Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Νίκη του Φιλώτα επί του Εθνικού Κοζάνης

Πήρε την ρεβάνς με σκορ 29-26 η γυναικεία ομάδα του Φιλώτα Μ.Π.Σ. από τον Φ.Σ. Εθνικό Κοζάνης στον αγώνα που έγινε στο ΔΑΚ Αμυνταίου το Σάββατο 8/3. Σε γενικές γραμμές ήταν ένας αγώνας που χαρακτηριστικό του ήταν η ψυχραιμία και η χαμηλή του ένταση.
Αν και στην αρχή του αγώνα οι φίλαθλοι του Φιλώτα καρδιοχτύπησαν λόγω του προβαδίσματος του Εθνικού επί 20 λεπτά με 2 γκολ, οι αθλήτριες του δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και επιβάλλοντας τον ρυθμό τους με ήρεμο και μεθοδικό τρόπο έκαναν την ανατροπή στο 21ο λεπτό και τελείωσαν το ημίχρονο με σκορ 18-14 υπέρ τους.
Στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να χάσουν τον ρυθμό τους οι Φιλωτιανές δεν άφησαν περιθώρια στις φιλοξενούμενες να αντιδράσουν. Με αιχμή του δόρατος την Φυλάκη Φ. και την Κατωτοικίδου Α. και με πολυφωνία στο σκοράρισμα από τις υπόλοιπες παίχτριες του αλλά και την πολύ καλή εμφάνιση των δύο τερματοφυλάκων του, ο Φιλώτας τέλειωσε το παιχνίδι στο 50ο λεπτό. Έτσι χωρίς πολλές ανατροπές στο 60ο λεπτό το δίδυμο Λαζαρίδη-Τέμη σφύριξε την λήξη του παιχνιδιού με τελικό σκορ 29-26.
Το Δ.Σ. συλλόγου συγχαίρει τις αθλήτριες του για την νίκη τους και επιθυμεί να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά στην προπόνηση έτσι ώστε να φέρουν και άλλα θετικά αποτελέσματα.
Συνθέσεις Ομάδων
Φιλώτας Μ.Π.Σ. : (Λιότσκα Θ.-Κούπας Δ.) Μπάντη Ε., Παραστατίδου Σ., Φυλάκη Φ. (8), Καραπάση Ε. (3), Τσερέπη Δ., Γκάτσιου Α. (4), Κατωτοικίδου Α. (7), Μητκάνη Κ.(4), Στρατάκη Ε., Χαριτοπούλου Ο. (3), Χατζηιωάννου Χ., Ζαρογιάννη Ζ., Τραγαράκη Ε., Κιοσέ Μ., Κιοσέ Δ., Αξιώτη Ν.
Δίλεπτες: 1 Πέναλτι: 1/2
Φ.Σ Εθνικός Κοζάνης: (Παπαδόπουλος Γ.-Βλάχος Ν.) Τζήμου Α., Ζηνονίδου Σ. (8), Μπούκου Α., Durmishi G., Τσανακτσίδου Π. (2), Ανεβλαβή Μ., Καλαϊτζογλου Σ. (4), Γκαμπούρα Μ. (6), Λογοθέτη Αικ., Τσοϊκάνου Μ., Παπαδοπούλου Κ., Ζάμμου Γ., Δοκολιανιδου Ν., Μανακίτσα Ν (3).
Δίλεπτες: 1 Πέναλτι: 3/3

ΑΓΩΝΑΣ ΜΙΝΙ: Φιλώτας Μ.Π.Σ. – Εθνικός Κοζάνης 32-13
Δύσκολη ήττα για το τμήμα (Κ) μίνι κοριτσιών του Φιλώτα Μ.Π.Σ. με σκορ 32-13 από την αντίστοιχη ομάδα του Φ.Σ. Εθνικού Κοζάνης στον αγώνα που έγινε το Σάββατο 8/3 στο ΔΑΚ Αμυνταίου.
Αναλυτικότερα, το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Φιλώτα να μπαίνει παγωμένος και χαλαρός, με αποτέλεσμα ο Εθνικός να παίρνει γρήγορα μεγάλο προβάδισμα στο σκορ με 10 γκολ διάφορα. Η πολύ καλή εμφάνιση όμως των δύο τερματοφυλάκων Καραντσέλα Φ. και Ευραιμίδου Μ. δεν άφηνε τον Εθνικό να ξεφύγει παραπάνω. Μετά τον αιφνιδιασμό του στην αρχή η ομάδα του Φιλώτα άρχισε να δείχνει μεμονωμένα καλά στοιχεία σε επίθεση – άμυνα αλλά χωρίς να δείχνει συντονισμό κινήσεων σε γενικότερο επίπεδο. Στο τελευταίο 10λεπτο όμως έδειξε μια πολύ καλή εικόνα απέναντι στον πιο έμπειρο αντίπαλο με αποτέλεσμα να του περιορίσει όλες τις επιλογές σε επίθεση και άμυνα αλλά να μην μπορεί να ανατρέψει την μεγάλη διαφορά στο σκορ που είχε ήδη γίνει. Καλύτερες σκόρερ του Φιλώτα ήταν οι Δούμκου Κ. (6) και Γραργάνη Φ. (5).
Σύνθεση Ομάδας
Φιλώτας Κ. Μ.Π.Σ. : (Κούπας Δ.) Γαργάνη Φ., Γκιόζη Ε., Δαρβάρη Κ., Δούμκου Ε., Δούμκου Κ., Ευραιμίδου Μ., Ιωάννου Ε., Καραγιάννη Φ., Καραντσέλα Φ., Μάντζη Δ., Παπά Μ., Σαμαρά Μ., Τσέκου Β., Τυρπίδου Ι., Πόπτση Ε., Σκήπα Μ.

ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Φιλώτας Μ.Π.Σ. – Εθνικός Κοζάνης 32-16
Ήττα στις λεπτομέρειες για το τμήμα (Κ) παγκορασίδων του Φιλώτα Μ.Π.Σ. με σκορ 32-16 από την αντίστοιχη ομάδα του Φ.Σ. Εθνικού Κοζάνης στον αγώνα που έγινε το Σάββατο 8/3 στο ΔΑΚ Αμυνταίου.
Το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε καλά προετοιμασμένη την ομάδα του Φιλώτα αν και είχε πολλές ελλείψεις στον πάγκο λόγω τραυματισμών και ασθενειών. Το αποτέλεσμα ήταν να έχει συνεχώς το προβάδισμα στο σκορ ο πιο ξεκούραστος Εθνικός αλλά με τον Φιλώτα να κλέβει την παράσταση σε αποτελεσματικότητα και το πολύ καλό του παιχνίδι σε επίθεση-άμυνα. Οι νεαρές αθλήτριες έπαιξαν πολύ καλά σε όλες τις θέσεις προσφέροντας πλούσιο θέαμα και παρά τις σοβαρές ελλείψεις δεν λύγισαν καθόλου μέχρι το τέλος. Σκόρερ του Φιλώτα ήταν η Νικολάου Μ. (9) και πολύ καλή εμφάνιση της Δούμκου Ο. στο τέρμα.
Σύνθεση Ομάδας
Φιλώτας Κ. Μ.Π.Σ.: (Κούπας Δ.) Δούμκου Ο., Δρίλλη Μ., Ζαρίδου Β., Νικολάου Μ., Πετσοπούλου Σ., Ρόμπε Ε., Ρόμπη Α., Ιωάννου Ε., Παπά Μ., Γαργάνη Φ.

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.