Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Παράπονα για το μπάσκετ του «Αριστοτέλη»

Την Κυριακή 16/3/2014 στις 17:30, πήγα για να τρέξω στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο Δ.Α.Κ. Φλώρινας, με την σύζυγό μου και τον 5 ετών γιο μου. Καλέσαμε να έρθουν στο γήπεδο και την αδερφή της συζύγου μου με το σύζυγό της και τα 2 παιδιά τους (8 και 5 ετών) για να παίξουν όλα μαζί.
Όταν τελείωσα εγώ με το τρέξιμο, τους είπα να πάμε για λίγο μέσα στο «ΚΛΕΙΣΤΟ» όπου έπαιζε η «ΑΝΔΡΙΚΗ» ομάδα του Φ.Σ.Φ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ με την ομάδα της ΛΑΡΙΣΑΣ αγώνα μπάσκετ.
Είμαι από τους πρώτους που πήρα εισιτήριο διαρκείας για τους αγώνες της ΑΝΔΡΙΚΗΣ ομάδας μπάσκετ του Φ.Σ.Φ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ στην Γ’ Εθνική κατηγορία (αν και ανήκω σε άλλο σύλλογο και καμία σχέση δεν είχα ποτέ με το τμήμα μπάσκετ του Φ.Σ.Φ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ).
Μπαίνοντας μέσα και κατευθυνόμενος προς την κερκίδα όπου είχε το πολύ 30 φιλάθλους (ο ΑΡΗΣ ΑΤΡΑΠΟΥ και ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΑΣ έχουν σχεδόν πάντα 200 φιλάθλους), με σταματάνε δυο κύριοι και μου ζητάνε να «κόψω» εισιτήριο για περάσω. Τους είπα ότι έχω διαρκείας αλλά ότι θα έμπαιναν μαζί μου και οι υπόλοιποι. Αυτοί μου είπαν ότι θα έπρεπε να κόψει ένας ακόμα τουλάχιστον αφού θα έμπαιναν ακόμα 6 άτομα και εγώ εκνευρισμένος τους είπα ότι δεν θα κόψει κανείς. Ο ανεψιός μου φοβήθηκε από την «ένταση» που προκλήθηκε και βγήκε έξω και η σύζυγός μου τους είπε ότι δεν θα μπουν τελικά και ότι ήρθαν μόνο για τα παιδιά και δεν είχαν καμιά «καούρα» για τον αγώνα (να σημειώσω ότι η σύζυγός μου δεν έχει έρθει να με δει εμένα όταν αγωνίζομαι) και έφυγαν έξω και με περίμεναν να βγω και εγώ.
Στην είσοδο ήταν και άλλοι αθλητές από την ομάδα του ΑΜΥΝΤΑ ΣΚΟΠΙΑΣ που είχαν έρθει για να συμπαρασταθούν στην ομάδα της Φλώρινας οι οποίοι όταν τους ζητήθηκε να κόψουν εισιτήριο τους είπαν ότι με 5,00 € μπαίνουν στο «ΧΑΡΙΛΑΟΥ» και έφυγαν.
Λίγο πριν την λήξη του 2ου 10λέπτου (είχε 2 λεπτά περίπου ακόμα) σε άλλον έναν οικογενειάρχη με τα 3 από τα 5 παιδιά του, που πέρσι έρχονταν στο γήπεδο για να συμπαρασταθεί στην ομάδα του Φ.Σ.Φ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, του ζητούν να κόψει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα εισιτήριο για να εισέλθουν. Φυσικά και αυτός έφυγε.
Θέλω να μου απαντήσουν από την διοίκηση του Φ.Σ.Φ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, αν τους ενδιαφέρει να πάει καλά ο ομάδα ή τους ενδιαφέρει μόνο το ΧΡΗΜΑ.
Η ομάδα φέτος δεν έχει κάνει ούτε μια νίκη έχοντας χάσει το 80% τουλάχιστον των αγώνων δια περιπάτου από τις αντίπαλες ομάδες. Θεωρώ ότι το εισιτήριο θα έπρεπε να καταργηθεί τουλάχιστον από το ξεκίνημα του 2ου γύρου των αγώνων ώστε να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο.
Ανέφερα παραπάνω την κατηγορία της ομάδας σε ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ γιατί αυτό που είδα χθες ήταν ότι εκδιώχθηκαν όλοι σχεδόν οι άντρες (εκτός από τρεις) και η ομάδα αγωνίζεται με αθλητές από τις μικρότερες κατηγορίες (εφηβικό, παιδικό). Δεν υπήρχε ούτε ένας συμμαθητής τους στην κερκίδα για να χειροκροτήσει αυτά τα ΠΑΙΔΙΑ.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Δεν πρόκειται να ξανακατέβω σε αγώνα του Φ.Σ.Φ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ αν εξακολουθηθεί η ίδια πολιτική!!!

Αναγνώστης

65 σχόλια:

  1. Προφανώς οι δύο αυτοί "κύριοι" που έκοβαν εισιτήρια θέλανε να παρακολουθήσουν prive τον αγώνα...και το πέτυχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ. ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ - ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟ- ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ...??ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝΟΥΣ.....??

      Διαγραφή
  3. Δηλαδή ρε μεγάλε θέλατε να μπείτε 7 άτομα χωρίς να πληρώσετε ούτε ένα εισιτήριο. ΩΡΑΙΟΣ ΡΕ !!! Τράβα καλύτερα στο χωριό σου να βλέπεις τζάμπα από τα σύρματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και δεν ηθελα να μπουν ΜΟΝΟ 7 ΑΤΟΜΑ ΤΖΑΜΠΑ.
      Ήθελα να μπουν 1000 ΑΤΟΜΑ ΤΖΑΜΠΑ, αν χωράει τόσα το ΔΑΚ.

      Διαγραφή
    2. Στον επόμενο αγώνα το εισιτήριο θα είναι 100,00€ για να μη δει ο κόσμος σε τί χάλια καταντήσατε την ομάδα.

