Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Ο Γ. Βοσκόπουλος για την ακύρωση της απόφασης για τη Ζ. Ρίζου (video)

Ως «αναιτιολόγητη» χαρακτήρισε την απόρριψη, από την επιτροπή του άρθρου 152, της απόφασης για τη μεταφορά της σύμβασης της Ζ. Ρίζου από την ΑΝΦΛΩ στο δήμο Φλώρινας, ο δήμαρχος Γιάννης Βοσκόπουλος.
Παράλληλα, μιλώντας στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, τόνισε πως η μεταφορά της σύμβασης είναι νόμιμη.
Δείτε αναλυτικά στο video τα όσα είπε:

25 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ..ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοιες νομικές γνώσεις ούτε ο Λυκουρέζος !
    Μπράβο Γιάννη εσύ και ο της Ρώμης έχετε το αλάθητο.
    Η λέξη ΝΤΡΟΠΗ θεωρώ πως είναι λίγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.
    ΑΝΑΙΤΙΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.
    ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΣΕ ΑΡΕΣΕΙ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι στις επόμενες εκλογές ψηφίζουμε Βοσκόπουλο δαγκωτό. Ο ανθρωπος είναι πανεπιστήμονας. Μηχανικός και τώρα και ΝΟΜΙΚΟΣ. Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγο.Οτι και να κάνεις δεν σε σώζει τίποτα. Δεν ξέρω αν υπάρχει και ΄αλλου βαθμού όργανο στο ιοποίο μπορεί να προσφύγη αλλά ας το κάνει με δικά του χρήματα. Αυτή η εμμονή σου Δήμαρχε με την κυρία σημαίνει κάτι??? Δεν υπάρχουν άλλα άτομα στην Φλώρινα με περισσότερα προσόντα. Η κ. βούλιαξε την ΑΝΦΛΩ. Αν είσουν ιδιώτης και σου ζητούσε δουλειά θα της έδινες. Η κ. δε μπορεί ούτε και περίπτερο να διοικήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλά ρε η Φλώρινα έχει τόσους ανέργους αυτοί η Φωστήρες του Δήμου ακόμα με τη Ζαχαρούλα ασχολούνται....χωρίς ντροπή ρε παιδί μου....εν τω μεταξύ την απόφαση ο Δήμαρχος απ έξω την ξέρει με τίποτα άλλο δεν ασχολείται παρά μόνο διαβάζει και ξαναδιαβάζει την απόφαση που απέρριψε τη μεταφορά της Ζαχαρούλας στο Δήμο)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ti lei re tha mas trelanei aytos den pezete me tipota.re aytos eprepe na nomotheti.xerei apo exw oloys toys nomoys kai ta arthra.h synbasi einai nomimi.aytoi poy tin aporipsane einai gia ta panygiria.asxetoi kai epikindinoi gia to dimosio.na toys steiloun sto spiti tous simera.akous ekei.are dimarxe esy eisoyn gia pio megales karekles aporo pou h ΝΔ se afhse se aythn thn thesi.alla min stenaxwriese meta tis ekloges kapoy tha se bolepsi kanas genikos gramateas sigoura.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......ΣΠΙΤΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΜΠΕΛΤΣΟΣ. ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΖΕΤΑΚΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΤΥΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΩ. ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ. ΙΔΙΩΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΜΑΥΡΟ ΤΣΕΡΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατανοητή απόλυτα η σπασμωδική αντίδραση του δημάρχου!
    Για σκεφτείτε τι συνέπειες μπορεί να επισύρει ο χαρακτηρισμός "παράνομη σύμβαση"!
    Μήπως και η μέχρι τώρα μισθοδοσία της Ζετούλας από την ΑΝΦΛΩ, εκληφθεί ως κακώς εισπραχθείσα;
    Για φανταστείτε να επιστραφούν οι βαρβάτοι μισθοί (4.700 ευρώ/μηνιαίως) ως προϊόν παράνομης σύμβασης, τεσσάρων ετών τουλάχιστον!
    Εγώ Γιαννάκη μου σε συμμερίζομαι και συμπάσχω μαζί σου και βέβαια με τη Ζετούλα μας:
    Δεν είναι και λίγο πράμα να επιστρέψει η Ζετούλα μας 250.000 ευρώ τουλάχιστον χωρίς να υπολογίζονται και οι σχετικοί τόκοι:
    Εσύ πάντως Γιαννάκη μου, με την εντιμότητα που σε διακρίνει, είμαι βέβαιος ότι θα της συμπαρασταθείς και θα την συνδράμεις οικονομικά για να μετριάσεις έστω και λίγο τον μεγάλο πόνο της!
    Ελπίζω να μην είναι ορατά τα δάκρυά μου από την μεγάλη μου συγκίνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι αν απαιτηθεί επιστροφή χρημάτων, αυτό θα γίνει όχι από την Ζέτα, αλλά από αυτόν που είναι υπεύθυνος για την παράνομη σύμβαση, δηλαδή τον Βοσκόπουλο!!!

