Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Νίκη ψυχολογίας του Αμύντα επί του ΑΟΚ

Μια αναμενόμενα εύκολη νίκη σημείωσε ο Αμύντας στην Κοζάνη, επικρατώντας 22-30 του τοπικού ΑΟ Κοζάνης και πλέον η προσοχή των παικτών του Λευτέρη Ελευθεριάδη στρέφεται στο προσεχές Σαββατιάτικο (22/30) ντέρμπι με τον Πρωτοπόρο της Βαθμολογίας Πρωτέα Άρτας, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει εν πολλοίς την παρουσία του Αμύντα στα Μπαράζ ανόδου για την Α2.
Ο Αμύντας ,που αγωνίστηκε χωρίς τους Παναγιωτίδη (λόγω τραυματισμού στο γόνατο), και Ηλία (λόγω ίωσης) μετά την νωθρότητα που επέδειξε στην αρχή του αγώνα, κατάφερε μετά το 20λεπτό να ανεβάσει στροφές και με βασικό ενορχηστρωτή στην επίθεση τον Τόϊτο (9γκ.) να σημειώσει επι μέρους σκόρ 5-2, μετατρέποντας το 8-9 σε 10-14 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Η μέτρια εικόνα των παικτών του Αμύντα προκάλεσε δικαιολογημένα τις φωνές του τεχνικού Λευτέρη Ελευθεριάδη, Καλώντας τους να δείξουν επιμονή και πάθος στο Β μέρος.
Οι φιλοξενούμενοι με το ψυχολογικό προβάδισμα που τους παρείχε η διαφορά των 4τερμάτων, μπήκαν πιο απελευθερωμένοι στην επανάληψη, εκμεταλλεύτηκαν τα αβίαστα λάθη της νεανικής ομάδας του ΑΟΚ και με αποτελεσματικότητα στην επίθεση, αύξησαν το προβάδισμα τους στα 10τέρματα 14-24 στο 45λεπτό.
Με την πλάστιγγα να γέρνει καθαρά προς τον Αμύντα, ο Λευτέρης Ελευθεριάδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σ όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του, ενέργεια που επέτρεψε στους γηπεδούχους να βρουν διαδρόμους με τους Shmilli (6γκ.) και Τσαμουρίδη (5γκ.) προς την εστία του Τατσίδη που ήταν θετικός στο ντεμπούτο του με τον Αμύντα, ψαλιδίζοντας τη διαφορά σε μονοψήφιο νούμερο, με το 22-30 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της συνάντησης.
Ο πίβοτ του Αμύντα Βαγγέλης Κοσμίδης σχολίασε: « Πιστεύω ότι η σημερινή νίκη θα μας βοηθήσει ψυχολογικά, εν όψει του κρίσιμου παιχνιδιού που ακολουθεί με τον Πρωτέα στο Αμύνταιο.
Ωστόσο για να έχει αξία η νίκη επι του ΑΟΚ θα πρέπει να κερδίσουμε την ομάδα της Άρτας, ώστε να διασφαλίσουμε την παρουσία μας στους αγώνες μπαράζ.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κοζάνης για την προσπάθεια που κατέβαλε και ανανεώνουμε το ραντεβού με τους φιλάθλους το προσεχές Σάββατο».
5λεπτα: 2-1, 5-5, 8-2, 6-9, 8-9, 10-14 (ημχ), 19-10, 22-11, 25-13, 27-15, 28-15, 30-22
Διαιτητές: Κάργατζης Α. - Κυριάκου Ζ.
ΑΟ Κοζάνης (Αβραάμ Μιχαηλίδης): Τσαμουρίδης 5, Κάβουρας 1, Κουκουλόπουλος, Παπαδόπουλος, Στεφανίδης 2, Shmilli 6, Μιχαηλίδης, Τραγιάς, Σαράτσης, Τσιτλακίδης 3, Κουτσογεωργόπουλος, Τσανακτσίδης, Τζήμος
Πέναλτι: -, Δίλεπτες Αποβολές: 2
Αμύντας Αμυνταίου (Λευτέρης Ελευθεριάδης): Τόϊτος 9, Κωστόπουλος 4, Πετρίδης 2, Καλαϊτζίδης, Παπαχρήστου Γ. 6, Παπαχρήστου Α. 2, Θωμαϊδης, Δημητρίου 3, Παπαϊώαννου , Τσιτιρέκης 3 , Κοσμίδης 1, Τατσίδης (τ/φ), Θεοχαρίδης (τ/φ).
Πέναλτι: 3/5 , Δίλεπτες Αποβολές: -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.