Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Κανένα περιθώριο για άλλη απώλεια στον Αμύντα

Μετά την ήττα από τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας (24-20), Οι παίκτες του Αμύντα δεν έχουν περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες, γι’ αυτό καλούνται να ξεπεράσουν στο σημερινό (16/3) εκτός έδρας αγώνα στις 16:00, το εμπόδιο του Α.Ο.Κοζάνης, ώστε να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι μια εκ των δύο προνομιούχων θέσεων που οδηγούν σε αγώνες μπαράζ ανόδου στην Α2.
Καθ όλη την διάρκεια της εβδομάδας, επιχειρήθηκε ανασύνταξη δυνάμεων, χωρίς ωστόσο να λείπουν, για το τεχνικό Λευτέρη Ελευθεριάδη, τα προβλήματα απουσιών απο τις προπόνηση.
Στις καθιερωμένες δηλώσεις, ο παίκτης του Αμύντα Σταύρος Παπαϊωάννου είπε: «Η ήττα από τον Αρίωνα ανήκει πλέον στο παρελθόν, τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την Κοζάνη, το οποίο θα πρέπει πάση θυσία να κερδίσουμε. Όλη την εβδομάδα, γίναμε αποδέκτες κακοπροαίρετης κριτικής σε χώρους κοινωνικής δικτύωσης και σε ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, θεωρώ ότι δεν μας αξίζει μια τέτοια αντιμετώπιση, καθώς θυσιάζουμε τον προσωπικό μας χρόνο, προκειμένου να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στην ομάδα. Ας σεβαστούν τουλάχιστον το κόπο μας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.