Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει τους υποψηφίους για τη Δυτική Μακεδονία

Το Σάββατο 8 Μαρτίου στις 19:00 στο Ξενοδοχείο "Ιωάννου" στην Πτολεμαΐδα θα γίνει η παρουσίαση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και των αντίστοιχων Αντιπεριφερειαρχών με την "Ελληνική Αυγή για τη Δυτική Μακεδονία".
Θα μιλήσουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής:
Κασιδιάρης Ηλίας
Ματθαιόπουλος Αρτέμιος
Παναγιώταρος Ηλίας

39 σχόλια:

  1. Χρυσοβαλάντης Αυγερινός5 Μαρτίου 2014 στις 11:17 π.μ.

    Η μόνη ελπίδα που έχει απομείνει για το Έθνος. Η μόνη δύναμη που γνήσια πολεμάει το κατεστημένο που εξανδραπόδισε και κατέστησε είλωτες τους Έλληνες. Γι' αυτό διώκεται βάναυσα και φασιστικά. Γι' αυτό συνεχίζει ν' αγωνίζεται και θα νικήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζήτω τα Χρυσά Αυγά, καλό Πάσχα σε όλους!

      Διαγραφή
    2. Ναι... η μόνη ελπίδα που έχει απομείνει για τους φασίστες του "συνταγματικού τόξου" να φαντάζουν δημοκράτες. Η μόνη δύναμη που προβάλλει τη δύναμή της εναντίον ανυπεράσπιστων, κακομοίρηδων μεταναστών, ενώ δεν την είδα ποτέ να λιντσάρει λ.χ. κανέναν Ανώτατο Δικαστικό που αποφάνθηκε για τη νομιμότητα και τη συνταγματικότητα των μέτρων που μας επιβάλλονται. Δεν είδα καμία δύναμή της να πάει να "αναποδογυρίσει" τους πάγκους της HOCHTIEF στο Ελ. Βενιζέλος –έστω για να δημιουργηθεί ντόρος–, για το μισό δις ευρώ που χρωστάει η εταιρεία στο ελληνικό κράτος από ΦΠΑ που δεν απέδωσε, ούτε για τα 50 εκατομμύρια που έκλεψε, με τη συναίνεση της κυβέρνησης, από τον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος, ως οφειλές για τέλη καθαριότητας. Την είδα, όμως, να χαρίζει με συνοπτικές διαδικασίες στην κλίκα του Βαρδινογιάννη, του Αγγελόπουλου, του Σάλλα και των αλλοδαπών συνεταίρων τους το υγιές τμήμα της Αγροτικής Τράπεζας, μαζί με τα υποθηκευμένα περιουσιακά στοιχεία των αγροτών (γη, κτηνοτροφικές μονάδες, σπίτια κλπ). Την είδα να υπερασπίζεται και να προωθεί τα συμφέροντα του Λάτση (πλωτό μουσείο Νεράιδα). Την είδα να τάσσεται κατά της φορολόγησης των εφοπλιστών. Την είδα να καταψηφίζει "εκ παραδρομής" τη συνέχιση των ερευνών για τη Λίστα Λαγκάρντ. Την είδα να δίνει άφεση αμαρτιών στις ΠΑΕ για τα χρέη τους προς το Δημόσιο. Την είδα να εναντιώνεται στις απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζόμενων του ΜΕΤΡΟ, των χαλυβουργών, των αγροτών. Τέλος, είδα τη δύναμή της να κάνει τα πάντα προκειμένου να τραβήξει την προσοχή του κόσμου πάνω της, έστω και με αρνητική διάθεση, ενώ παράλληλα –στα μουλωχτά– δεν μένει τίποτε όρθιο...
      Δεν είδα πολλά από αυτά που θα ήθελα να δω να κάνει η "δύναμη", ενώ είδα κι άλλα που δεν θα ήθελα να τα δω.
      ...Η δύναμη που ανήλθε με χρήματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και εφοπλιστών.
      ...Η δύναμη που έχει για αυταρχικό ηγέτη της έναν πρώην βομβιστή, το όνομα του οποίου εμπλέκεται σε πολλές σκοτεινές υποθέσεις.
      Τα περί ιδεολογίας, ναζισμού, μασονίας και αποκρυφισμού περισσεύουν...
      Τα πράγματα, τελικά, δεν είναι τόσο απλά και τόσο αγνά όσο φαίνονται.
      Διογένης