      Διαγραφή
    3. Γιατί χάλια? 3 φορές πήγε Γ' Εθνική και τις 3 φορές έπεσε ως τελευταία. Τώρα θυμηθήκατε τα χάλια του μπάσκετ? Οι άλλες 2 ομάδες της πόλης και αυτές τελευταίες είναι, αλλά δεν βλέπω να σκούζει κανένας. Πέρσι δεν είχε καθόλου εισιτήριο και στα πρώτα ματς τρεις και ο κούκος ήμασταν στην κερκίδα. Πάντα αυτό συμβαίνει με το μπάσκετ της Φλώρινας. Στον τζερτζελέ και τους τελικούς το γήπεδο δεν χωρούσε, ενώ στα δύσκολα σας φταίνε τα πάντα.

      Διαγραφή
    4. Κατ αρχας πρεπει να καταλαβετε οτι στο επιπεδο εθνικης κατηγοριας τα εξοδα για ενα συλλο γο ειναι πολλα οποτε το εισιτηριο ειναι αναγκαιο.Εβγαλα κι εγω εξ αρχης καρτα διαρκειας.Το εισιτηριο του καθε αγωνα ηταν ολη την χρονια 3 ευρω.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το αυξησανε.Προφανως με οσα συμβαινουν στον συλλογο και εφοσον αυξησανε το εισιτηριο δεν θα δουν κοσμο στο γηπεδο.
      Αγωνιστηκα τωρα το προβλημα δεν ειναι οι ηττες.Ας εβλεπα την ομαδα να χανει συνεχεια αλλα ας την εβλεπα πληρη.Ολους τους παιχτες.Φετος συνεβησαν πολλα στην ομαδα και δεν νομιζω πως απο εδω και περα θα την δουμε οπως την ειδαμε περυσι,ενωμενη.Ουτε καν με τον κοσμο της.Δυστυχως.
      Οσο για αυτο που γραφτηκε για ολες τις ομαδες μπασκετ της πολης.Οι 3 ομαδες πιστευω ειναι μεγαλος αριθμος για μια πολη σαν τη Φλωρινα.Μοιραζονται οι παιχτες και συνεπως απο δυναμωνονται ολες.Παλευουν οσο μπορουν.
      Γενικα μιλωντας εχει ο καθενας καθε δικαιωμα να διαμαρτυρεται για μια συνεχη κακη εικονα συναρτησει με τα λεφτα που πρεπει να δωσει.Απο την αλλη αν ο ιδιος ο κοσμος της πολης δεν στηριζει της αθλητικες και πολιτιστικες προσπαθειες της πολης,πως να μην συνεχιζεται αυτη η κατασταση της μιζεριας.....
      Ειπα πολλα,αλλα ολα αυτα νομιζω πως ειναι παραμετροι του προβληματος.

      Διαγραφή
  4. Η ομάδα η συγκεκριμένη, για την οποία κόβανε τα εισιτήρια, δεν είναι ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ. Η απόφαση για τα εισιτήρια αφορούσε άλλη ομάδα, στην αρχή της σεζόν. Για εκείνη την ομάδα, η οποία απαρτίζονταν από αξιοπρεπείς παίχτες, να πληρώσει εισιτήριο ο κόσμος, όχι όμως για αυτούς που παίζουν τώρα και ρεζιλεύουν το όνομα και την ιστορία του Αριστοτέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι παίχτες του Αριστοτέλη είναι και αυτοί που αγωνίζονται τώρα. Αν εσύ νοιώθεις ότι σε ρεζιλεύουν, πάρε σορτσάκι και παπούτσια και πήγαινε παίξε για να μας κάνεις υπερήφανους. Αν βέβαια έχεις πατήσει παρκέ ποτέ στην ζωή σου.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή 2:35 μ.μ. φίλε μου θέλεις να μας πεις ότι οι αξιοπρεπείς παίχτες που αναφέρεις δε σε ρεζίλευαν όταν έχασαν όλα τα παιχνίδια με τραγικές διαφορές και σε ρεζιλεύουν τώρα τα πιτσιρίκια? Σε πληροφορώ ότι την Κυριακή ευχαριστηθήκαμε το μπασκετάκι που έπαιζαν τα πιτσιρίκια και δε μας ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι όπως με τους "αξιοπρεπείς παίχτες"!!!

      Διαγραφή
  5. Εγώ πάλι προτιμώ το γήπεδο γεμάτο, ακόμα και με τζαμπατζήδες, ιδίως εάν πρόκειται για πιτσιρίκια παρά τους γεμάτους πλέγματα, όπως αποδεικνύεται από τη συμπεριφορά τους, ανθρώπους του συλλόγου.
    Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να ήθελαν να προστατεύσουν τα νέα παιδιά από το θέαμα (ΤΣ@ΝΤ@) το λένε στα χωριά (για τον 2:19).
    Ένας πολύ μπασκετικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε μιας και είσαι πολύ μπασκετικός για πες μας πως χαρακτήριζες το θέαμα στην αρχή της χρονιάς που δεν έπαιζαν αυτά τα νέα παιδιά???

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε των 10:19 το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας είναι ανδρών, που σημαίνει ότι οι παίδες και οι έφηβοι μόνο επικουρικά, για ευνόητους λόγους, παίζουν στους αγώνες.
      Όταν είναι δεδομένη η άνοδος, η παραμονή ή ο υποβιβασμός και ανάλογα η νίκη ή η ήττα να έχουν τον μέγιστο χρόνο τα πιτσιρίκια.
      Ξεχνάς όμως τις κορώνες περί ανόδου ακόμα και στη Β΄ εθνική στην αρχή της περιόδου...
      Τέλος, τα νέα παιδιά καλά κάνουν και παίζουν πια, μόνο που στον Αριστοτέλη το εφαρμόζουν από ανάγκη κι όχι από επιλογή.
      Μακάρι σε μερικά χρόνια να γίνει και πάλι μεγάλη ομάδα, όπως παλιότερα.

      Διαγραφή
    3. Γιατι δεν πας να ρωτησεις τον τωρινο προπονητη αν απο αναγκη χρησιμοποιει πιτσιρικαδες ή απο επιλογη? Αν και ανδρων το πρωταθλημα, απαγορευεται να εχεις στη δωδεκαδα πανω απο 8 ανδρες. Ε, ο αριστοτελης εχει 8 εφηβους και 4 ανδρες. 20 ποντους εχανε με τους ανδρες 20 και με τους εφηβους. Παλιοτερα τι διαφορετικο εκανε απο τωρα και ηταν μεγαλη ομαδα ενω τωρα οχι?

