Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Συνάντηση Σαμαρά με Κωνσταντινίδη… μύθος ή πραγματικότητα;

Ο νυν Βουλευτής της νέας δημοκρατίας γνωρίζει ότι μέσα στο τρέχον έτος η κυβέρνηση θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές, εκ των πραγμάτων η βουλευτική του θητεία έχει «λήξη ημερομηνίας» που περιορίζεται σε λίγους μήνες.
Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ότι δεν είναι σε θέση να ξανά διεκδικήσει το υπάρχον βουλευτικό αξίωμα, εξ αιτίας αστάθμητων παραγόντων που προέκυψαν από την μνημονική πολιτική του κυβερνόντος κόμματος που εκπροσωπεί!
Από την άλλη πάλι βλέπει καθαρά προβάδισμα άλλου πολιτικού προσώπου που έχει περισσότερες πιθανότητας για το αξίωμα του βουλευτή.
Ο κ. Κωνσταντινίδης είναι έξυπνος άνθρωπος έχει ζυγίσει πολλές φορές την υπάρχουσα κατάσταση, και η επιλογή του είναι μονόδρομος…για να είναι στην ενεργό πολιτική ζωή ο μόνος τρόπος είναι να διεκδικήσει το ύπατο αξίωμα του Δήμου, έτσι βάζει ορίζοντες πενταετούς διάρκειας στην τοπική αυτοδιοίκηση ως πρωταγωνιστής.
Αγκάθι για όλα τα παραπάνω είναι οι δημοσκοπήσεις που φέρνουν μπροστά τον νυν δήμαρχο και πάλι υποψήφιο κ. Βοσκόπουλο! Αγκάθι που παίρνει γιατρειά αν σύμφωνα με τις πληροφορίες μου επαληθευτεί η συνάντηση του με τον πρωθυπουργό και πάρει τις παρασκηνιακές «ευλογίες», τότε αλλάζουν τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι και σήμερα, μπαίνει ένα νέος ισχυρός παίκτης με την ασφαλή «πανοπλία» του πρωθυπουργού, ένα παίκτης που θα υποχρεώσει τους δημοσκόπους να αναθεωρήσουν τα μέχρι τώρα δεδομένα.
Ο κ. Σαμαράς έχει κάθε λόγο παρασκηνιακά να «ευλογήσει» τον κ. Κωνσταντινίδη διότι έτσι επιτυγχάνει αφ ενός την ένωση των νεοδημοκρατών και αφ εταίρου ανοίγει τον δρόμο για νέο υποψήφιο βουλευτή στις εθνικές εκλογές, που διαφαίνονται όπως το κατάρτι του ιστιοφόρου στον ορίζοντα του πελάγους.
Ο κ. Κωνσταντινίδης έχει πολλές πιθανότητες να συμπεριλάβει και δύο ή τρία ονόματα από αυτά που ακούγονται σήμερα ως υποψήφιοι δήμαρχοι, αν το κατορθώσει τότε προσαυξάνει τις πιθανότητες να σκίσουμε τις άδειες μας εμείς οι δημοσκόποι!
Βέβαια για τον κ. Βοσκόπουλο τίποτα δεν είναι χαμένο μέχρι και σήμερα, αφού δεν στηρίζεται μόνο στις δικές του δυνάμεις αλλά σύμφωνα με πληροφορίες μου και στην ελάσσονα παράταξη της κ. Όλγας Μούσιου Μυλωνά.
Τις επόμενες μέρες θα πάρουν «φωτιά» οι έντυπες και ηλεκτρονικές εφημερίδες του νομού από την καταιγίδα των πολιτικών αυτοδιοικητικών εκλογών, μύθος ή πραγματικότητα, όλα τα παραπάνω όσον ούπω θα φανούν!!!

Σπύρος Α. Ηλιάδης
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΚΔΟΤΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.
τ. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

13 σχόλια:

  1. Ο κ,. Σπύρος Ηλιάδης και οι δημοσκοπήσεις του! Και η ζυγαριά του πάντα γέρνει όπως τον βολεύει! Μια φορά δεν τον είδαμε σταθερό! Όταν θέλει βρίζει τον Βοσκόπουλο και ΄όταν θέλει τον χαιδεύει! Και προσπαθεί να διαμορφώσει την άποψη της κοινής γνώμης, χωρίς προσωπικές απόψεις! Εκτός και αν αυτό του υπαγορεύει η δημοσιογραφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο μεγάλε (9:39) άντζα-παλάντζα και όπου πέσει κανένα τυχερό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε Ηλιαδη.Τις πληροφοριες να να τις διασταυρωνετε πρωτα.Καμια Ολγα Μουσιου και καμια ελλασων παραταξη δεν στηριζει τον κ.Βοσκοπουλο.Εγω που ημουν υποψηφιος με το συνδυασμο της δεν εχω ιδεα γι αυτα που γραφεις.Δεν ειναι δα και αφελης η κ. Ολγα.Εαν στις προθεσεις της ειναι η στηριξη του κ.Βοσκοπουλου θα μας το ανακοινωσει και θα ζητησει την αποψη μας.Ειμαι βεβαιος οτι κανεις μα κανεις δεν θα πει ναι στο Βοσκοπουλο.Ο Μιχαλακης ειναι για εμας η καλλιτερη λυση.Ανθρωπος χαμηλων τονων,με ηθος και αισθημα ευθυνης, αξιος για την αναληψη καθηκοντων Δημαρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. EIΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΦΙΛΕ?ΑΦΟΥ ΗΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΑΝΙΛΕΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΗΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΟΔΟ?ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΡΩΤΑΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΑΙΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΟΥ (ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΥΤΩΝ ) ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΝΕ?Η ΜΟΥΣΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ!!

      Διαγραφή
  4. Ότι θέλει γράφει και το βαπτίζει δημοσκόπηση. Είχε βγάλει και ένα άλλο άρθρο τις προάλλες περί δημοσκοπήσεων για να πείσει τους υποψηφίους πως οι δημοσκοπήσεις βγάζουν δημάρχους κτλ. Άσε μας κ. Ηλιάδη σε πήραμε χαμπάρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΜΕΝΟΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι σε όλα φίλε είναι και ο βαμμένος νεοδημοκράτης Βοσκόπουλος ως μέλος της ΝΟΔΕ,ψηφίζων και στηρίζων σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις Σαμαρά και Νέα Πασοκρατία και όχι μόνο,αλλά και σε όλες της εκδηλώσεις της ΝΔ οπουδήποτε.Μέχρι και καπέλο πήγε να βάλει με τον έταιρο Ηλιάδη στην επίσκεψη Παπαμιμίκου στη ΝΟΔΕ Φλώρινας.Αυτά για να μη παραμυθιάζεστε για το ποιος είναι επαναστάτης ή όχι.

      Διαγραφή
  6. Σπύρο, έχεις δίκαιο και να τα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. IΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ; ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Η ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑΖΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ

      Διαγραφή
    2. ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΔΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΗ.
      Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΧΑΜΕΝΗ.
      ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΙΩΣ ΟΠΟΥ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ

      Διαγραφή
    3. 8:40 ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ.

      Διαγραφή
  8. χα χα.... χα..........χα.......... όλα είναι όμοια με το σύστημα ΛΟΤΤΟ και αν σου κάτσει ; ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.