Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Να σταματήσει η υποκρισία και να περάσουμε στη δράση!

Τις τελευταίες μέρες γίναμε μάρτυρες μιας σειράς εκδηλώσεων, συνεδριάσεων, δηλώσεων και άλλων τέτοιων γεγονότων από τοπικούς άρχοντες οι οποίοι σκέφτηκαν πως λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές καλό θα ήταν να χαϊδέψουν τ’ αυτιά των ψηφοφόρων με το θέμα του ξεπουλήματος της «μικρής» ΔΕΗ.
Καιρό τώρα παρακολουθούμε όλοι τις σπασμωδικές κινήσεις της παραπαίουσας συγκυβέρνησης να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της τρόικας και, μη έχοντας το παραμικρό σχέδιο να προτείνει για την έξοδο από την κρίση που μας μαστίζει, προχωράει στο ξεπούλημα της περιουσίας του ελληνικού λαού.
Οι συμπολιτευόμενοι στην κυβέρνηση της καταστροφής τοπικοί αυτοδιοικητικοί άρχοντες σωπαίνοντας εκκωφαντικά έως τώρα, αποφάσισαν να δείξουν «αντιστασιακό» πρόσωπο στο παρά πέντε, κάτω από την πίεση του χειμαζόμενου λαού.
Ας σταματήσουν τα λόγια κι ας περάσουμε στη δράση!
-Επ’ ουδενί δεν πρέπει να περάσει το εγκληματικό νομοσχέδιο για τη «μικρή» ΔΕΗ!
-Η απελευθέρωση της ενέργειας δε χρειάζεται να γίνει με σπασμωδικά μέτρα που καταδικάζουν τον τόπο μας, αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό λαό, στην αύξηση της ανεργίας, στην εκτόξευση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, στην άμεση επιδείνωση της θέσης των εργαζομένων στη ΔΕΗ και τα ορυχεία, στην επιβάρυνση του περιβάλλοντος.
- Οι υποψήφιοι «αγοραστές» θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως ο λαός της Φλώρινας και όλης της Δυτικής Μακεδονίας δεν πρόκειται ποτέ να αναγνωρίσει μια τέτοια κατάσταση, αν προκύψει τελικά, και θα κάνει τα πάντα για την ανατροπή της.

Επειδή όμως καλύτερο είναι να προλαμβάνεις παρά να θεραπεύεις, ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ για εμποδίσουμε το κακό!

Βαγγέλης Γκέκτσης
Υποψήφιος Δήμαρχος Φλώρινας

6 σχόλια:

  1. Θεωρητικά η απελευθέρωση της ενέργειας φέρνει μείωση της ανεργίας, μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος λόγω ανταγωνιστικότητας [π.χ.Ο.Τ.Ε.].Τώρα αν θα μειωθούν οι απολαβές των μεγαλόμισθων συνδικαλιστικοπατέρων της ΔΕΗ λίγο ενδιαφέρει το σμήνος των ανέργων στο Νομό μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στην απελευθέρωση και στο ξεπούλημα. Με ποιό δικαίωμα ξεπουλιέται ενα κομμάτι της δημόσιας περιουσίας, με ποιούς όρους και σε ποιούς;

      Το σμήνος των ανέργων δεν οφείλεται στην κακη διαχείριση της ΔΕΗ οσον αφορά το προσωπικό της. Ρουσφετολογικές επεμβάσεις του κάθε πολτικάντη είναι απλα πίσω απο όλα.

      Το πρόβλημα ξεκινάει απο την θεώρηση του Δημοσίου ως ιδιωτικής περιουσίας απο αυτούς "που είναι στα πράματα" και στην αδιαφορία όλων των υπολοίπων ("πίτα που δεν φάω τι με νοιάζει και αν καεί")

      Οι στρατιές ανέργων δεν έχουν ΤΙΠΟΤΑ να επωφεληθούν απο μια πουλημένη (χαρισμένη) σε ιδιώτες (μεγάλα συμφέροντα που στηρίζουν τις "κυβερνήσεις") ΔΕΗ.

      Διαγραφή
  2. κάτι σαν απόλυτη αδιαφορία για την περίπτωση σου βαγγέλη ή κάνω λάθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ¨Οσο δεν καθαρίζετε τον χώρο σας από κάποια καιροσκοπικά στοιχεία Βαγγέλη, τόσο θα υποσκάπτουν την εικόνα και την αξιοπιστία σας, στο λέω φιλικά αυτό και να το λάβεις υπόψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλει δουλειά για να μας πείσετε ότι δεν υποκρίνεστε κι εσείς. Ο Σύριζα έχει δηλώσει πως όταν έρθει στην κυβέρνηση δεν θα αναγνωρίσει την πώληση της ΔΕΗ. Μένει να το δούμε και στην πράξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τον Τσαούσογλου τι θα κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.