      Διαγραφή
    4. κέρδιζε αυτό έκανε και ήταν μεγάλη ομάδα.....

      Διαγραφή
  6. ΣΤΟ Β ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ 2Ο ΕΥΡΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαράδεκτο αυτό το συνήθειο !!!
    Όλοι θέλουν να βλέπουν τζάμπα !!!
    Το ίδιο γίνεται και στο τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στις 30/03/14 στις 18:00 στο ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα για την Γ' Εθνική Κατηγορία ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛ - ΓΣ ΜΑΚΑΜΠΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 5,00€.
    ή
    Στην ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ στις 31/03/14 στις 19:15 στο Ο.Α.Κ.Α. τον αγώνα για την Α1 Εθνική Κατηγορία Π.Α.Ο. - ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ: http://www.viva.gr/tickets/sports/paobc-tickets/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είχες προνοήσει όπως κάποιοι άλλοι να πάρεις κάρτα διαρκείας στην αρχή της χρονιάς. Α, για πες μας πόσο είχε του Π.Α.Ο. η κάρτα διαρκείας έτσι για να συγκρίνουμε όλα τα είδη εισιτήριων. Θα μου πεις όμως μετά ότι το ίδιο είναι να βλέπεις τον Αριστοτέλη και το ίδιο τον Π.Α.Ο? Γι αυτό πήγαινε ρίξε το 1/100 από αυτά που βάζει κάθε χρόνο ο Γιαννακόπουλος στον Αριστοτέλη για να αρχίσει να γίνεται σαν τον Π.Α.Ο. και μετά ξεκίνα τις συγκρίσεις εντυπωσιασμού

      Διαγραφή
    2. Επιδεί πρέπει να είσαι ΠΑΝΕΣΧΕΤΟΣ με το άθλημα να σε πληροφορήσω ότι ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για 28 ΑΓΏΝΕΣ εντός εδρας έχει κάρτες διαρκείας από 120,00€ (και για νασε βοηθήσω κάνω κα την διαίρεση) δηλαδή 4,29€ ανά αγώνα για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΥΠΕΛΟ και ΕΥΡΩΠΗ.
      Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ για 10 ΑΓΏΝΕΣ εντός εδρας έχει κάρτες διαρκείας από 25,00€ (και για νασε βοηθήσω κάνω κα την διαίρεση) δηλαδή 2,50€ ανά αγώνα.
      ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ (ΜΕ ΒΑΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ) Ο Π.Α.Ο. ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ. ΑΡΑ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2,00€

      ΤΑ 5,00€ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    3. Επειδή πρέπει να είσαι ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΣ με το όλο θέμα πρέπει να ξέρεις ότι οι εντός αγώνες είναι 11 και όχι 10 άρα ο μ.ο είναι 2,27 και σύμφωνα με την προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Γ' εθνικής ο Αριστοτέλης δεν μπορεί να βάλει εισιτήριο κάτω από 3 ευρώ. Επομένως ΠΑΝΑΣΧΕΤΕ με τις αριθμητικές πράξεις πες μας αν ο μ.ο της κάρτας διαρκείας είναι μικρότερος από το εισιτήριο?

      Διαγραφή
    4. Δεν περίμενα να το καταλάβεις και θα το γράψω πιο απλά:
      Π.Α.Ο.: Μέση Τιμή Κάρτας Διαρκείας 4,29€
      Κατώτατη Τιμή Εισιτηρίου 5,00€
      Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΙΔΙΑ!!!!!

      ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: Μέση Τιμή Κάρτας Διαρκείας 2,27€
      Κατώτατη Τιμή Εισιτηρίου 5,00€
      Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Εσυ κανεις μεγαλο λαθος. Η κατωτατη τιμη εισιτηριου του αριστοτελη ειναι 0 ευρω. Αφου τα 2/3 των φιλαθλων τους αφηνουν να μπαινουν τζαμπα, αλλα προσεξε τι λεω 2/3 και οχι 6/7 που ηθελαν να περασουν ο αναγνωστης με ολο του το σο'ι'.Γι αυτο αν ειχες παρει διαρκειας δεν θα χρειαζοταν να δωσεις 5 ευρω και στην συνεχεια να καθεσαι να ψαχνεις σε ποιο ματς ο Π.Α.Ο θα κανει προσφορα στους φιλαθλους του σε συγκεκριμενη θυρα. Μετα τον ΚΑΟΔ ποσα παει η κατωτατη τιμη του εισιτηριου? Παλι 5 ευρω ή ανεβαινει αναλογα τον αντιπαλο? Η διοικηση του αριστοτελη θεωρησε οτι η ενδοξη ΑΕΛ ειναι ενας καλος αντιπαλος για να αυξησει το εισιτηριο αφου ηταν ο πρωτος αγωνας που εβαλε 5 ευρω εισιτηριο. Οπως και η ενδοξη ΜΑΚΑΜΠΙ ασχετα αν ειναι της θεσαλλονικης και οχι του τελ αβιβ.

      Διαγραφή
    6. * Κολοσσος Ροδου και οχι ΚΑΟΔ.

      Διαγραφή
  9. ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ.ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΠΑΙΖΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ.ΠΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ ΕΙΣΤE ΤΕΛΙΚΑ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ ΠΑΛΙ ΜΕΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ.ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΑ ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ .ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ' ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 2.
      ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΠΕΡΣΥ ΣΤΟ ΔΑΚ.
      ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΟΝΙΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΠΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.

      Διαγραφή
    2. Για ποιο λόγο έφυγαν όλοι οι περσινοί παίχτες κύριε μου....??Νομίζετε πως όλοι ασχολούνται μαζί σας χωρίς λόγο....Αδύνατον τ' αληθές λαθείν....Συνεχίστε να ζείτε στο σκοτάδι σας.....Καλό σας βράδυ..........

