Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ορειβατικά νέα

Την πολυμελή αποστολή του ορειβατικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΟΤΕ Αθηνών συνόδευσε ο ΣΕΟΦ την Κυριακή 23 και Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014. Ο Βαρνούντας γέμισε κυριολεκτικά κόσμο την Κυριακή αφού τα 48 άτομα απο την Αθήνα συνόδεψαν 14 μέλη του ΣΕΟΦ και 4 του ΦΟΟΦ σε μια φανταστική τόσο απο καιρικές συνθήκες όσο και απο θέα διαδρομή απο την Βίγλα (1640μ) στον Αγιο Γερμανό (1040μ) με υψηλότερο σημείο το "Καλό Νερό" στα 2155μ. Λόγω της πολύ μεγάλης ομάδας η πορεία είχε διάρκεια 8 ωρών. Την επόμενη μέρα, μέλη του ΣΕΟΦ οδήγησαν την αποστολή στο γύρο της Μικρής Πρέσπας (Πύλη-Πυξός-Βροντερό-Αγκαθωτό-Πύλη) σε μια πορεία 5 ωρών.
Για την πραγματοποίηση της πολυήμερης αποστολής του συλλόγου της Αθήνας είχε προηγηθεί συνεννόηση με τον ΣΕΟΦ πριν απο αρκετό καιρό στα πλαίσια πάντα της ευγενούς και εθελοντικής προσφοράς των Ορειβατικών Συλλόγων. Τέτοιες συναντήσεις προωθούν τη συνεργασία και τη συναδελφικότητα που διέπει την Ορειβασία και συμβάλουν στην προβολή του τόπου μας και των δυνατοτήτων ορεινού τουρισμού που παρέχει. Ευχαριστούμε τους συναδέλφους ορειβάτες απο την Αθήνα για την επίσκεψη τους και τα μέλη του ΦΟΟΦ που συμμετείχαν επίσης μαζί μας.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.seof.gr

Δ.Σ ΣΕΟ Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.