Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Νίκη - θρίλερ για το ΓΕΛ Αμυνταίου!

Συγκλονιστική ήταν η νίκη με σκορ 19-18 για την ομάδα του ΓΕΛ Αμυνταίου έναντι της ομάδας του ΓΕΛ Φιλώτα για τους ημιτελική φάση των σχολικών αγώνων χειροσφαίρισης Ν. Φλώρινας.
Ο αγώνας ήταν ντέρμπυ από την αρχή, αν και το ΓΕΛ Αμυνταίου διατηρούσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το προβάδισμα, το ΓΕΛ Φιλώτα παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστικό! Το 1ο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με το Αμύνταιο να «χτυπάει» στον αιφνιδιασμό σκοράροντας με τον Σπανό (5 γκολ), ο Φιλώτας όμως εκμεταλλευόμενος την εκτελεστική δεινότητα του Κιοσέ (4 γκολ) έμενε κοντά στο σκορ, το οποίο στο ημίχρονο ήταν 10-8. Το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου ήταν καταιγιστικό για την ομάδα του Αμυνταίου, παρά τον πολύ σημαντικό τραυματισμό του Πετρίδη (3 γκολ) η οποία βρήκε τις λύσεις που έψαχνε από την περιφέρεια με τον Μογλενίδη (3 γκολ) καθώς και από το πίβοτ χάρις την ανωτερότητα του Γεωργίου (5 γκολ), διευρύνοντας την διαφορά στο 18-12. Όσο καλή ήταν όμως η έναρξη, τόσο κακή ήταν η συνέχεια, αφού ο Φιλώτας εκμεταλλεύθηκε το διαρκές αμυντικό και επιθετικό χαλάρωμα του Αμυνταίου και μείωνε συνεχώς την διαφορά, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ζαρογιάννη (6 γκολ). Έτσι, 2 λεπτά πριν το τέλος έφερε την διαφορά στην ελάχιστη τιμή της, 19-18. Η λήξη του αγώνα ήταν συγκλονιστική, αφού ο Φιλώτας αρχικά αστόχησε σε ελεύθερο σουτ από τα 6 μέτρα, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η επίθεση του Αμυνταίου. Με 10 δευτερόλεπτα να απομένουν ο Φιλώτας αστόχησε στην τελευταία επίθεση με μια εντυπωσιακή απόκρουση του τερματοφύλακα του Αμυνταίου (Λιάσης) στην λήξη του αγώνα από θέση πίβοτ στο σουτ του Τανίδη! Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί για την αγχωτική, όπως ήρθε νίκη απέναντι σε δύο ισάξιους αντιπάλους! Το ΓΕΛ Αμυνταίου στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον νικητή του άλλου ημιτελικόυ, μεταξύ ΕΠΑΛ Αμυνταίου και 1ου ΓΕΛ Φλώρινας που θα διεξαχθεί την Τρίτη 11 Μαρτίου στο ΔΑΚ Αμυνταίου.
ΓΕΛ Αμυνταίου (Λιότσκα Θεανώ): Πετρίδης 3, Μογλενίδης 3, Φωτόπουλος 3, Παππαϊωάνου, Σπανός 5, Λιάσης (τ/φ), Σονιάδης, Τσαγκίδης, Τζιβράς, Κρυστάμτσης, Γεωργίου 5, Μπάντης, Γέρος, Δουρμίσης
ΓΕΛ Φιλώτα (Ελευθεριάδης Λευτέρης): Κιοσές 4, Πιχτράκης 3, Ράντογλου 1, Τανίδης 2, Ζαρογιάννης 6, Αλχαζίδης, Παπαδόπουλος (τ/φ), Καλομενίδης 2, Φωκάς

Κωνσταντίνος Λιάσης

Στην φωτογραφια του ΓΕΛ Αμυνταιου απεικονιζονται:
Πανω σειρα (απο αριστερα προς δεξια): Δουρμισης, Πετριδης, Τσαγκιδης, Λιασης, Σπανος, Γερος, Φωτοπουλος
Κατω σειρα (ομοια): Κρυσταμτσης, Μπαντης, Γεωργιου, Μογλενιδης, Σονιαδης, Τζιβρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.