      Διαγραφή
    3. ΕΠΕΙΔΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΑΣΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΤΟ ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ GPS (ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ) ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ:
      https://maps.google.com/maps?saddr=Epar.Od.+Florinas+-+Protis%2FLeof.+Stratonon%2F%CE%95%CF%80%CE%B1%CF%81.%CE%9F%CE%B4.+%CE%A6%CE%BB%CF%8E%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%A0%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82&daddr=Unknown+road&hl=en&ie=UTF8&sll=40.798217,21.422997&sspn=0.040739,0.077162&geocode=FT9ObgIdcL9GAQ%3BFUqabgIdhO9GAQ&mra=mift&mrsp=1&sz=14&t=m&z=14

      Διαγραφή
  10. Ωραία με αυτές τις επιλογές που κάνατε καταφέρατε να μείνετε μόνοι στο σύλλογο...τα πιτσιρίκια οι δύο μεταγραφές και η διοίκηση.από ότι καταλάβατε στο γήπεδο θα παρακολουθείτε μόνοι σας τα ματς με 3-4 μύγες 5 ευρώ για αυτή τη παρωδία δέν πρόκειται να δώσει κανένας από εμάς.είστε και πολύ αχάριστοι έχω να αναφέρω πόυ πέρυσι είχατε απίστευτη στήριξη από τον κόσμο από το πρώτο ματς εντός μέχρι και το τέταρτο ματς των τελικών στη Καστοριά...δέν μπορείτε σε καμια περίπτωση να πείτε πως υποστηρίζαμε μόνο στις καλές στιγμές.και τέλος εύχομαι εγώ προσωπικά ο ανώνυμος " μην φάω και καμια Μήνυση"επιτέλους να αναλάβουν το μπασκετικό τμήμα άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α.Β@@@, άρχισες να λες βλακείες. Ξέρεις πολύ καλά πως 5 ευρώ είναι υπέρπολλα για μια κοινωνία σαν την Φλώρινα, τέτοια εποχή με μια ομάδα που δεν πρόκειται να κερδίσει ούτε φιλικό αγώνα. Αλλά ξέρεις τι, θα 'πρεπε να έρθει κάποιος δικός σου στον αγώνα, και να του ζητήσουν 5 ευρώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ό,τι και να λέτε όλοι εσείς οι ''ανώνυμοι'' χάνετε την ουσία. Η τιμή του εισιτηρίου ήταν ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Δεν γίνεται σε μια κοινωνία όπως η Φλώρινα, μια τέτοια εποχή, να ζητάς απο παιδιά και γενικότερα απο τους φιλάθλους να σου δώσουν 5 ευρώ(!) για να δουν τους φίλους/γιους κ.λ.π τους, γιατί οι χορηγοί σου σε παράτησαν και κάποιος πρέπει να βγάλει το φίδι απο την τρύπα.
    Ο Πρόεδρος των φανατικών: Gate-0-
    Παναγιώτης Παπαδόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aνθόπουλος Γιώργος18 Μαρτίου 2014 στις 10:57 μ.μ.

    Η επιστολή του "ανώνυμου" είναι εξαιρετικά άστοχη, αρκετά εμπαθής και ειρωνική (το εισιτήριο είναι υποχρεωτικό στη Γ΄ Εθνική, εξαιρούνται βέβαια οι νεαροί)). Πέρα από τις όποιες ευθύνες που βεβαίως μπορούν να καταλογιστούν στην ομάδα (παίκτες-προπονητές-παράγοντες), οι φίλαθλοι είναι αυτοί που στηρίζοντας την ομάδα οικονομικά και ηθικά θα φέρουν αγωνιστική ανάταση (όπως έγινε και στο παρελθόν). Κάποιοι όμως επίδοξοι χορηγοί ή απλοί φίλαθλοι εγκατέλειψαν πολύ γρήγορα το καράβι με αποτέλεσμα η ομάδα να μην έχει τη δυνατότητα ούτε τα απαραίτητα έξοδα να καλύψει. Η Γ΄ Εθνική δεν είναι τοπική κατηγορία, έχει 10πλάσιες απαιτήσεις, αγωνιστικά και οικονομικά. Όταν κάποιος γονατίζει τον βοηθάμε να ορθοποδήσει δεν του δίνουμε την χαριστική βολή. Μπράβο στα παιδιά που συνεχίζουν να αγωνίζονται σε αντίξοες συνθήκες. Έτσι τιμούν τον εαυτό τους και το σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΤΑΣΕΙΣ, ΚΡΙΣΕΙΣ, ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΕΣ Κ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ... ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ.. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΑΜΥΝΤΑΣ , ΑΤΡΑΠΟΣ Κ ΑΜΥΝΤΑΙΟ.. ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ???? ΡΩΤΑΩ Κ ΠΡΟΤΕΙΝΩ.. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.. ΤΕΣ ΠΑ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ... ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ...
    ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ...Κ ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καταρχήν η αρχική ανάρτηση του Ανώνυμου (εδώ, αλλά επώνυμου σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης) μόνο ως ποντιακό ανέκδοτο μπορεί να χαρακτηρισθεί!!! Θέλει δηλαδή να μας πείσει πως είναι απαράδεκτο που δε μπήκαν μαζί του άλλοι 3 μεγάλοι με 1 μόνο εισιτήριο!!! Ας μας πει κάποιος επίσημα από την ομάδα τον αριθμό των εισιτηρίων που κόπηκαν στον αγώνα. 10-15 εισιτήρια για 40 φιλάθλους? Τι να πει κανείς απλά "δε σχολιάζω άλλο" που έλεγε και μια ψυχή!!! Τέλος επειδή έχω πληρώσει όχι 1 αλλά 2 διαρκείας από τους πρώτους έχω να πω σε όλους τους όψιμους κόπτοντες "φιλάθλους" ας μας πουν που ήταν όλον αυτόν τον καιρό που έμπειροι κατά τα άλλα παίχτες διέσυραν το σύλλογο κάνοντας τραγικές εμφανίσεις!!! Αλλά ξέχασα αυτοί ήταν φιλαράκια μας και δε μπορούσαμε να κάνουμε κριτική!!! Αφήστε λοιπόν ήσυχα τα πιτσιρίκια και όσους μείναμε να βλέπουμε την ομάδα να τελειώσουν τη σεζόν και εύχομαι του χρόνου να οργανωθεί ο σύλλογος καλύτερα κρατώντας μακριά από την ομάδα τους παίκτες - παράσιτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. peite mas kurie poioi paixtes diesuran me ts emfaniseis tous tn sulogo....??..onomastika oxi aerologies....PEITE ONOMATA......

