Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Όταν το να είσαι ασυνείδητος - αδιάφορος, γίνεται τρόπος ζωής!

Δεν ξέρω από που να αρχίσω και τι να πω! Το πρόβλημα με τα αδέσποτα το έχετε θίξει πολλές φορές, χωρίς όμως να υπάρχει λύση για την πόλη μας! Σχεδόν σε κάθε γειτονιά υπάρχει και από ένα αδέσποτο χωρίς υπερβολή.
Φαγητό αναγκάζονται να τους δίνει η γειτονιά γιατί δεν υπάρχει κάποιος φορέας να αναλάβει την στείρωση, τον εμβολιασμό, το φαγητό τους! Τους δίνει λοιπόν φαγητό η γειτονιά, χωρίς να σκεφτεί ότι λύνει το πρόβλημα ενός σκυλιού σήμερα, που αύριο θα γεννήσει άλλα 5 ή και παραπάνω! Αυτό για εμένα δεν είναι λύση.
Αυτό συνάντησα το πρωί στην αυλή του σπιτιού μου! Ένα αδέσποτο μπήκε μέσα το βράδυ και γέννησε τα 5 μικρά που βλέπετε και στην φωτογραφία! Κρίμα όμως που ήταν ήδη νεκρά! Δεν ξέρω τι έφταιξε και δεν έζησαν ή μάλλον ξέρω! Η αδιαφορία των φορέων και η στοργικότητα της γειτονιάς της μιας ημέρας! Αυτή τη στιγμή που σας γράφω κάθεται η σκυλίτσα πάνω από τα ψόφια σκυλάκια της. Το βλέπετε και στην φωτογραφία!
Κρίμα και ντροπή σε όλους μας!

Αναγνώστης

5 σχόλια:

  1. Δε φταίει ότι η γειτονιά το φρόντισε, φταίει ότι δε έγινε στείρωση στην σκυλίτσα από την γειτονιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιοι στη γειτονιά τη τάιζαν ενώ άλλοι της πετούσαν πέτρες και την κυνηγούσαν για να φύγει..Αν αυτό είναι ανθρωπιά δεν ξέρω τι να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξερετε πολυ καλα οτι ο δημος ειναι υποχρεωμενος απο τον νομο να τα φροντισει και να τα προστατεψει.... ξερετε οτι αυτη τη στιγμη παρανομει.. ποσο απο σας εχετε δει τα ζωα που πεθαινουν αρρωστα στο καταφυγιο;; γιατι του δινεται τις ψηφους σας, αφου φερετε απανθρωπα;; σοβαρο πολιτισμο εχετε γενικα εκει πανω... εχετε βγαλει ολους τους αδιαφορους .... τσακιστε τον ...αν θελετε μπορειτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα αδέσποτα είναι τα σκυλιά που ο φιλόζωος ιδιοκτήτης βαρέθηκε να φροντίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KI AΛΛΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΝΑΦΟΡΑ....ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.