αντίστοιχα. Η άποψή μου για την περιοχή και τα προβλήματά της, καθώς και οι προτάσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. δεν τους απασχόλησαν μέχρι σήμερα, ελπίζω εντελώς συμπτωματικά.
    3. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου διαγράφηκα από το Πανεπιστήμιο και δικάστηκα στα Ποινικά Δικαστήρια με βάση δημοσιεύματα του τότε «Ελληνικού Βορρά», της «Βραδυνής» και του «Ελεύθερου Κόσμου». Οι δημοσιογράφοι εκείνης της περιόδου των συγκεκριμένων εφημερίδων, όχι συμπτωματικά, είχαν εντολή να χτυπήσουν το κίνημα των καταλήψεων των Α.Ε.Ι. για το νόμο 815 της «επάρατης δεξιάς». Ο ίδιος, αλλά και οι συγκατηγορούμενοί μου, μετά από ταλαιπωρίες αθωωθήκαμε – δικαιωθήκαμε.
    4. Πότε δεν «συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις» της εκάστοτε εξουσίας, έστω και δημοσιογραφικής, και βέβαια ενσυνείδητα και όχι συμπτωματικά.
    5. Λειτουργώντας από πολλές θέσεις ευθύνης στην Αριστερά, δημιούργησα συνεργατικές σχέσεις με το δημοσιογραφικό κόσμο. Ελπίζω να διατηρώ το δικαίωμά μου στην καθαρή και διαφανή ενημέρωση, δίχως να λειτουργώ με «κουτσουμπολιό» και «αβανταδόρικες» ερωτήσεις και απαντήσεις σε βάρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και της Αριστεράς. Απ’ ό,τι καταλαβαίνετε είμαι σαφής, δεν με εκπλήσσετε και κυρίως δεν έχω να φοβηθώ τις κακοήθειες περί «ήθους», «αλαζονείας», «αυταρχισμού» κ.ο.κ. Όσον αφορά στην ουσία, οι δηλώσεις της συντρόφου βουλευτίνας Ευγενίας Ουζουνίδου είναι σαφέστατες και εκφράζουν το σύνολο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη Δυτική Μακεδονία.

    Υ.Γ. Αν έχετε να συνεισφέρετε στην ενημέρωση, διαθέσιμος «εκ του κοπιώδους σύνεγγυς» και όχι στο «χαλαρό τηλέφωνο».

    Τσαούσογλου Τάσος
    Συντονιστής ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
    Π.Ε. Φλώρινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντροφε Τάσο , προς τιμήν σου σε λοιδωρούν δημοσιογράφοι - φορείς του μνημονίου - καί του ντόπιου κατεστημένου .
      Με περίσσιο θράσος οι κύριοι αυτοί μας κουνάνε το δάκτυλο, ας κοιτάξουν πρώτα το χάλι τους , και τον βαθμό εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας που έχουν απέναντι στον Ελληνικό Λαό .
      Στην δημοσκόπηση προχθές του Χατζηνικολάου στον ΕΝΙΚΟ, τα ΜΜΕ βρίσκονται στον πάτο, σε επίπεδο εμπιστοσύνης της ελληνικής κοινωνίας σε Θεσμούς , (ακόμη και οι πολιτικοί είναι πάνω απο αυτούς , μόνο το ΔΝΤ και τις Τράπεζες περνάνε σε αξιοπιστία! )!!
      Σύντροφε και φίλε Τάσο κατάνοώ την θερμή και αγανακτισμένη σου αντίδραση απέναντι στο μιντιακό κατεστημένο που φέρει μεγάλη ευθύνη στην εξαθλίωση του Ελληνικού λαού και την άλωση της δημοκρατίας στην χώρα μας.


      Συντροφικά Δημήτρης .

      Διαγραφή
    2. Για τον δημοκρατικό ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών, των αναρχικών και των κουκουλοφόρων τα μόνα ΜΜΕ που δε βρίσκονται στον πάτο της εμπιστοσύνης είναι όσα τους λιβανίζουν.
      Τα υπόλοιπα είναι πρακτορικά, ιμπεριαλιστικά, προβοκατόρικα, υπονομευτικά και δε συμμαζεύεται.
      Μήπως σας θυμίζει κάτι από σταλινική Ρωσία;
      Αν ναι, δεν θα έχετε καθόλου άδικο.