      Διαγραφή
  16. ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΓΝΟΣ ΦΙΛΑΛΘΟΣ!ΑΣΤΟΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ι ΠΙΟ ΣΤΑΘΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το σύμπαν έχει κάποια όρια.. η βλακεία των Φλωρινιωτών ΟΧΙ.
    Δηλαδή μερικοί (συμπεριλαμβανομένου και του "πειθαρχημένου" Γιώργου Ανθόπουλου, θέλετε ομάδες με τρεις φιλάθλους στη κερκίδα.. αρκεί αυτοί να έχουν κόψει εισητήριο!!!! Γιατί δεν πάτε καμιά βόλτα.. (συμπεριλαμβανομένου και του "καθώς πρέπει και πειθαρχημένου" Γιώργου Ανθόπουλου).. να πάρετε λίγο αέρα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι πάρα πολύ κακός, χαζός, ανώριμος, άσχετος και αγνώμονας που πιάνεις στο στόμα σου τον Γιώργο Ανθόπουλο. Αυτόν που έστησε αυτό που "τάχα" εσύ αγαπάς (την ομάδα) και που θέλεις "τάχα" το καλό της. Δεν είσαι Φλωρινιώτης. Είσαι άκρως επικίνδυνος και βλαξ με περικεφαλαία.
      (Παρακαλώ τη σύνταξη μην κόψει το σχόλιο εξαιτίας της λέξεως "βλαξ" διότι ο σχολιασμός του συγκεκριμένου ανωνύμου ήδη περιέχει τη λέξη "βλακεία των Φλωρινιωτών" και ως εκ τούτου δεν γίνεται να κόψετε το αντι-σχόλιο. Ευχαριστώ.)

      Διαγραφή
  18. to tzampa oydeis emishse ... ton tzampatzh omws oloi ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. «Φλωρινιώτες αεί γκρινιάρηδες»!

    Η γκρίνια σε αυτήν την πόλη δεν έχει τελειωμό. Χιλιάδες τα συνεχή παράπονα.
    - Γίνονται εκδηλώσεις; Γιατί γίνονται εκδηλώσεις;
    - Δεν γίνονται εκδηλώσεις; Γιατί δεν γίνονται εκδηλώσεις;
    - Γίνονται στο ποτάμι; Γιατί γίνονται στο ποτάμι;
    - Δεν γίνονται στο ποτάμι; Γιατί δεν γίνονται στο ποτάμι;
    - Γίνονται στο πάρκο; Γιατί γίνονται στο πάρκο;
    - Δεν γίνονται στο πάρκο; Γιατί δεν γίνονται στο πάρκο;

    Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια!
    Σ' αυτό το μέρος ΠΟΤΕ δεν επικροτείται και ΠΟΤΕ δεν στηρίζεται καμιά προσπάθεια, όσο μικρή και φιλότιμη και εάν είναι.

    Το γεγονός ότι η ομάδα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ είναι η μοναδική ομάδα που αγωνίστηκε 3 φορές στη Γ’ Εθνική δεν «λέει» τίποτε στους φιλήσυχους Φλωρινιώτες;
    Αυτό μπορεί να κάνει φέτος και αυτό κάνει! Τι πιο φυσιολογικό από το να πέσει κατηγορία;

    Φτιάξτε λοιπόν όλοι εσείς μια ομάδα της αρεσκείας σας και φτάστε την όπου θέλετε. Με διοίκηση, προπονητές, χορηγούς και παίκτες όποιους θέλετε. Το ότι φτιάχτηκαν άλλες 3 ομάδες για να χτυπήσουν τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ δεν το έχετε αντιληφθεί; Φυσικά το ερώτημα είναι, εάν θέλει να συνεργαστεί κάποιος με εσάς!!!

    Η ανανέωση που επιχειρείται με τα νέα παιδιά της ομάδας, σας ενοχλεί; Κρίμα! Σκεφτείτε το: Μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου στην Γ’ Εθνική!!! Έστω και για λίγους αγώνες!!!! Πόσο κάφροι είναι όσοι δυσανασχετούν με τους νέους παίκτες!!!

    Το ότι αρκετοί παλαιοί παίκτες, πολυνίκεις και πρωταθλητές, που επιτυχώς έκλεισαν τον κύκλο τους και οφείλουν από μόνοι τους να αποχωρήσουν από την ομάδα, δεν είναι ορατό στους «ειδήμονες» της Φλωρινιώτικης μπασκετικής παράγκας; Ή πρέπει να παίζουν συνεχώς και με Αλτσχάιμερ;

    Το ότι στηρίζουν την ομάδα κάποιοι παλαιοί παίκτες, με χίλια προβλήματα, δεν σας αρκεί;

    Μόνο σχόλια, σχόλια, σχόλια, σχόλια …
    Θέλουμε, θέλουμε, θέλουμε!!!!


    «Σιγά μην κάνουμε μεταρρυθμίσεις» !!!!! Το σύνθημα των Φλωρινιωτών.
    «Σιγά μην σπάσουμε αυγά»!!! Η πεποίθησή τους.
    «Σιγά μην αλλάξω»!!! Το φρόνημα.
    Αυτοί είστε που φτάσατε τη Φλώρινα τόσο χαμηλά!!!

    ΜΠΡΑΒΟ στον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ που προσπαθεί. Που πάει κόντρα στην κατεστημένη και εγκατεστημένη γκρίνια.

    ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά που αγωνίζονται, ενώ ξέρουν ότι θα πέσουν κατηγορία, αποκτώντας εμπειρίες.

    ΜΠΡΑΒΟ στους γονείς που εμπιστεύονται και στηρίζουν τα παιδιά τους.

    ΜΠΡΑΒΟ στους χορηγούς που συνεχίζουν να στηρίζουν την ομάδα μας.

    Όλοι εσείς οι άλλοι;
    Σιγά μην κάνετε μεταρρυθμίσεις !!!!! Σιγά μην σπάσετε αυγά!!! Σιγά μην αλλάξετε!!!
    Και έτσι θα παραμείνετε στο περιθώριο!!!