      Διαγραφή
    3. Άν εσυ είδες να εναγκαλίζει εφοπλιστές, πράμα το οποίο θα πρέπει να έιδες σε κάποιο όνειρο, εμείς είδαμε να υπερασπίζεστε τρομοκράτες, να τους προλογίζεται βιβλία γραμμένα με αίμα και οχι μελάνι. Στις ευρωεκλογές η Χρυσή Αυγή θα πάρει περισσότερο απο 20% και το ξέρεις πολύ καλά αυτό. Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ που πιστεύω να πάρει γύρω στο 30-32% αύριο θα κληθεί και επισήμως απο τον ελληνικό λαό να πάρει τις τύχες της χώρας στα χέρια του. Φίλε Διογένη σε περίπτωση που ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ σχηματίσει κυβέρνηση με την N.Δ και αποδειχτεί πλέον και επίσημα οτι συμβιβάστηκε με το σιωνιστικό λομπυ και οτι είναι πλήρως μνημονιακό κόμμα, τι θα κάνεις προσωπικά,πως θα εκλάβεις αυτό το γεγονός; Θα νιώσεις εξαπατημένος η οχι;

      Διαγραφή
    4. Πολύ μου αρέσει (ναι... "τρελαίνομαι") όταν κάποιοι διαφωνούν κάπου με κάποιους άλλους που δεν γνωρίζουν και αμέσως τους κρεμάνε την ταμπέλα...
      Έλα, φίλε/η μου, να σου ‘ξηγήσω το όνειρο που είδα:
      http://tvxs.gr/news/ellada/oi-efoplistikes-erotiseis-ton-neonazi
      Κι ένα βίντεο από τους αρχισπιουνοπροδότες:
      http://www.kne.gr/98-featured/441-2013-10-18-15-29-31

      Φιλιά,
      Διογένης

      Διαγραφή
  2. Σιγά μην σκίσετε κανα καλσόν...!!! Φασιστοειδή σε λίγο δεν θάχετε κανένα εκπρόσωπο, όλοι θα πάνε φυλακή..μάλλον κατά Κίεβο σας βλέπω που είναι και τα συντρόφια στα πράγματα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ όλοι οι άλλοι που είναι εξω σε σώσανε. κραξε τον σαμαρα για δωρεαν ιντερνετ για να περνας τις ώρες σου ανεμελα

      Διαγραφή
  3. Χριστέ μου, εύχομαι να μην ξέρω κανέναν από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχω μπερδευτεί , Οι γερμανοί και Ν.Δ. ΠΑΣΟΚ κυνηγούν την Χ.Α. σαν νεοναζι, φασίστες , εφτασαν στο σημείο να παραβιάσουν το Σύνταγμα για να τους βάλουν φυλακή , απο την άλλη ο Βενιζέλος έδωσε " χείρα " στο νεοναζιστικοφασιστικό κόμμα που κυβερνά την Ουκρανία και οι Γερμανοί το στηρίζουν , θα μου στρείψει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσοβαλάντης Αυγερινός5 Μαρτίου 2014 στις 8:24 μ.μ.

      Ξαναπέστα καθόλου μπερδεμένε 2:17 στον πραγματικά μπερδεμένο 11:56. Ο Μπένι Ζελές δεν
      έδωσε απλά " χείρα " στο νεοναζιστικοφασιστικό κόμμα που παράνομα κυβερνά την Ουκρανία. Τους στήριξε σαν μόνη νόμιμη κυβέρνηση υποσχόμενος και " δυτική " βοήθεια. Χρυσή Αυγή από την πρώτη στιγμή, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στη συνέχεια, διαφώνησαν με τις κινήσεις του Μπένι Ζελέ!
      Τώρα ψιλοάρχισα εγώ να μπερδεύομαι ..............