      Διαγραφή
  10. Η ΑΝΦΛΩ δεν βούλιαξε! Ξέρεις πόσα θα επιστρέψει η εν λόγω κυρία,.....μισθούς κτλ .....ε, ρε τι έχει να γίνει!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "αιδως Αργειοι" κυριε Βοσκοπουλε και κυριοι δημοτικοι συμβουλοι. Ερωτω εαν ο προσφατως ανεξαρτητοποιηθεις δημ,συμβουλος εχει επιγνωση των πραξεων του.Δεν ειναι ταχα ομοιος με τον Δημαρχο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ,Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δήμαρχε ασχολήσου επιτέλους με τα της πόλης και παράτα μας με τη Ζέτα, οι δρόμοι είναι παγοδρόμιο, πρώτη φορά επικρατεί αυτή η τραγική κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε φίλε , εδώ για την Ελένη έγινε ο Τρωίκος Πόλεμος!!

      Διαγραφή
  14. ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΣΚΕΠΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΠΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΘΕΜΑ ΡΙΖΟΥ" ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΠΟΡΙΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ!!!!
    ΤΩΡΑ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ "ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ".... Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε δεν πατε να λέτε οτι θέλετε. Ο Φλωρινιώτης ξανά Βοσκόπουλο θα ψηφίσει. Χαλαρά. Κάθε πρόβατο ψάχνει τον.... Βοσκό του. Τι να λέμε τώρα. Εδώ, σε αυτή την πόλη τα θέλει η κ...άρα σας. Ας μας εξυπηρετήσει, ας βολέψουμε την κ....άρα μας κι ας είναι και ο Λούσιφερ αυτοπροσώπος. Μην τον βρίζετε τον άνθρωπο. Είναι αυτό που είναι και για αυτό ακριβώς που ΕΙΝΑΙ τον κάνατε Δήμαρχο. Λουστείτε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την διαφορά ότι και εσύ τον λούζεσαι,εκτός αν μένεις σε άλλο δήμο..δε θα γενικεύεις φίλε γιατί ούτε φαταούλες είμαστε όλοι ούτε βολεψάκηδες..το γεγονός ότι η μεγαλύτερη μερίδα των πολιτών το 2010 τον έκανε δήμαρχο,δέν σημαίνει θέλω να πιστεύω ότι θα ξανακάνει και θα είναι δικαιολογημένοι το ίδιο λάθος,άλλως θα έχεις δίκιο στο λούσιμο και θα προσέθετα και ξύρισμα μαζί...

      Διαγραφή
    2. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ !! ΕΙΜΑΣΤΕ Π Ρ Ο Β Α Τ Α !!!

      Διαγραφή
  16. Τη μεγαλύτερη ευθύνη για το Βοσκόπουλο την έχει ο Βουλευτής Στάθης Κων/νίδης.
    Ηθελε σώνει και καλά την χιλιοφορτωμένη στο σβέρκο μας την κλίκα του και μόνο την κλίκα του να μας την φορτωσει ξανά και στο Δήμο, κι αφού βγάλει το Νάσο Δήμαρχο ο Νάσος να τον ξαναβγάλει Βουλευτή.
    Μας πρόκοψε με τον Δημητρόπουλο στη ΝΟΔΕ τώρα θέλει και το Νάσο Δήμαρχο;
    Τον κάθε τυχάρπαστο βολεμένο του ξανά;

    Οχι Βοσκό μαζί και τα γίδια του θα τα ψηφίσει ο κόσμος.
    Αλλά όχι πια Στάθη και τα υπόλοιπα του.
    ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ....-ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΗΤΑ-ΓΛΑΜΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΛΆΜΙ ΦΟΡΤΣΑ ΓΙΑ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μήπως σας θυμίζει ο Βοσκόπουλος, κάτι από Ψωμιάδη αλλά και Παπαγεωργόπουλο στην Θεσσαλονίκη, λίγο πριν η δικαιοσύνη κάνει αισθητή την παρουσία της;
    Μήπως θα έχουμε και εδώ τα ίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΗΣΗ 110 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΙΝΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανενόχλητος κάνει τη δουλειά του και βολεύει όποια θέλει..έπονται εκλογές και βόλεψε και άλλο άτομο εν μια νυχτή στη ΔΕΥΑΦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. παντρεμενη χωρις παιδια-χωρις τα τυπικα προσοντα για 5 χρονια με συμβαση στη δευαφ,ανεπιτρεπτο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.