Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Σύγκρουση τρένου με ελκυστήρα κοντά στη Φλώρινα

Σύγκρουση τρένου με τρακτέρ σημειώθηκε χθες το πρωί σε σιδηροδρομική διάβαση κοντά στην Φλώρινα.
Ειδικότερα, αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκης - Φλώρινας συγκρούστηκε με τρακτέρ στην σιδηροδρομική διάβαση μεταξύ των χωριών Αμμοχωρίου και Παλαίστρας.
Από την σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο οδηγός του τρακτέρ. Η σιδηροδρομική διάβαση είναι φυλασσόμενη με αυτόματο σύστημα έλεγχου κυκλοφορίας.

Φώτο αρχείου

Πηγή: http://sidirodromikanea.blogspot.gr

10 σχόλια:

  1. Δυστυχώς ήταν βαριά τραυματισμένος, και κατέληξε! Σήμερα η κηδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο θεός ας τον αναπαύσει.Είναι ένα τραγικό γεγονός που αναδεικνύει για άλλη μια φορά 2 θέματα:
    1)κατά πόσο λειτουργούν σωστά και αξιόπιστα τα συστήματα ασφαλείας στις σιδηροδρομικές διαβάσεις;
    2)Και όπως αναφέρεται στο προηγούμενο σχόλιο, ένας όντως βαριά τραυματισμένος κατά πόσο θα μπορούσε να σωθεί στο νοσοκομείο της Φλώρινας,ώστε να μην διακομισθεί τελευταία στιγμή στην Πτολεμαΐδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από που είναι ο άτυχος ρε παιδιά;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Einai krima na exoume tetoia symban sthn flwrina,kapoios prepei na kanei kati giayto alla ap'wso blepw den endiaferete kai kaneis.As anapausei o theos thn psyxh tou kai silipitiriasthn oikogeneia tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12.59 στο νοσοκομείο εφημέρευε ένας ..επικουρικός και ο Διευθυντής ήταν σε κανονική άδεια οπότε ή΄διακομιδή επιβαλλόταν....Ας είναι καλά ο ¨Αδωνις και κάποιοι του σύριζα εκεί μέσα που ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια αγαπητέ μου πρέπει να λέγεται ολόκληρη και όχι μισή.
      Την κύρια ευθύνη, άμεση και έμμεσα φέρει η μνημονιακή πολική και οι υποστηρικτές του συστήματος όπως ο Άδωνης, που έχουν διαλύσει το δημόσιο σύστημα υγείας, με κύριο θύμα τα νοσοκομεία μας.
      Αν αυτό δεν έχεις καταλάβει δεν έχεις καταλάβει τίποτε και από πότε είναι ο Σύριζα στην κυβέρνηση, ώστε η υποτιθέμενη αδιαφορία όπως λες, να θεωρείτε ένοχη;
      Όταν σήμερα και μάλιστα εδώ και καιρό, μένει το νοσοκομείο μας χωρίς γιατρούς(-2 χειρουργοί-2γυναικολόγοι-2ουρολόγοι -2 παθολόγοι-2 ορθοπεδικοί-1 καρδιολόγος και πλέον είμαστε χωρίς φαρμακοποιό και δεν αναφερόμαστε στο νοσηλευτικό ή διοικητικό προσωπικό….ψιλά γράμματα), προφανώς οι επικουρικοί γιατροί δεν είναι σε θέση από μόνοι τους, να αναλάβουν δύσκολα περιστατικά όπως το χθεσινό.
      Συνεπώς δες ποιοί πραγματικά φταίνε και μην τους τσουβαλιάζεις όλους.
      Δεν φταίνε αυτοί που καταδικάζουν την συγκεκριμένη πολιτική(ΣΥΡΙΖΑ) αλλά αυτοί που την επικροτούν.
      Αν παρακολουθείς τέλος πάντων τα blog εδώ και καιρό οι νοσοκομειακοί γιατροί(ορισμένοι εκ των οποίων μέλη της αριστεράς)κρούουν το κώδωνα κινδύνου.
      Όσον αφορά το Σύριζα τη θέλεις να κάνει επανάσταση, γιατί ούτε και αυτό θα σου άρεσε, ή μήπως θες να ξαναπεί αυτά που λέει συνέχεια μέχρι να βγάλει η γλώσσα του τρίχες.
      Άλλοι αγαπητέ ψηφίζουν και άλλοι καταψηφίζουν τα λαοκτόνα μνημόνια.
      Για σένα και πολλούς άλλους που αμφιβάλλεις όσες αποδείξεις και να προσκομίσει κανείς πάλι θα αμφιβάλλεις.
