Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Ο Αριστοτέλης ευχαριστεί την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά την Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ) για την ευγενική προσφορά της που εκφράστηκε με τη δωρεά του συλλεκτικού τόμου «Ο Πατριαρχικός Ναός του Αγίου Γεωργίου» (έκδοσής της), προς το Τμήμα της Βιβλιοθήκης του Συλλόγου μας.
Η χειρονομία αυτή καταδεικνύει, εκτός από την ανιδιοτελή και ευγενική χειρονομία εκ μέρους της, την αγάπη και εκτίμηση που τρέφει η ΕΜΣ προς τον «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» για το έργο που επιτελεί επί 73 συνεχή χρόνια. Αποκτά δε βαρύνουσα σημασία, εάν ληφθεί υπόψη ότι γίνεται σε εποχή πολυποίκιλης κρίσης, ενάντια στο πνεύμα της ιδιωτείας που τείνει να επικρατήσει σε κάθε πτυχή της ζωής.
Ο συλλεκτικός αυτός τόμος θα εμπλουτίσει την πλούσια Βιβλιοθήκη του Συλλόγου μας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Στην προσπάθεια που κάνουμε για να διατηρήσουμε την ιστορία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ και να εξασφαλίσουμε την πορεία και το αύριο του Συλλόγου, μέσα από τα πιεστικά προβλήματα του σήμερα, η ΕΜΣ ήλθε ως αρωγός με την ένθερμη χειρονομία της.
Ευχαριστούμε!

Το Δ.Σ. του ΦΣΦΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.