      Διαγραφή
    2. Έτσι ακριβώς φίλε. Οι "κακοί" νεοναζιστές της Ελλάδας και οι "καλοί" νεοναζιστές της Ουκρανίας. Χρειάζεται ο νεοναζισμός επίθετα που να τον προσδιορίζουν; Άσπρος λύκος, μαύρος λύκος, ίδιο δάγκωμα..... έλεγαν στο χωριό μου. Ντροπή!

      Διαγραφή
    3. Από αυτό να καταλάβεις τι θίασος είναι. Μάλιστα, στο πλευρό των νεοναζί της Ουκρανίας βρίσκονται και οι παραστρατιωτικοί ισλαμοφασίστες που "αλωνίζουν" τα τελευταία χρόνια σε Ασία και Αφρική. Μαζί τους και Ισραηλινοί στρατιωτικοί. Τα γεγονότα φανερώνουν ότι στην Ουκρανία δρομολογήθηκε πραξικόπημα ολκής! ...Με την ευγενική χορηγία των ΗΠΑ και της Γερμανίας, υπό την κάλυψη της ΕΕ και πιθανόν την υψηλή επιστασία της MOSSAD.
      Μην παραξενευτείς αν σε λίγο καιρό αναλάβει την κηδεμονία της Ουκρανίας το ΔΝΤ. Άσχετο;
      Διογένης

      Διαγραφή
  5. Καιρος να μαθουμε ποια ειναι μερικα απο αυτα τα ανθρωπακια. Να τους απομονωσουμε και να μην ξαναπατησουμε στα μαγαζια τους. Ντροπη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EΙΠΑΜΕ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΣΕ ...6.33....

      Διαγραφή
    2. καραγκιοζάκος είναι μωρέ...παρατα τον στον πόνο του! τη μέρα των ευροεκλογών οταν θα ακουστεί το ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 24% ίσως και παραπάνω θέλω να δω που θα τρέχουν να κρυφτούν...Σε λίγο η Χρυσή Αυγή θα αναλάβει τη διακυβέρνηση αυτού του τόπου αφού κάνει μια καλή κάθαρση-απολύμανση!

      Διαγραφή
  6. Eπιτέλους έρχεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ και έχω να του διαβιβάσω πολλές πληροφορίες για την Φλώρινα.Επίσης άς γνωρίζουν τα ανημέρωτα ανδρείκελα ότι η Χρυσή Αυγή έχει κάνει σχετική δήλωση ακόμη και συνεργασίας τόσο σε πολιτικό οικονομικό όσο και σε στρατιωτικό επίπεδο με την Ρωσία, έχει δώσει ( Παναγιώταρος ) αποκλειστική συνέντευξη στο μεγαλύτερο κανάλι ενημέρωσης Russian Today .

    ¨Όλα τα ορφανά του Στάλιν ( ΚΚΕ ) του Τσαουσέσκο ( ΣΥΡΙΖΑ) ακόμη και του παχύδερμου Βενιζέλου ( ΠΑΣΟΚ-που ήταν ο μοναδικός ΥΠΕΞ παγκοσμίως που έσφιξε το χέρι του νεοναζί και φασίστα προέδρου της υπο διάλυση Ουκρανίας φίλα προσκείμενου της Μέρκελ και των ΗΠΑ - όπως περίπου τα εγχώρια ανδρείκελα σας Τσίπρας Βενιζέλος και Σαμαράς ) ας πούνε ότι θέλουν. Η ΧΡΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ σας αρέσει δεν σας αρέσει θα έχει εκπρόσωπο στην Δυτική Μακεδονία όπου πολλοί ανθέλληνες υπάρχουν ακόμη αλλα και πολλά όρνεα εγχωρια και ξένα τριγυρνάνε στην περιοχή για να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας αλλα και τον ορυκτό πλούτο και την ΔΕΗ στον Μπόμπολα και σε Γερμανικές εταιρίες. ¨Οσο για εσάς που τους ψηφίζετε η στηρίζετε καλά να πάθετε ούτε κάν σας λυπάμε γιατι ούτε τόσο οι σημερινοί ΝΔ ΠΑΣΟΚ όσο και ο ΤΣΙΠΡΑΣ ούτε κάν σας υπολογίζουν Θα σας φέρουν φθηνά εργατικά χέρια και θα σας αποτελειώσουν με Μνημόνια ή θα πολύ απλά θα σας πάρουν για ένα πιάτο φαί την γη τα σπίτια και ότι σας ανοίκει....


