Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Νέες μεγάλες επιτυχίες για τις Σάρισες

Το πινγκ-πονγκ της Φλώρινας μπορεί να αισθάνεται υπερήφανο μετά από τη συγκλονιστική εμφάνιση των μικρών μας αθλητών/τριών στους προκριματικούς αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παμπαίδων-Παγκορασίδων.
Οι Αντωνίου και Ρούφα παίζοντας πολύ ώριμα και δυνατά κατάφεραν το απόλυτο των νικών (5) και προκρίθηκαν στους τελικούς των κατηγοριών τους που θα διεξαχθούν τον Ιούνιο στην Αθήνα. Έτσι, μετά και την πρόκριση του Σουμπάση στους εφήβους οι ΣΑΡΙΣΕΣ θα εκπροσωπίσουν δυναμικά την επιτραπέζια αντισφαίριση της πόλης μας στα “σαλόνια” της Αθήνας.
Όμως, δεν ήταν μόνο οι δύο προκρίσεις που μας γέμισαν χαρά και υπερηφάνια. Οι εμφανίσεις και των άλλων οκτώ παιδιών ήταν καταπληκτικές. Οι μικρές Φωτιάδου και Κετσετζή σημείωσαν τρεις νίκες η καθεμιά στη φάση των ομίλων και πέρασαν πρώτες στη φάση των νοκ-άουτ. Εκεί αποκλείστηκαν δείχνοντας όμως πολύ καλό αγωνιστικο πρόσωπο. Οι Βιτούλα, Παράσχου, Ελσάμι, Γιώσης και Δόντσιος σημείωσαν νίκες, όμως δεν κατάφεραν να προχωρήσουν από τους ομίλους. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία για πρώτη φορά σε αγώνες της μικρότερής μας αθλήτριας (μόλις 7 ετών) Άμπας Δέσποινας, η οποία ένιωσε τη χαρά της συμμετοχής και έδειξε πολύ καλά στοιχεία.
Συμπερασματικά τα παιδιά μας έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. Συνδυάζοντας το πάθος για το άθλημα και τη συστηματική δουλειά σίγουρα στο μέλλον θα γνωρίσουν πολλές διακρίσεις. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, πρώτα στον Κωνσταντίνο και την Ευτυχία για την πρόκριση, έπειτα σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.