    (Ήμουν στο γήπεδο και αντιλήφθηκα το περιστατικό της εισόδου του κυρίου στο γήπεδο μετά της πολυμελούς κουστωδίας του. Κρίμα γιατί εκφράζει τη νέο-Φλωρινώτικη νοοτροπία, που δυστυχώς επεκτείνεται και στη νέα γενιά. Βρίσκω εμπαθή και υπερφίαλη τη λογική του και τελείως ανώριμα, κακόβουλα και εμετικά τα όποια παράπονα του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ σιγουρα εισαι μεσα στα 5-6 ατομα που εχουν μεινει στην ομαδα(και μαλλον δεν εχεις σχεση με το αντικειμενο)." Το ότι αρκετοί παλαιοί παίκτες, πολυνίκεις και πρωταθλητές, που επιτυχώς έκλεισαν τον κύκλο τους και οφείλουν από μόνοι τους να αποχωρήσουν από την ομάδα, δεν είναι ορατό στους «ειδήμονες» της Φλωρινιώτικης μπασκετικής παράγκας" Ποιος αποχωρησε μονος κυριε ? Αυτους που διωξατε με ακυρες προφασεις χωρις να σεβαστεις τιποτα απο οσα προσφεραν τοσα χρονια? Οτι καλογραμμενη μπαρφουφα και να πεταξετε εδω,η Φλωρινα ειναι μια μεγαλη παρεα και ολα μαθαινονται..Ολοι ξερουμε τη πραγματικα παιχτηκε φετος,και αν καποιο "αποχωρησαν"η τους διωξανε.Αλλα ετσι σας συμφερει να λετε εσας.. Δυστηχως στην ομαδα αυτη που πραγματικα υποστηριζει και θα συνεχιζει ολη η πολη,ανεξαρτητα σε ποιο σωματεια αγωνιζετε ο καθενας,υπαρχουν ατομα που καμια σχεση δεν εχουν με αντικειμενο,και ονοματα δεν αναφερω,για να μην υπαρξουν...μηνυσεις..Καλη σου μερα.

      Διαγραφή
    2. Οι 2 άλλες ομάδες δημιουργήθηκαν για τους μεγάλους σε ηλικία παίκτες που δεν επιθυμούν πλέον διακρίσεις. Στην μια από αυτές πληρώνουν από την τσέπη τους τις μετακινήσεις τις δικες τους, των διατητών και της γραμματείας. Πληρώνουν επίσης τον γιατρό του αγώνα. Δεν έβαλαν εισιτήριο το οποίο τους το επιτρέπει ο νόμος (μέχρι 3,00€).
      Όταν το καλοκαίρι ανέβηκε Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΑΣ αγωνιστικά στην Α' ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, Ο ΑΡΗΣ ΑΤΡΑΠΟΥ του έδωσε τους παιχτες που ζήτησε για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία και όποιοι από τον ΑΜΥΝΤΑ ΣΚΟΠΙΑΣ ήθελαν μετακινήθηκαν στον ΑΡΗ ΑΤΡΑΠΟΥ. Λόγο συγχωνεύσεων ομάδων της Κοζάνης τελικά ανέβηκαν και οι δυο.

      Από ΑΣΧΕΤΟΥΣ γέμισε το γήπεδο την Κυριακή.

      Διαγραφή
    3. mallon esu eisai eisai enas apo autous pou katestrepsan to basket....dn exeis kamia epafh me to a9lhma....eisai ena provato tou aristoteli....an h9ele riziki ananewsh me mikrous 9a t ekane apo tn arxh ts xronias kai oxi twra apo anagkh....mpeeeeeeeeeeeee..........

      Διαγραφή
  20. ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΙΚΗ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑ 5,00€, ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΔΩΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ!!!!!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΤΕ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ "ΡΕΛΑΝΤΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ.
    ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ). ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενω με τον αστερα λαρισας που δεν εσπρωχναν και δεν τραβουσαν παιζοντας σωστο μπασκετ κερδισαν γιατι ο αστερας επαιζε στο ρελαντι. Καλα οι διαιτητες δεν εβλεπαν να δωσουν φαουλ? Πες μα ρε φιλε σε ποια απο τις αλλες 2 ομαδες της πολης παιζουν σωστο μπασκετ να τα στειλουμε? Η μια δεν εχει παιδικα τμηματα και η αλλη δεν εχει προπονητη ουτε καν στο ανδρικο.

      Διαγραφή
    2. Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΈΧΕΙ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ;
      ΑΠΟ ΠΟΥ;
      ΜΗΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ ΩΣ ΣΥΝΟΔΟΣ;

      ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ.
      ΠΑΠΑΓΑΛΕ!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. ΡΕ ΓΚΑΣΜΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΡΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. Η ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΠΛΕΟΝ. ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ? ΕΣΥ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ? ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΑΙΧΤΗΣ. Η΄ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ?

      Διαγραφή
  21. Διαβαζω μερικα σχολια και γελαω μονος.. ο 7:52 μας λεει οτι γινεται προσπαθεια για κατι καλο..Καλα ρε φιλε μας κοροιδευεις τελειως..?Ποια ειναι η προσπαθεια για κατι καλο ? Που δυαληθικε ολη η ομαδα και φερατε τους μισθοφορους απο Κοζανη,Καστορια και απο οπου νανε και διωξατε τα παιδια που πονανε την ομαδα,παιζουν τοσα χρονια αφιλοκερδος και παρατανε δουλειες και οικογενειες για να αγωνιστουν ? Μου λεει αλλος εχει εξοδα η εθνικη κατηγορια για αυτο βαζω 5 ευρω εισητηριο.Φιλε ηξερες οτι εχει εξοδα πριν παρεις την ανοδο..Αλλα ο προγραμματισμος ηταν τοσο σκ@τ@ οσο και η ομαδα που εχει μεινει..Για αλλη μια φορα 3-4 ανθρωποι ρεζιλεψαν το ονομα της πολης μας..Εσεις οι 3-4 που μεινατε λοιπον να χαιρεστε την ομαδα που αφησατε..Και απειληστε με μηνυσεις οπως ακουστηκε ατομα επειδη ειπαν καποια πραγματα που σας πονεσαν..Καλο απογευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ένα ΜΠΡΑΒΟ στον φίλο Ανώνυμο 19 Μαρτίου 2014 - 12:29 μ.μ.

