Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

7η η Τσαρτσιταλίδου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα καράτε

Αρκετά καλή εμφάνιση έκανε η Ειρήνη-Μαρία Τσαρτσιταλίδου στους τελικούς του Πανελληνίου πρωταθλήματος Καράτε που έγιναν στο “σπίτι των Πολεμικών Τεχνών” στα Λιόσια Aττικής.
Η αθλήτρια του Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας κατετάγη στην 7η θέση της συνολικής κατάταξης. Την αθλήτρια συνόδευσε ο πρόεδρος του συλλόγου Τσαρτσιταλίδης Κίμων.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Ειρήνη-Μαρία για την μαχητικότητά της, ήταν πραγματικά ένα πολύ δύσκολο και δυνατό πρωτάθλημα με αθλητές πολύ υψηλού επιπέδου. Η αθλήτριά μας έκανε το καλύτερο δυνατό μιας και στόχος μας ήταν η απόκτηση εμπειριών για το μέλλον. Ήταν η μικρότερη της κατηγορίας και στην πρώτη της εμφάνιση είχε καλό πλασάρισμα ανάμεσα στις αθλήτριες που χρόνια στελεχώνουν την Εθνική μας ομάδα. Από τις αντιπάλους που είδα και από την αγωνιστικότητα της Ειρήνης-Μαρίας πιστεύω πως έχει μέλλον και πολλές πιθανότητες να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μέλλον. Η “ατυχία της” Ειρήνης ήταν που άνοιξε την αυλαία του πρωταθλήματος, το άγχος του πρωτάρη και βέβαια όλα τα μάτια στραμμένα πάνω της αν συνυπολογιστεί και το πολύ κρύο που είχε μέσα στο στάδιο δεν είναι ότι καλύτερο να παίζεις πρώτος, κατά τα άλλα όλα πήγαν όπως τα περιμέναμε της εύχομαι καλή συνέχεια, τώρα συνέχεια έχει η επιλογή για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Περιοχών στην Σμύρνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.