      Το ουσιαστικό για όλους τους Φλωρινιώτες είναι, ότι χθες χάθηκε ένας συνάνθρωπος μας από ένα τροχαίο και αυτό που πρέπει να δούμε, είναι κατά πόσο θα μπορούσε να σωθεί.
      Ένα τροχαίο μπορεί να συμβεί στον καθένα μας και γι'αυτό θα πρέπει όλοι να ευαισθητοποιηθούμε γύρω από αυτό το θέμα.
      Δεν είμαι ειδικός, εκτιμώ όμως ότι αν χθες ήταν στο νοσοκομείο, ο κ Κορωναίος(ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει κάνει πολλές προσωπικές θυσίες για την κλινική του) και ζούσε ο συγχωρεμένος ο Δήμος, θα δινόταν μια γενναία αισιόδοξη μάχη, προκειμένου να σωθεί ο εκλιπών Βοσδίκης.
      Εάν δεν αλλάξει η πολιτική αυτής της χώρας, ώστε να δώσει κάτι παραπάνω για την υγεία τότε αγαπητοί συμπατριώτες μου, μετά από λίγα χρόνια θα τρέχουμε για μια σκωληκοειδίτιδα Θεσσαλονίκη και όποιος σωθεί σώθηκε!!
      Μην εκπλήσσεστε, νοσοκομείο δεν μπορεί να σταθεί με αυτές τις συνθήκες πχ με επικουρικούς γιατρούς των 900 ευρώ μηνιαίως που είναι η καλύτερη εκδοχή, γιατί στην χειρότερη, σε ορισμένες περιπτώσεις είτε δεν προκηρύσσονται θέσεις, είτε όσοι τις αποδέχονται υπηρετούν για λίγο καιρό.
      Επίσης για όσους νομίζουν ότι τα πράγματα θα σιάξουν, είναι δυνατό στο νοσοκομείο να μην γίνονται, ελλείψει πιστώσεων, βασικές εξετάσεις( γλυκοζυλιωμένης, ΤSH,PSA Κλπ-κλπ) και να ταλαιπωρούνται οι ασθενείς με πρόσθετες εξετάσεις σε εξωτερικό συμβεβλημένο του ΕΟΠΥ-ΠΕΔΥ εργαστήριο ;
      Πως είναι δυνατό να μπορεί ο ιδιώτης που πληρώνεται από το κράτος και να μην μπορεί το ίδιο το κράτος.
      Η απάντηση είναι απλή όταν θέλουμε να ιδιωτικοποιήσουν τα πάντα, τότε βασικές κοινωνικές παροχές πολύ γρήγορα απαξιώνονται.
      Αυτό που περιμένω, είναι να ακουστούν περισσότερες φωνές από πραγματικά ευαισθητοποιημένους Φλωρινιώτες και αναμένω μεγαλύτερη ανάδειξη του θέματος και από το δικό σας blog.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΣΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙΣ ΕΥΘΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ,Σ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!! ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ!!ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΑΛΠΗ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ!!

      Διαγραφή
  6. ...KAI O ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ...ΣΤΑΘΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ...ΔΗΜΑΡΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ? ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ? ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου το ελάχιστο που μπορώ για το σχόλιο σου αυτό είναι ότι είσαι επιεικώς απαράδεκτος,σαφώς και ο καθένας μας έχει την προσωπική του ευθύνη για τις οποιεσδήποτε λάθος επιλογές του.
      Οι ανωτέρω όμως αναφέρθηκαν στο γεγονός των ελλείψεων που υπάρχουν από την πλευρά της πολιτείας,γιατί ένα ατύχημα δεν γίνεται πάντα από "ρίσκο" ορισμένων όπως λες.Ένα νοσοκομείο πρέπει να είναι έτοιμο για δύσκολα περιστατικά από τροχαία, έως και για ένα απλό γλίστρημα.
      Εύχομαι να μην σου συμβεί εσένα τίποτε που να χρειαστεί να πας σε νοσοκομείο γιατί και μια απλή σκωληκοειδίτιδα απαιτεί άμεση χειρουργική επέμβαση.
      ΑΦΕΨΙΣ

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.