Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Πρωταθλητής Παίδων ο Νίκος Κουσουρέτας

Η ομάδα δρόμων αντοχής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συμμετείχε στους Πανελλήνιους Αγώνες Δρόμων Αντοχής που πραγματοποιήθηκαν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Μετσόβου στις 22 και 23 Μαρτίου 2013. Αθλοθετήθηκαν ένα αγώνισμα ατομικού και ομαδικού sprint 3x2 αθλητές 1200 m το Σάββατο και ένα αγώνισμα ελεύθερης ατομικής χρονομέτρησης την Κυριακή, απόσταση 15 km για την κατηγορία ανδρών και εφήβων, 10 km για τις νεανίδες και γυναίκες, 3 km για τους παίδες και τις κορασίδες.
Στην κατηγορία Π1 στο ατομικό σπριντ ο Κουσουρέτας Νικόλαος κατέκτησε την πρώτη θέση και ο Τσούλης Γεώργιος την τρίτη θέση. Επίσης στο ίδιο αγώνισμα η Στανίδου Ελευθερία κατέκτησε την έβδομη θέση.
Στο αγώνισμα του ομαδικού σπριντ η ομάδα του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας με τους Τσούλη Γεώργιο και Κουσουρέτα Νικόλαο κατέκτησε την δεύτερη θέση. Οι αθλητές του Συλλόγου αγωνίστηκαν σε ενιαία κατηγορία μαζί με τους Παίδες ΙΙ και κέρδισαν μια πολύ δύσκολη νίκη ανάμεσα σε ομάδες μεγαλύτερης ηλικίας.
Στο αγώνισμα 3 km ελεύθερης τεχνικής στην κατηγορία Π1 ο Κουσουρέτας Νικόλαος την δεύτερη θέση ενώ ο Τσούλης Γεώργιος την τρίτη θέση με πολύ μικρή διαφορά από τον πρώτο. Στο ίδιο αγώνισμα η Στανίδου Ελευθερία κατέκτησε πάλι την έβδομη θέση.
Στην κατηγορία γυναικών για λόγους ενίσχυσης του αγωνιστικού επιπέδου έλαβε μέρος και η προπονήτρια του Συλλόγου μας και αθλήτρια ορειβατικού μαραθωνίου Βηθλεέμ Παπακοσμά όπου σε ρυθμούς προπόνησης κατετάγη τέταρτη.
Λόγω της εξαιρετικά δύσκολης προπονητικά περιόδου και τις μη ικανοποιητικής προετοιμασίας δεν συμμετείχαν οι μικροί αθλητές του Συλλόγου στους εκτός συναγωνισμού αγώνες φυτωρίων που έγινα παράλληλα με την επίσημη διοργάνωση.
Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας συγχαίρει θερμά τους αθλητές για την εξαιρετική εμφάνιση σε μια πολύ δύσκολη χρονιά αλλά και την προπονήτρια Παπακοσμά Βηθλεέμ που ξεπέρασε κάθε εμπόδιο και έφερε και πάλι τον Σ.Ο.Χ. Φλώρινας στην κορύφη του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες στο site του συλλόγου www.soxflorinas.gr ή στo site της Ελληνικής Ομοσπονδία Χιονοδρομίας www.eox.gr

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Γιαζιτζίδης Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.