      Διαγραφή
  3. Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φανταστείτε αυτούς τους ανθρώπους στην εξουσία και μακάρι να έρθουν για να καταλάβουν τα κορόιδα τι παίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά δεν τα κάνει μόνο στους δημοσιογράφους αλλά και στους συντρόφους του με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρεται. Το κόμμα με τέτοιους ανθρώπους δεν θα πάει ποτέ μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σώπα καλέ, πολύ εσωστρέφεια έπεσε, που φαγωθήκατε κάποιοι, ευτυχώς δεν μετριέστε στα δάχτυλα του ενός χεριού, να γίνεται χαλίφης στην θέση του χαλίφη, και για να το πετύχετε αυτό δεν θέλω να μιλήσω δημόσια.... ξεχνάτε ότι ο αντίπαλος δεν είναι ο Τάσος αλλά το μνημόνιο και οι πολιτικές που μας έφεραν σε αυτό το αδιέξοδο. όσο για την συμπεριφορά του σε κάποιους που νομίζουν ότι με την πένα ασκούν εξουσία, τους χρειάζεται και η ανάλογη αντιμετώπιση
      Β.Α

      Διαγραφή
  6. Δυστυχώς, αυτός ο άνθρωπος ηγείται του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας… Να τον χαίρονται στο κόμμα του Αλέξη Τσίπρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οταν οι α@@@ προωθούνται σε τέτοια επίπεδα αυτά συμβαίνουν.Η υπεροψία και αλαζονεία είναι τα λιγότερα, ο εμφύλιος θυμαται κανείς πως προέκυψε?Αγράμματοι αυτοκλήθησαν να διαχειριστούν την πρόθεση του ελληνικού λαού για δικαιοσύνη και απαγκίστρωση απο τη διαφθορά ,το αναλγητο κρατος κτλ κτλ κάτι δλδ σαν την σημερινή πραγματικότητα.Που φτάσαμε όμως ,σε εναν 5ετή εμφύλιο με θύματα υπερπολλαπλάσια του ελληνογερμανικού αγώνα.Τέτοια ήθη διαιωνίζει ο @@@ και φοβάμαι και οι υπόλοιποι @@@ του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια για τις ιστορικές σου γνώσεις. Τζάμπα χαραμίζεσαι. Πως και δε σε προτείνανε ακόμα για καθηγητή πανεπιστημίου ;

      Διαγραφή
  8. ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΒΗΜΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΡΓΩΝ12 Μαρτίου 2014 στις 8:04 μ.μ.

    Tασο όταν ήσουν στο σύλλογο των εργαζομένων του νοσοκομείου και σου ζήτησαν από το Δ.Σ. του σωματείου τα οικονομικά στοιχεία εφημεριών υπερωριών λειτουργούσες ως συνδικαλιστής; ως εκλεγμένος δηλ των εργαζομένων; ως σύριζα; ;ως επιβλέπων υπάλληλος της τότε διοίκησης ή ως στρατευμένος του σύριζα στην Φλώρινα και στο νοσοκομείο που ήρθες για το επίδομα παραμεθορίου και πρώτης κατοικίας ;Στο χώρο που εργάζεσαι γιατί υπάρχει ακόμη σε δημόσια επίσημα έγγραφα του Υπουργείου το όνομα μιάς κυρίας Αρετής που εδώ και μήνες συνταξιοδοτήθηκε; Γιατί κρύβεσε ; Το ωράριο σου είναι 10 με 2.30 κάθε πρωί- τότε που έρχεται ΄το..τραινο ; Επίσης κύριε Τασο΄ποιά είναι η άποψη σου , όπως και των ...συντρόφων σου και πολλών "αντιμνημονιακών του σύριζα " για το μέλλον του νοσοκομείου όπου εργάζεσε ; Να γίνει κέντρο υγείας ώστε να αναβαθμιστεί το νοσοκομείο πτολεμαίδας όπου είναι λίγα μέτρα από το....χωριό σου; Ένα βράδυ στο φουαγιέ του ξενοδοχείου Λύγκος ΄προς τι το καυγαδάκι που είχες με μέλη του σύριζα Φλώρινας; Μήπως δεν "αξιοποιήθηκες" ; Δεν είσαι σε καμία λίστα υποψηφίων ως αντάλλαγμα το...βουλεφτικό αξίωμα αφού ρίξεις τον Γερμανίδη η της θέσης του διοικητη κάποιου νοσοκομείου λχ μποδοσακείου ;

    Τάσο τα καλάμια κάποτε σπάνε και έφτασες μάλιστα στο σημείο με την συμπεριφορά σου να τα βάζεις και να κλείνεις αγενέστατα το τηλέφωνο από ότι διάβασα με δημοσιογράφους όπως έκανες κάποτε στον Τριανταφυλλίδη Χαράλαμπο όταν οργάνωνες την τοπική σύριζα στην Φλώρινα; Έτσι οραματίζεσε οραματίζεστε την επικοινωνία ; Έτσι σέβεστε κάποιους δημοσιογράφους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα; Με κλείσιμο του τηλεφώνου ή της πόρτας; Αυτή την ...δημοκρατία εκπροσωπείτε και εκπροσωπείς στην Φλώρινα και ως γραμματέας ;;;;;

    Και δεν θα κρυφτώ από κακέναν ...θα στο πώ στα ίσια...