    όσο για το "ψυχοτάραχο" και τον πανικό που σας έχει πιάσει δεν θα σας ευχηθώ "περαστικά" σας ...καλομελέτα και έρχεται ΚΑΥΤΗ Η ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ κύριε σαχλαμάρα 12.48 και 11.56 και 1.44 .....


    ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε να μπορέσετε τελικά να μπείτε στη Βουλή γιατί αλλιώς πίσω στα παλιά. Και ξέρεις για κάποιους τι σήμαινε αυτό. Τα γλυφτρακια του συστήματος you know!!!

      Διαγραφή
    2. Στηρίζω τα Ελληνικά προϊόντα, αγοράζω μόνο Χρυσά ΕΛΛΗΝΙΚΑ αυγά με σήμα τον αγκυλωτό σταυρό.

      Διαγραφή
    3. ΚΑΤΣΕ ΣΤ ΑΥΓΑ ΣΟΥ 2.13 ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΑΚΑΡΙΖΕΙΣ ....ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΚΑΙ ΚΟΚΟΡΙΚΟ ....

      Διαγραφή
    4. Ο θείος Αδόλφος προτείνει Χρυσά Ελληνικά Αυγά σε φούρνο Άουσβιτσ με σως ταγμαμτασφαλίτη ή γερμανοτσολιά ανάλογα με τις προτιμήσεις.

      Διαγραφή
    5. ΉΡΘΕ ΚΑΙ Ο μ@@@@@ΚΑς.... ΤΗς ΠΑΡΕΑΣ ΑΝΏΝΥΜΟΣ 2.42....

      Διαγραφή
    6. Και απάντησε ο επώνυμος ναζιστομ@@@κας με τις τρεις τελείες...

      Διαγραφή
  7. Ντροπή σε κάθε φασιστόμουτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7.45 MHΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΤΑΛΙΝΟΤΟΥΒΛΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ .....ΠΙΣΩΓΛΈΝΤΗΣ ????? ΞΥΠΝΗΣΕΣ 8 ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ?

      Διαγραφή
  8. αν ειναι τοσο εναντια στο κατεστημενο η χ.α οπως λεει και ο 11.17 γιατι δεν τα βαζει με τον μπομπολα τον μυτιληναιο βαρδινογιαννη κ λοιπους που μας εχουν πιει το αιμα κ αυτοι ειναι οι πραγματικοι φταιχτες για την σημερινη κατασταση που ζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσοβαλάντης Αυγερινός5 Μαρτίου 2014 στις 11:15 μ.μ.

      Θα μας τρελάνεις ρε φίλε. Τι είναι αυτά που λες; Από το πρωί μέχρι το βράδυ η Χρυσή Αυγή αλλάζει τα φώτα σε όλους αυτούς με ότι δύναμη έχει και γι' αυτό ακριβώς το λόγο η φασιστική κυβέρνηση που μας μαστιγώνει και συντηρεί αυτούς ώστε να συνεχίσουν να μας πίνουν σαν Δράκουλες ακόμα περισσότερο το αίμα, χτυπάει με τις πιο επαίσχυντες φασιστικές μεθοδεύσεις το Λαϊκό Εθνικιστικό κίνημα. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού δεν πρόκειται όμως να λυγίσει γιατί η θέληση και αποφασιστικότητά της είναι πιο σκληρές από ατσάλι. Πιστέψτε μας σπάμε πλάκα με τις φασιστικές διώξεις. Γι' αυτό θα νικήσομε.
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
      ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΕΝΕΙ
      ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ

      Διαγραφή
    2. Τα χρυσαυγήτικα τσιράκια των αφεντικών να το βουλώσουν. Είναι οι καλύτεροι υπερασπιστές του μνημονίου!! Τι λες για την αξίωση των χρυσαυγητών για μείωση μισθών στο Πέραμα;
      http://www.newsbomb.gr/naytilia/story/348891/oi-ellines-efoplistes--i-hrysi-aygi-kai-i-tropologia-sta-moylohta
      Για τα "γραφεία εργασίας" των 18 ευρώ; Είστε τόσο θρασύδειλοι που ακόμα και εσείς κρύβετε τις σιχαμερές ναζιστικές ιδέες σας.
      http://www.enikos.gr/mpogiopoulos/198875,Xrysh_Aygh:_Nazistikh_%C2%ABleventia%C2%BB___.html

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΑ ΕΣΕΝΑ 10.13 ΠΜ

      Η ΠΟΛΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ..... ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΛΟ ....ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ???????

