Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ένα ερώτημα για τους δημάρχους, πολιτευτές (και υποψηφίους) της Δ. Μακεδονίας

Οι άλλοι Δήμαρχοι του Νομού Κοζάνης, αλλά και όλης της Δ. Μακεδονίας, καθώς και οι Πολιτευτές, έχουν ενημερωθεί, όπως θα έπρεπε, για το ζήτημα της ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ του ΕΚΑΒ Δ. Μακεδονίας, που μεθοδεύει, για τους δικούς του αδιευκρίνιστους λόγους ο Δήμαρχος Κοζάνης;
Το ΕΚΑΒ Δ.Μ. δεν αφορά μόνο την Κοζάνη, αλλά ίσως περισσότερο τις πιο απομακρυσμένες περιοχές. Και από άποψη Υγειονομικής κάλυψης, αλλά και απ τη σκοπιά των θέσεων απασχόλησης.
Έχουν συνειδητοποιήσει οι Δήμαρχοι της περιοχής τις συνέπειες της υποβάθμισης πάνω στο επίπεδο της προσφερόμενης κάλυψης απ το ΕΚΑΒ πάνω στους συμπολίτες τους, και συνεπώς την ευθύνη τους, να αφήσουν ανεξέλεγκτο το Δήμαρχο Κοζάνης και τον Περιφερειάρχη να αποφασίζουν για αυτούς, ελαφρά τη καρδία, και ίσως για ιδιοτελείς λόγους, (εφ όσον ως τώρα δε δόθηκε καμιά επαρκής εξήγηση για τις ενέργειες τους);
Νομίζω ότι θα πρέπει όλοι να ευαισθητοποιηθούν και τουλάχιστον σε πρώτη φάση να ζητηθούν οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά απ τον κ. Μαλούτα πρώτα , προτού βέβαια παγιωθούν τα πράγματα. Εγώ είμαι πάντα στη διάθεση του καθενός ενδιαφερόμενου.

ΖΗΣΗΣ ΚΟΝΤΟΓΟΥΝΗΣ
ΙΑΤΡΟΣ

4 σχόλια:

  1. Ο "δικός μας" Δήμαρχος Ιωάννης κοιμάται ύπνο βαθύ.
    Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πως θα μοιράσει κανένα δίμηνο στους απελπισμένους άνεργους στο Δήμο για να κλείσει το συνδυασμό του.
    Ε, και λίγο πετρέλαιο.
    Κοινωνική προεκλογική πολιτική.
    Αλλά γιατί δε μοιράζει στους άνεργους και καμία θέση αορίστου χρόνου like Ζέτας για να λύσουν το προβλημα τους;
    Σε άλλους μήλα, σε άλλους φύλλα;
    Η αξιοπρέπεια Δήμαρχε δεν εξαγοράζεται και θα το νιώσεις στο πετσί σου σςτις εκλογές.
    Να ξέρεις και κάτι άλλο. Ούτε η Ζέτα δε θα κλάψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ - ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Κ.Λ.Π ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΥΝΗΓΙ ΨΗΦΩΝ. ΑΝ ΟΙ ΑΠΟΜΑΚΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΕΙΣ?ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!ΕΠΙ ΤΟΥΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ?ΑΠΟ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΑΦΟΡΑ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ!!

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.