    ΤΑΣΟ

    A Π E T Y X E Σ


    ..δεν ΠΕΙΘΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ

    ΟΥΤΕ με την συνταξη του βιογραφικού σου πειθεις αντιθέτως προκαλείς το γέλιο και την χλεύη ......παρα ικανοποιείς το εσωκομματικό κογκλάβιο σας και τους φίλους σου δίπλα στον Τσίπρα...

    ΥΓ

    ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ,ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ δ ε ν ΘΑ ΓΙΝΩ ΠΟΤΕ....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΟΠΩΣ το καταντήσατε όπως ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ..ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ σαν εσένα ....που μας ηρθατε τα τελευταία χρόνια ΄στην Φλώρινα και σε τελική ανάλυση ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΛΙΕς ΟΦΙΤΣΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΡΗ Όπως ΔΊΠΛΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ .....ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ..ΠΕΛΑΡΓΟΣ.....



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κύριε Τσαούσογλου αν το "κοπιώδες σύνεγγυς" (αλήθεια πού έμαθες ελληνικά;) σημαίνει "θα σε ξαπλώσω κάτω" όπως συνηθίζεις να λες, ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε! Φύλα το για όπου νομίζεις πως σε παίρνει να το λες, γιατί, βεβαίως, ξέρεις πολύ καλά πως δεν σε παίρνει πουθενά να το κανεις... Αλλά να παριστάνεις τον αντιστασιακό στην "επάρατη δεξιά" παει πολύ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελικά ο Τσαούσογλου για την ταμπακιέρα στους Κοζανίτες απάντησε; Τι έγινε με τους κολλητούς του συντρόφους που κατεβαίνουν με τον Καρυπίδη; Διαγράφηκαν από το κόμμα; Ας μας εξηγήσει τι έκανε ως γραμματέας της οργάνωσης Φλώρινας και ας αφήσει τι λέει η Ουζουνίδου από την Κοζάνη. Ο Τσαούσογλου ποιον υποψήφιο Περιφερειάρχη στηρίζει και ποιον υποψήφιο Δήμαρχο Φλώρινας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιός είναι ο Κύριος? Πρώτη φορά τον βλέπω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γειά σου καραμάγκα κι αρχιμάγκα από τον Πελαργό που είσαι και γενικός αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Φλώρινας.
    Η αλήθεια είναι πως μέχρι χθες εσείς εκεί οι ψευτοαριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ μόνο καταγγέλατε ξυλοδαρμούς από τους φασίστες κλπ και τώρα εσύ ως θεσμικό όργανο απειλείς τους δημοσιογράφους με τσαμπουκάδες.
    Μακάρι ρε κουφ@λ@ς να γίνει η στραβή να πάρετε εξουσία και μετά θα σας γ@μ@μ@ μέχρι το τέλος του κόσμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΛΑΔΗ ΦΙΛΕ Ο ΤΣΑΟΥΣΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ; ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΕΣ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΜΑΪΜΟΥ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ κλπ , Η ΜΗΠΩΣ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ" ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !!

      Διαγραφή
    2. Είναι προφανές πως δεν κατάλαβες ούτε μία λέξη από αυτό που έγραψα. Πάμε πάλι λοιπόν με πολύ απλά ελληνικά, μήπως και σε βοηθήσω.
      Δεν είναι αποδεκτή, από μέρους του κυρίου αυτού, που είναι συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΕ Φλώρινας, η τόσο προκλητκή απάντηση (ελάτε να σας τα πω από κοντά) που δεν διαφέρει καθόλου απο τους φασίστες της Χρυσής Αυγής.
      Γι΄αυτό ξαναγράφω, μακάρι να γίνει η στραβή και ο ΣΥΡΙΖΑ να έρθει στα πράγματα.
      ΩΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ!
      Άντε γειά σου τώρα...

      Διαγραφή
    3. Γλέντια θαχουμε γιατι θα πάρομε ένα μέρος αυτών που χάσαμε, πίσω και δεν θα μας τα πάρουν οι τοκογλύφοι .

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.