      Διαγραφή
    4. 24 ώρες το 24ωρο για τις βρωμίες του Μπόμπολα φωνάζει η Χρυσή Αυγή και όχι μονο αυτού...αλλά αυτός είναι το αφεντικό της χώρας τα τελευταία 15 χρόνια...
      ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ - ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

      Διαγραφή
  9. Για χρυσαυγίτης πολύ καλή ορθογραφία. Συγχαρητήρια! Καταφέρατε να βγάλετε το δημοτικό ή σας βοήθησε κάποιος στο γράψιμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα σωστός!!!

      Διαγραφή
    2. όταν θα προγραμματίζω τον φούρνο καθώς είμαι αμόρφωτος Μηχανικός Πληροφορικής κ' Δικτύων προκείμενου να κάψουμε τους προδότες του ελληνικού ένδοξου έθνους μας τότε δεν νομίζω να σε νοιάζει η μόρφωση του κάθε συναγωνιστή μου.
      ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

      Διαγραφή
  10. πω πω ¨δημοκρατία¨που έπεσε εδώ μέσα!!!!!


    τρέχει από τα μπανΤΖΑΚΙΑ σας σταλινοτσολιάδες παλιολινάτσες με δεξιές ΤΖΕΠΕΣ...Σάλτα τώρα στα Γερμανικά λίντλ της Μέρκελ και να πάρετε το δώρο σας τυλιγμένο σε λαδόκολα....


    βαλτε το καλά στο μυαλουδάκι σας από τώρα για συνιθίσετε...


    ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ σας τσούζει δεν σαν τσούζει ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ γιατί αρκετά κράτησαν τα πάρτι σας .....τα μπογαλάκια σας και όπως είπαμε ....στο λίντλ για το "δώρο" σας


    ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσοβαλάντης Αυγερινός7 Μαρτίου 2014 στις 10:19 π.μ.

      ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ όχι απλά θα εκλέξομε εκπροσώπους στην Περιφέρεια. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Την Περιφέρεια Κορυδαλλού εννοείτε;

      Διαγραφή
    3. ΧΜ!!!! ΑΝΩΝΥΜΕ 2.43 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ!!!!


      ΛΕΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΩΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΣΕΝΑ...ΜΗΝ ΑΓΩΝΙΑΣ ΘΑ ΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥΣ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΣΟΥ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΟ ΣΟΥΔΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΟΠΙΚΑ ΜΕΡΗ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΟΥΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΕΩΣ...ΟΠΩΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥΝ ΧΑΡΙΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΛΟΝΙΑ ΤΖΙΒΑΝΣΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ...

      Διαγραφή
    4. ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΠΗΓΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΣΦΙΧΤΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΑΝΔ...ΠΩΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ....ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ....

      Διαγραφή
    5. Νομίζω πάντως πως ο Φυρερίσκος αρχηγός σου στον Κορυδαλλό θα πρέπει να περνάει καλά με τους Σουδανούς και Πακιστανούς Εραστές και χωρίς την κολόνια...

      Διαγραφή
    6. 3.06 ΌΣΟ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΔΕΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΙΡΙΜΠΑ ΜΕ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ Πολλές ΧΙΛΙΑΔΕς ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΊΤΕΥΣΗΣ....ΜΕ ΜΊΑ ΔΙΑΦΟΡΑ....ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ "ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ" ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ "ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ" ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΖΑΡΖΑΒΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΚΡΕΑΤΑΚΙ ΓΑΛΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ...ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΣΙΠ ΣΤΟΝ ΚΛΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΚΙ ΕΑΝ ΠΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΑΛΑΛΑΚΟΥΡΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΙΛΑ Η ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ....ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ Α΄ΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΗΤΡΟΦΟΥς ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΜΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ ...!

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.