Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Ημερίδα της Δ.Α.ΣΤΑ. του ΤΕΙ για τις μεταπτυχιακές σπουδές και υποτροφίες στο εξωτερικό

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (Δ.Α.ΣΤΑ) του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης, το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, και τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Μεταπτυχιακές Σπουδές και Υποτροφίες στο Εξωτερικό».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014 και ώρα 10:30 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων στη Φλώρινα και απευθύνεται στους φοιτητές της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής (Σ.ΤΕ.ΓΕ.ΤΕ.ΤΡΟ.Δ.).
Οι εισηγητές, Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι των χωρών: Αμερικής, Αυστραλίας, Ιταλίας, Μεγάλης Βρετανίας, και Γαλλίας, θα ενημερώσουν τους φοιτητές για τις δυνατότητες Μεταπτυχιακών Σπουδών και Υποτροφιών, που πραγματοποιούνται στις χώρες αναφοράς τους, και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις και απορίες των φοιτητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.