Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Παίζει τα ρέστα του με τον Πρωτέα ο Αμύντας

Ντέρμπι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, διεξάγεται το Σάββατο 22/3 στις 16:00 ανάμεσα στον γηπεδούχο Αμύντα και τον πρωτοπόρο του 4ου Ομίλου της Β Εθνικής Πρωτέα Άρτας.
Για τους παίκτες του Λευτέρη Ελευθεριάδη, στο Σαββατιάτικο αγώνα, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από αυτό της νίκης που θα τους δώσει πλεονέκτημα έναντι του Αρίωνα Πτολεμαΐδας, για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου - που οδηγεί στην Α φάση των αγώνων μπαράζ, για την άνοδο στην Α2- και παράλληλα θα τους διατηρήσει ζωντανούς στο κυνήγι της πρωτιάς -που οδηγεί απευθείας στην Β φάση των μπαράζ.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, ο Αμύντας πραγματοποίησε την χειρότερη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα, με συνέπεια να γνωρίσει βαριά ήττα στην Άρτα με 32-24. Ωστόσο παίκτες και τεχνικό τιμ δηλώνουν αποφασισμένοι να πάρουν ρεβάνς για το -8 του πρώτου αγώνα, χαρακτηρίζοντας την παρουσία του κόσμου, βαρόμετρο σ αυτή την προσπάθεια.
Ο νεαρός παίκτης του Αμύντα Κων/νος Καλαϊτζίδης σχολίασε: «Ο Πρωτέας είναι μέχρι στιγμής η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος και τον γεγονός ότι παραμένει αήττητος, αποτελεί ακόμα ένα κίνητρο, πέρα από το βαθμολογικό, για διεκδικήσουμε τη νίκη.
Είμαι αισιόδοξος τόσο για την έκβαση του παιχνιδιού, όσο και για την παρουσία του κόσμου, οποίος όπως πάντα, αναμένεται να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.