Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Επιστολή της ΔΑΚΕ «Λυγκηστίς» προς τον Στ. Κωνσταντινίδη

κ. Βουλευτά του νομού Φλώρινας
Τα περιθώρια στενεύουν δραματικά η κοινωνία της ΦΛΩΡΙΝΑΣ βράζει κυριολεκτικά μετά τις απρόσμενες εξελίξεις που αφορούν την διάσπαση τις Δ.Ε.Η Α.Ε.
Το σενάριο τις μικρής Δ.Ε.Η Α.Ε αφορά αποκλειστικά τον Νομό μας. Πωλούνται μόνο οι μονάδες του Αμυνταίου και τις Μελίτης καθώς και όλα τα ορυχεία του Νομού. Τα νερά του φράγματος της παπαδιάς θα δοθούν δώρο στον ιδιώτη; Γνωρίζοντας ότι εκτός της χρήσης για τη μονάδα τις Μελίτης αρδεύεται και όλη η περιοχή. Κύριε βουλευτά το πρόβλημα πλέον δεν είναι μόνο θέμα τον εργαζομένων στην ΔΕΗ αλλά όλης της κοινωνίας του Νομού της Φλώρινας.
Για αυτό σας καλούμε να ορθώσετε το ανάστημα και να καταψηφίσετε το νομοσχέδιο που διαχωρίζει μόνο τον Νομό μας στο όριο του ρατσισμού από την υπόλοιπη επιχείρηση και γενικότερα από την υπόλοιπη Ελλάδα.
Εμείς θα είμαστε δίπλα σας στο μεγάλο ΟΧΙ που θα πείτε για το καλό του Νομού μας για το καλό των πολιτών που εκπροσωπείται στο κοινοβούλιο.

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΤΣΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΞΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

6 σχόλια:

  1. Στάθη, μη ακούς τις ανοησίες των ΔΕΗτζίδων, αυτοί ξέρεις που πονάνε! Πρόσεξε μόνο το θέμα της τηλεθέρμανσης! Να μπεις ειδική ρήτρα για την παροχή ζεστού νερού στη τιμή που έχει συμφωνηθεί! Εξυπνάδες των δεητζίδων! Τώρα θυμήθηκαν και την αρδευση του κάμπου της Φλώρινας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε βγές στο πεζόδρομο να το φωνάξεις αυτό, αν σου βαστάει !! η πές μας το ονοματάκι σου αν είσαι άνδρας!!

      Διαγραφή
    2. Δειλέ ! οι άλλοι μιλάνε επώνυμα , εσύ γιατί κρύβεσαι απο την ανωνυμία σου

      Διαγραφή
    3. Μείνε ήσυχος! Θα τα τακτοποιήσει όλα ο Στάθης!

      Διαγραφή
  2. Είναι απλό πολύ απλό.......κάνω, ότι κάνετε κι εσείς! Γιατί ρε σεις διαμαρτύρεστε! Όσο για το αν σας φοβάμαι ή οχι, οταν θα μάθεις ποιός είμαι, θα τραβάς τα μαλλιά σου! Είδα πολλούς να γράφουν ανώνυμα! Σας πονάει, ε! Βλέπεις δεν βρίζω κανέναν, αλλά εκφράζω την προσωπική μου άποψη, γιατί με απειλείς, για να μη μάθει ο κόsμος, ότι λυπηθήκατε τον λαουτζίκο! Corbe corbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P;euanan ta kor;oida! Gia thn ts;eph saw oyrli;azete!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπεις πόσο ανόητος είσαι! Ενώ μαλώνεις εμένα που σχολιάζω ανώνυμα, την ίδια στιγμή το κάνεις....εσύ....σκέψου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.