    Περιέγραψε με τον πιο γλαφυρό τρόπο αυτό που συμβαίνει και στον Αριστοτέλη αλλά και στη Φλώρινα γενικότερα!!!

    Δε θα διαφωνήσω με το ότι η ομάδα είναι σε τραγική κατάσταση και φυσικά αναγκασμένη να παίζει με τα πιτσιρίκια.
    Ίσως ακόμα και η τιμή του εισιτηρίου να ήταν υψηλή, αν και από ότι είδαμε δεν κόπηκαν πολλά εισιτήρια. Αν δηλαδή κόπηκαν περί τα 15 εισιτήρια για 45 (1 στα 3) άτομα τότε η πραγματική τιμή του εισιτηρίου ανήλθε στο 1,67€ για τον καθένα. Οπότε δε πιστεύω ότι όλα αυτά γράφονται για την τιμή του εισιτηρίου!

    Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος: Ναι η κατάσταση είναι τραγική. Αναγκαστικά παίζουν με τα πιτσιρίκια και με όσους έμειναν. Αυτό δεν είναι απαραίτητα το χειρότερο. Το χειρότερο ήταν όταν έπαιζαν τραγικά κάποιοι "φιλότιμοι που παράταγαν δουλείες και οικογένειες" οι οποίοι φυσικά έπαιζαν ΜΟΝΟ για να ικανοποιήσουν το ΕΓΩ τους. Αυτό ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές και αυτό είναι που δημιουργεί το πρόβλημα τώρα. Ειλικρινά ευχαριστούμε για όσα προσφέρατε στην ομάδα αλλά μη ξεχνάτε ότι ερασιτεχνικό μπασκετάκι παίζατε. Αν δε σας κάνει ο σύλλογος υπάρχουν κι άλλοι για να συνεχίσετε να προσφέρετε και να σας βλέπουν και οι φίλαθλοι που θέλουν. Το καπελάκι σας και αντίο! Γιατί όμως τόση φασαρία και σχόλια επί σχολίων? Ναι ο Αριστοτέλης είναι ένα "αχάριστο" σωματείο και δε σας φέρθηκε όπως έπρεπε και παίζει και τραγικό μπάσκετ αυτή τη στιγμή. Οπότε μακριά όλοι εσείς και οι φίλαθλοι που δε θέλουν να πονάνε τα μάτια τους από το μπάσκετ που παίζουν τα μικρά! Προς τι όλος αυτό ο ντόρος?

    Αυτοί δε που νιώθουν ρεζιλεμένοι ας βγουν αντρίκια να μιλήσουν για την εικόνα της ομάδας τότε που δεν ήταν "διαλυμένη". Αλλά φυσικά κανείς δεν ασκεί κριτική για το τότε!

    Μην ασχολείστε λοιπόν με την ομάδα και αφήστε τους πιτσιρικάδες να παίξουν και να αποκτήσουν εμπειρίες και λύστε τα όποια προσωπικά προβλήματά σας εκτός γηπέδου!!! Καθένας είναι υπεύθυνος για αυτά που κάνει και φυσικά λέει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να δούμε θα αποδεσμευτούν όσοι θέλουν να φύγουν;
      Ήδη ακούγονται περίεργα πράγματα για ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  23. Βλέπω κάποιους σχολιαστές που με περισσή ευφράδεια λόγου εξάρουν τις προσπάθειες του Αριστοτέλη (της ομάδας άραγε ή των «παραγόντων») και επικρίνουν όσους «τολμούν» να εκφράσουν την οποιαδήποτε κριτική στον σύλλογο βαπτίζοντας την ως «γκρίνια». Πραγματικά κανείς δεν τα βάζει με τους παίκτες του Αριστοτέλη. Μικροί ή μεγάλοι προσφέρουν ότι μπορούν, θυσιάζοντας προσωπικό τους χρόνο επειδή αγαπούν την ομάδα τους και το μπάσκετ. Θα έπρεπε όμως να αναλογιστούμε το εξής: Οι παίκτες που προσφέρουν στην ομάδα αφιλοκερδώς και όσοι πληρώνονται για να παίξουν έχουν τις ίδιες υποχρεώσεις; Θα μπορούσε λοιπόν κάποιος από αυτούς που τα βρίσκουν όλα τέλεια και αγγελικά πλασμένα , αντιμετωπίζοντας όσους ασκούν κριτική απλά ως κακόβουλους να δώσει εύστοχες απαντήσεις στα εξής:

    - Με ποια λογική αυξάνεται η τιμή του εισιτηρίου λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος, όταν ο υποβιβασμός είναι πλέον βέβαιος. Πόσα χρήματα προσδοκούν να μαζέψουν σε δύο παιχνίδια ώστε να αξίζει ο κόπος για όλη αυτή τη φασαρία;

    - Όταν η έλλειψη παικτών είναι εμφανής μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί εκδιώχτηκαν οι παίκτες Νίκος Ιωαννίδης και Μιχάλης Σιδηρόπουλος ( με πολλά χρόνια - ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ- στην ομάδα και οι δύο), εντελώς απροειδοποίητα με γελοίες προφάσεις και με συνοπτικές διαδικασίες και μάλιστα με τον πιο προσβλητικό τρόπο πριν ακόμα τελειώσει η αγωνιστική περίοδος; Για ποιο λόγο δεν περίμεναν το τέλος της σεζόν για να αποδεσμεύσουν τους παίκτες δεδομένου ότι ο υποβιβασμός ήταν ήδη αναπόφευκτος άρα δεν απαιτούνταν (και δεν δικαιολογούνταν) κάποια άμεση και δραστική ενέργεια;

    - Για ποιο λόγο όταν κάποιοι προσπάθησαν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους παίκτες που εκδιώχτηκαν απειλήθηκαν με μηνύσεις;

