Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για το γάλα

Οι προτάσεις των οργανώσεων των γαλακτοπαραγωγών επιχειρούν έστω την ύστατη στιγμή, να περισώσουν από την ολική καταστροφή το ελληνικό γάλα, παρά το γεγονός ότι είναι οι μόνοι που δεν ευθύνονται για την υψηλή τιμή του. Τόσο οι παραγωγοί όσο και οι καταναλωτές είναι θύματα της παντελούς έλλειψης μέτρων για τη μείωση του κόστους παραγωγής, καθώς και για τις εναρμονισμένες πρακτικές και της ασύδοτης κερδοσκοπίας των μεγάλων γαλακτοβιομηχανιών, των αλυσίδων των σούπερ μάρκετ, και των τραπεζών.
Ως ΣΥΡΙΖΑ εμμένουμε στην άποψη ότι, η επιμήκυνση της διάρκειας του φρέσκου γάλακτος θα έχει δυσμενέστατες επιπτώσεις τόσο στην υγεία των καταναλωτών, όσο και στην πρωτογενή παραγωγή και απαιτούμε τη διατήρηση του ισχύοντος καθεστώτος στο φρέσκο γάλα.
Παρά την επίδειξη δήθεν πυγμής από τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκη, με τις σημερινές του δηλώσεις ότι «η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προωθήσει τις αλλαγές που θα οδηγήσουν στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας στην αγορά», είναι βέβαιο ότι αυτή θα είναι η τελευταία πράξη στο μνημονιακό σχέδιο οριστικής διάλυσης της παραγωγικής βάσης της χώρας.
Η ανατροπή της μνημονιακής συγκυβέρνησης και των πολιτικών της είναι πλέον μονόδρομος και για τον κτηνοτροφικό κόσμο της χώρας.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

5 σχόλια:

  1. "Ως ΣΥΡΙΖΑ........απαιτούμε την διατήρηση του ισχύοντος καθεστώτος στο φρέσκο γάλα".
    Το γνωρίζουμε, το μάθαμε πολύ καλά ότι σαν ΣΥΡΙΖΑ, απαιτείτε την διατήρηση του ισχύοντος καθεστώτος στο γάλα, στα Φαρμακεία, στα ΤΑΧΙ, στη ΔΕΗ, στα Πανεπιστήμια και γενικά στα σχολεία, στα Νοσοκομεία, στα ασφαλιστικά ταμεία, στον ΕΟΠΥ, στον....., στον....., στον....., γενικά πουθενά να μην αλλάξει τίποτα!
    Αμάν πια ! Όλα εν σοφία εποιήθησαν σε αυτό το κράτος;
    Τόσος έρωτας με το καθεστώς που δημιουργήθηκε στην χώρα μας από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και δεν βρίσκουμε να πούμε ούτε στοιχειωδώς μια πρόταση για βελτίωση η εκσυγχρονισμό;
    Για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει τίποτα σάπιο σε αυτή την χώρα και απαιτεί την διατήρηση της υφιστάμενης κατάστασης όντας τροχοπέδη σε κάθε προσπάθεια αλλαγής μα πάνω απ όλα απαιτεί την διατήρηση του....μνημονίου (αλλά αυτό δεν το λέει)΄διότι χωρίς αυτό δεν θα έχει λόγο ύπαρξης και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ.
    όμως πλέων δεν μπορείτε άλλο να καμουφλάρεστε και σας κατάλαβαν και οι πλέων αδαείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι να σου απαντήσει κανείς ....... και η βλακεία έχει τα όριά της.

      Διαγραφή
    2. ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΩΜΕ!!!!
      ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ!
      ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.
      ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΙ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

      Διαγραφή
    3. Μάλλον βυζαίνεις απο την ''κατσίκα'' κατευθείαν εσύ, οπότε τι σε νοιάζει...ως ένας αστούλης που σίγουρα δεν έχει καταγωγή από χωριό, οπότε δεν καταλαβαίνει από λάσπη, κρύο, δάνεια και άρα στα ''τέτοια'' του για τους κατεστραμμένους πια κτηνοτρόφους μας.

      Διαγραφή
    4. Εσύ 7:16 καταφανέστατα εμπνέεσαι από την λογική του ΣΥΡΙΖΑ. Εύχεσαι ενδόμυχα να διαιωνίζεται το μνημόνιο, για να του ρίχνεις το ανάθεμά σου, για κάθε τι αρνητικό που προκαλεί η οικονομική κρίση!
      Αλλά φίλε μου, δώσε μου μια λογική εξήγηση, αφού όπως λες οι κτηνοτρόφοι είναι πια κατεστραμμένοι, γιατί δεν θέλεις να αλλάξει τίποτα από αυτά που τους κατέστρεψαν, απαιτώντας την διατήρηση του ισχύοντος (καταστροφικού) καθεστώτος;

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.