Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

«Μάγεψαν» το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας οι χορευτές του Συλλόγου Λεχοβιτών

Στην κορυφαία εκδήλωση της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος «Πίτα του Ηπειρώτη 2014», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2014, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα, συμμετείχε το χορευτικό ενηλίκων του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών «Ο Προφήτης Ηλίας».
Σε μία από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις σε όλη την χώρα που κάθε χρόνο στέλνει μήνυμα ανάτασης και κάλεσμα έγερσης για τους ξενιτεμένους Ηπειρώτες σε όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, η διοίκηση και το χορευτικό του Συλλόγου Λεχοβιτών, απέσπασαν τα θετικά σχόλια όλων, για την πολύ καλή παρουσία και συμμετοχή τους.
Η συμμετοχή αυτή, αναδεικνύει και προβάλλει συνολικά το χωριό του Λεχόβου και αποτελεί μία ακόμη δράση του Συλλόγου, στην κατεύθυνση της εξωστρέφειας και της δημιουργικής παρέμβασης της στα δρώμενα του τόπου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για την μετακίνηση του χορευτικού ενηλίκων του Συλλόγου στην Αθήνα , η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας κάλυψε τα έξοδα του λεωφορείου και γι αυτήν την ευγενική προσφορά, συνεργασία και βοήθεια των αρμοδίων της Αντιπεριφέρειας, η διοίκηση του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών θέλει και δια αυτού του τρόπου, δημόσια, να την ευχαριστήσει.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.