    - Γιατί μετά από απουσία πολλών αγωνιστικών εμφανίστηκαν ξαφνικά κάποιοι παίχτες στον αγώνα της 9ης Μαρτίου ( ή μήπως ήταν τυχαίο); Γιατί το παιχνίδι της 9ης Μαρτίου ήταν «ιδιαίτερο» όταν ο υποβιβασμός ήταν και είναι με μαθηματική ακρίβεια δεδομένος; Μήπως ήταν κρίσιμο παιχνίδι για την Καστοριά; Και αν ναι τον Αριστοτέλη γιατί τον αφορά;

    - Και τέλος ποιοι είναι αυτοί που θεωρούν τον Αριστοτέλη «τσιφλίκι» τους ;

    Θα παρακαλούσα κάποιον να έδινε πειστικές αλλά και λογικές απαντήσεις για όλα αυτά και ίσως η «γκρίνια» να σταματήσει.
    Υ.Γ. Ζούμε στην Φλώρινα και καλώς ή κακώς ΟΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιος σου ειπε οτι ολα ειναι τελεια στην ομαδα μπασκετ του Αριστοτελη? Εχουν γινει λαθη πολλα και ισως συνεχισουν να γινονται. Να ρωτησω και εγω κατι: γιατι τωρα ξαφνικα ασχολειστε με την ομαδα και τα προβληματα της και οχι απο τις πρωτες αγωνιστικες? Αλλο αλληλεγγυη και αλλο κατηγοριες αβασιμες εναντιων ανθρωπων με οικογενειες. Και στο προχθεσινο παιχνιδι εμφανιστηκε παιχτης που ελειπε πολλες αγωνιστικες, τι να λεει. Ετσι ειναι το ερασιτεχνικο μπασκετ, οποτε θελει ο καθενας φευγει ή ερχεται ή δεν παει σε εκτος εδρας ματς. Λαθος νοοτροπια αλλα συμβαινει. Για το εισιτηριο εχεις δικιο. Για τους 2 παιχτες δεν γνωριζω τι εγινε και εκδιωχθηκαν.

      Διαγραφή
    2. Φιλε 5:59 τα λες πολυ ωραια..Αλλα δυστηχως δεν προκειτε να παρεις ποτε απαντηση..Παικτης-μεταγγραφη ο οποιος σταματησε να κατεβαινει και μαλιστα μαζεψε τα πραματα του απο τα αποδυτηρια της ομαδος εμφανιστηκε ξαφνικα στο παιχνιδι το οποιο αναφερεις..Γιατι αραγε ?? Ξερουμε ολοι το γιατι..Το ανεπισημο γιατι "Ετσι ειναι το ερασιτεχνικο μπασκετ, οποτε θελει ο καθενας φευγει ή ερχεται ή δεν παει σε εκτος εδρας ματς"..To ανεπισημο γιατι υπηρχαν τα..λεφτα απο πισω..Αλλα αυτα δεν κανει να τα λεμε γιατι υπαρχει ο κινδυνος....μηνυσης...

      Διαγραφή
    3. Ο Νίκος Παπούλιας γιατί έφυγε;;;;;;;;;;
      Ούτε και αυτό θα το γνωρίζεις γιατί είσαι βαθειά νυχτωμένος.
      Το ένα δεν γνωρίζεις το άλλο δεν γνωρίζεις τί ήρθες να μας πεις.
      Από το 1986 έχω δει και γνωρίζω πολλά για όλους τους συλλόγους, αυτούς που υπάρχουν τώρα και αυτούς που διαλύθηκαν (ΓΕΦ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΚΡΙΤΑ, ΑΜΥΝΤΑ ΣΚΟΠΙΑΣ και ΑΡΗ ΑΤΡΑΠΟΥ).

      ΧΘΕΣΙΝΕ οπαδέ (γονέα) ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ με το θέμα δεν το κατέχεις και εκτίθεσαι.
      Αν ε\ήσουν φίλαθλος θα πήγαινες και στους αγώνες των άλλων συλλόγων της Φλώρινας και όχι μόνο όταν παίζει ο υιός σου.

      ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  24. ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΑΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!!
      ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ (ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ).

      Διαγραφή
  25. 2,17 ΕΥΡΏ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΕΙΣΙΤΉΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΜΟΥ ΚΟΙΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΓΑΠΙΕΜΑΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 3 - 5 ΕΥΡΩ.
    Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ;
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ; Ή ΔΕΝ ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΟΥΤΕ 200 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
    ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΥΞΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΙΜΗ.
    ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΘΕΛΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τι εγινε παπαγαλακια;Σταματησε το τιτιβισμα;Το καταπιατε αμασητο κι'αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. realistika to basket ths polhs mas pleon einai polu xamhla!3 omades 30 40 paixtes apo tous opoious kana dekaria kanoun thn diafora!kairous na doulepsoun me nea paidia na bgoun neoi athlites me paideia giati pleon lefta na arxisoun na dinoun gia nas phgaineis na blepeis agwnes antrwpos den tha pataei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 10 ειναι πολλοι!!!δεν μου βγαινουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Συμφωνω με τον/την ''Ανώνυμος22 Μαρτίου 2014 - 11:03 π.μ.''.Το προβλημα ομως εγκειται στη νοοτροπια-παιδεια που εχουν και εμφανιζουν μεσω των αθλητων,νεωτερων και μη,οι προπονητες-παραγοντες και οσοι ασχολουνται παρασκηνιακα.Η φιλοσοφια του καθενος ειναι αποδεκτη,αρκει να μην εκφραζει αρχες μοναρχιας-ολιγαρχιας.Τιθεται θεμα διαπαιδαγωγησης,γι΄αυτο και οι προσωπικες φιλοδοξιες του καθε εμπλεκομενου,πρεπει να παραμεριζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. mia polu petyxhmenh fournia pou apartize to roster tou aristotelh sxedon 20 xronia exei pleon megalwsei kai siga siga apoxoroun enas enas oi paixtes!sthn parousa fash moiazei apithano na sunexeisei na prwtagonistei o sullogos ta epomena xronia!kalo einai na mpainoun ta nea paidia alla agwnistika den mporoun akoma na stathoun oute sto A topiko!ola auta ta xronia perasan paixtes pou eixan ta fonta orismenoi na paiksoun kai se ypsilotero epipedo!!gia na exeis athlitikh paideia prepei na paikseis basket mikros!o kosmos pou parakolouthei xronia basket kserei na ektimaei kapious paixtes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.