Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ευχαριστήριο – συγχαρητήριο για την 25η Μαρτίου

Η Φλώρινα για άλλη μια φορά γιόρτασε με την πρέπουσα λαμπρότητα και τιμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.
Από τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου:
• προς όλους τους κατοίκους της Φλώρινας για τη συμμετοχή τους στις λατρευτικές και εορταστικές εκδηλώσεις.
• προς τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, Ειδικό Γραμματέα Ευρωπαϊκών Πόρων του Υπουργείου Παιδείας κ. Ευάγγελο Ζαχαράκη για την παρουσία του.
• προς τον κ. Διονύση Δελέγκο που εκτέλεσε χρέη τελετάρχη στην επιμνημόσυνη δέηση της 25ης Μαρτίου.
• προς την κα Μαρία Λαγού για την παρουσίαση της επετειακής εκδήλωσης της 24ης Μαρτίου.

Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ:
• όλα τα τμήματα που παρήλασαν με άψογο τρόπο, καθώς και τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
• τον φιλόλογο κ. Δημήτριο Παπαδόπουλο, ο οποίος εκφώνησε τον πανηγυρικό της επετείου και με τον εμπεριστατωμένο λόγο του εξέπεμψε το μήνυμα της εθνικής εορτής.
• τα μέλη της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας «Ο Αριστοτέλης» και του Βυζαντινού Χορού «Ο Άγιος Αγαθάγγελος ο εκ Φλωρίνης», καθώς και τον Χοράρχη και Δάσκαλο Βυζαντινής Μουσικής κ. Παντελή Δάφα, για τη συμμετοχή τους στην επετειακή εκδήλωση.
• τα μέλη της παιδικού χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Θεσσαλών και Φίλων της Θεσσαλίας νομού Φλώρινας και το χοροδιδάσκαλο κ. Χρήστο Κλεισιάρη για τη συμμετοχή τους στην επετειακή εκδήλωση.
• τα μέλη του τμήματος Εθνογραφίας και Χορού του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης» και την υπεύθυνη χοροδιδάσκαλο κα Ελευθερία Τρύφωνος για τη συμμετοχή τους στην επετειακή εκδήλωση.
• τα μέλη της Μικτής Χορωδίας του Ωδείου Φλώρινας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και την καθηγήτρια κα Αντρέεα – Μιρέλα Διαδασκάλου για τη συμμετοχή τους στην επετειακή εκδήλωση.
• τα σώματα ασφαλείας για την τήρηση των μέτρων τάξης.
• τον στρατό για την λαμπρότητα που έδωσε στον εορτασμό της επετείου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας
Δημήτριος Ηλιάδης

8 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. κατευόδιο < κατευοδόω < κατά + εὖ + ὁδός
      για να είσαι σωστός... μια και από όλα τα παραπάνω εσύ αυτό βρήκες να πεις.

      Διαγραφή
  2. 8:12 μαθήματα γραμματικής μας κάνεις ; Αυτό είναι το πρόβλημα; Ο Ηλιάδης αν εκλεγεί, θα συμπληρώσει 21 χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τα προβλήματα της Φλώρινας. Εντελώς ανύπαρκτος. Μόνο για γάμους και πανηγύρια είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα ποιον κατηγορείς τον Ηλιάδη ή τον κόσμο που τον ψηφίζει;
      Μάλλον τον κόσμο γιατί απ' ότι φαίνεται αυτοί κάτι του βρίσκουν και τον ψηφίζουν τόσα χρόνια όπως λες (παρ΄όλο που και εκειί μετράς λάθος) κάτι που εσύ δεν πρόκειται να δεις ποτέ,γιατί ή μικρόψυχος είσαι ή ζηλιάρης.

      Διαγραφή
    2. 1:28 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟΠΟ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΜΕ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ.ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!

      Διαγραφή
  3. Αληθεύει Μίμη ότι τα γνωστά τοπικά @@@ σπρώχνουν το Σώτο στη θέση σου κι αυτός λογικά δεν το δέχεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΥΡΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΤΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ . ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ,ΑΝ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ Ο ΗΛΙΑΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1:28 3X4=12 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΛΕΙΝΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΟΥ Η ΝΔ ΕΙΧΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 70%. 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 5 ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΞΑΝΑ. 12 +4+5= 21 ΣΩΣΤΟΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΔΑΚΗ ΞΥΠΝΑ .ΤΟΠΟΣ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.