Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Σύσκεψη φορέων της Φλώρινας για τη «μικρή ΔΕΗ»

Σας καλούμε να παραβρεθείτε την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ. στο εργατικό κέντρο Φλώρινας για να αποφασίσουμε τις ενέργειες που θα πρέπει να προβούμε, για το μεγάλο θέμα που είναι στην επικαιρότητα και αφορά την πώληση των μονάδων της Φλώρινας και τη δημιουργία της μικρής ΔΕΗ, που η κυβέρνηση δρομολογεί το τελευταίο χρονικό διάστημα υποθηκεύοντας το μέλλον των εργαζομένων και των κατοίκων του ακριτικού μας νομού.
Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

ΓΙΑ ΤΟ Ε.Κ.Φ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ

8 σχόλια:

  1. πολυ σωστη η κινηση σας κυριε μπιρο κ κυριε δεληγιωργη αλλα αργοπορημενη.α κ ξεχασα οτι τα κομματα που εκπροσωπειται στις εκλογες τα εχουν πουλησει ολα εναντι πινακιου φακης.κ ας καταλαβει ο κοσμος της φλωρινας οτι η πωληση της δεη δεν τους συμφερει,περα απο καποιους που ειναι της λογικης αφου δεν μπηκαμε εμεις στη δεη ας πουληθει.δηλαδη να ψοφησει η κατσικα του γειτονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ; ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΕΙ. Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΘΕΣΗ ΤΟΥ; ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 3000 ΕΥΡΩ ΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ 800 ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 2..ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΜΕ 1 ΑΤΟΜΟ Η ΜΕ ΤΡΕΙΣ....???ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΟΣΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΓΝΙΤΗ ΣΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΚΗΣ ΓΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εδώ και μήνες το .... ε.κ. ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΟΡΘΙΟ.Περισσότερο δραστήριος λχ για την αιθαλομίχλη ήταν ο ...... Παντελής Σολάκης απ ότι αυτοί εκεί μέσα !!!!! Μάλιστα ήταν και κλειστό λόγω έλλειψης πετρελαίου θέρμανσης( εδώ το δούλεμα του ε.κ. ξεπέρασε κάθε όριο απραγίας του) . Τώρα που ανακοινώθηκε ότι η Φλώρινα έγινε "ειδική οικονομική ζώνη μεγαλοκατασκευατών και μεγαλοεργολάβων" - όπως κάποιοι άλλοι ευαγγελίζονταν σε ημερίδες του Ε.Β.Ε. - έτσι κατόπιν ...ΚΗΔΕΙΑΣ ξύπνησαν μέχρι και ο ..Λιάνης από την νεκρώσιμη χειμερίαν νάρκη.Οι πιο "έξυπνοι" συνδικαλιστές του ε.κ. σαν τους αρουραίους κρυφθήκαν στα @@@ του Καμμένου άλλοι στο κοντό παντελονάκι του Τσίπρα ή του Καρυπίδη και άλλοι στα φουστάνια της Ραχήλ του Καμμένου και οι πιο μεγάλοι και έγκαιρα ενημερωμένοι πασοκονεοδημοκράτεσ αρουραίοι γίναν δημοτικοί και αντιδήμαρχοι η διορίζονταν σε ειδικές επιτροπές στο δημοτικα συμβούλια του κάθε Βοσκού Ποιμενάρχη ..Το Εργατικό Κέντρο σε λίγο καιρό , λυπούμαι που θα το αποκαλύψω, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ...γιατί απλούστατα δεν θα έχει ούτε μέλη , ούτε σωματεία δεητζήδων ή άλλων να τους κοιμίζουν η αφυπνίζουν κατόπιν καταστροφής όπως πολύ "εξυπνα" έπραξαν τότε με την συγκέντρωση για το πετρελαιο θέρμανσης ..μήνα Μάρτιο! κατόπιν φοβερού χειμώνα και τρομερής κατανάλωσης πετρελαίου....Το ε.κ. άς γίνει κέντρο ψυχαγωγίας και εκτόνωσης , καφετέρια, πανσιόν συνταξιούχων ή σε λίγο και άνεργων συνταξιούχων ( ο Ρωμανιάς άς έιναι καλά για το πρώτο -έβαλε το χεράκι του) ή ότι άλλο ...η εποχή ΤΟΥ Ε.Κ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΝΟΜΟΙΟΥΧΩΝ ΔΕΗΤΖΗΔΩΝ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ..΄τώρα τρεξτε φωνάξτε ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΕΙ .....είναι πλέον πολύ αργά και λυπούμαι κ. Μπίρο για την κατάληξη σας....ΚΟΙΜΙΖΑΤΕ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΦΟΡΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ και τώρα ζητάτε και τα ρέστα...ΟΧΙ το Ε.Κ. του κομματικού συνδικαλισμού έλαβε τέλος με μοιραίες συνέπειες για εργαζόμενους και ολάκερη την τοπική κοινωνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα ήθελα να μάθω εάν το Εργατικό Κέντρο καταβάλει μισθώματα για το ακίνητο ιδιοκτησίας του ΟΑΕΔ (πλέον) και πόσα. Εάν όχι γιατί όχι. Το ίδιο ισχύει και για τα σωματεία που φιλοξενούνται στο κτήριο.
      Κατά τα λοιπά ο ΕΟΠΥΥ ψάχνει ακίνητο να στεγαστεί και μάλιστα δωρεάν.

      Διαγραφή
  5. Οτι θα πουληθει η ΔΕΗ θα πουληθει το θεμα ειναι τι θα κερδισει ο λαος της φλωρινας και οχι οι δημαρχοι και τρηγυρο απο αυτους, τι διασφαλησεις θα εχουμε απο την σωστη λειτουργεια αυτων των εργοστασιων και ορυχειων γιατι ας μην γελιομαστε μεχρι τωρα η μελιτη 1 υπολητουργουσε.Ο ιδιωτης που θα αγορασει μελιτη1, ορυχεια,θα κασκευασει μελιτη2,θα τα δουλευει στο φουλ και δεν ξερω αν εχει την διαθεση να προσεχει το περιβαλον,που θα βρει νερο για την μελιτη2΄,παλι με γεωτρησεις γιατι απο οτι ξερω το φραγμα του Σκοπου φτανει μονο για μια μοναδα,ποσα ατομα θα απασχολει και απο πια περιοχη και αλλα πολλα που πρεπει να απαντηθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. se pio planiti zis 824? idi poylithike i dei

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.